Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Önümüzdeki günlerde Afrika'da olacak 50+ ve Basra'da olacak 53+ sıcak hava dalgasının Türkiye'ye gelip Ankara'da birleşmesi yok mu? Biz de bu şans var iken...
...
-
-
-
Hayırlı geceler 🌕
-
Bizim Etimesgut istasyonunu geçen yıl 45.5 dereceden sonra soğuması için buzhanede unuttular herhalde. Gösterdiği değerlerin hep 4-5 derece altında. Çevre illere göre de aynı şekilde 4-5 derece az. Konumu da aynı değişmemiş.
-
En erken ne zaman düşer bu sıcaklıklar.
Klima almamak için direniyoruz. Ama böyle devam ederse mecbur kalacağız. Klima harici başka bir soğutucu vb. kullnanan var mı? Kule tipi buzlu olanlar iyi midir?
Vantilatör var ama yetmiyor.
-
- Official Post
Klima almamak için direniyoruz. Ama böyle devam ederse mecbur kalacağız. Klima harici başka bir soğutucu vb. kullnanan var mı? Kule tipi buzlu olanlar iyi midir?
-
Arkadaşta vardı gayet iyiydi. Bende onu düşünüyorum.
-
Patron , ben alışkın değilim. Ayarlarım bozuluyor. Evde hep gerginlik oluyor. Haziran böyle olmamalı.
2-3 bin liralık oda soğutucular 8-9 bin olmuş. 3 haftada bu kadar artmışlar.
-
- Official Post
Patron , ben alışkın değilim. Ayarlarım bozuluyor. Evde hep gerginlik oluyor. Haziran böyle olmamalı.
2-3 bin liralık oda soğutucular 8-9 bin olmuş. 3 haftada bu kadar artmışlar.
Gel rizeye kısa kol bile üşütüyor daha karlar erimedi. Mis miss
-
Gel rizeye kısa kol bile üşütüyor daha karlar erimedi. Mis miss
Oh valla mis gibi. Emekli olduktan sonra hayatta kalırsam geleceğim.
Küçük bahçeli bir ev, yaylada.
-
- Official Post
Oh valla mis gibi. Emekli olduktan sonra hayatta kalırsam geleceğim.
Küçük bahçeli bir ev, yaylada.
O kadar neden bekliyorsun 1 ay sonra çık gel kapım herzaman açık gel karadenizi yaşatayım sana
-
O kadar neden bekliyorsun 1 ay sonra çık gel kapım herzaman açık gel karadenizi yaşatayım sana
Eyvallah patron. İşten vakit bulabilirsem gelirim tabiki.
Bir de ev bakalım oradan bana. Yayladan ama. Bahçeli ve küçük.
-
-
10 gün sonra o sıcaklar ne öyle umarım kırpılır.
-
Ankara an itibarle 35 derecelerde rekora yaklaşmış durumda.etimesgut 30 derece sanırım bı hata var ölçümde.
-
Bugün nefes alınmıyor Ankara’da.
-
-