Bugünün değerleri hala iyi artık radar takibi yapacağız. Sadece yarın düşüş var değerlerde onu beğenmedim.
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Nem değerleri de uygun görünüyor. Hadi bakalım.
-
Bugünün değerleri hala iyi artık radar takibi yapacağız. Sadece yarın düşüş var değerlerde onu beğenmedim.
Yarın konya karaman niğde hattı için daha olumlu
-
Yarın konya karaman niğde hattı için daha olumlu
Kaçırdığım bir detay var ki akşama cın faktörü feci artmış. Yağışla denk gelecek gibi umarım patlamayız
-
Batı'dan kütleler fena geliyor
-
Kaçırdığım bir detay var ki akşama cın faktörü feci artmış. Yağışla denk gelecek gibi umarım patlamayız
Konverjans sahası derin sorun çıkmaması lazım
-
Konverjans sahası derin sorun çıkmaması lazım
Patlarsak muhtemelen bu cın mevzusu yüzünden patlarız gibi ve yine son dk golü yemiş oluruz. Hayırlısı, takip etmeye devam radarı
-
- Official Post
-
Akşam yine sürpriz olacak görünüyor
-
Bı acayip kizdiriyo yine.
-
Merkeze bugün güvenmiyorum ve kötü anlamda patlayacagimizi dusunuyorum.
-
- Official Post
gfs
-
Merkeze bugün güvenmiyorum ve kötü anlamda patlayacagimizi dusunuyorum.
Galiba bende aynı fikirdeyim
-
Galiba bende aynı fikirdeyim
Aynı mayıs da patladığımız gibi hissediyorum. Bize böyle cephesel yağış gelince sıkıntı yaşıyoruz işte (dün farklıydı ve nadiren oluyor). Ekstra kütle oluşmazsa yeni bir fiyasko gelicektir merkez adına konuşuyorum, yoksa yağış alan yerlerimiz var.
-
Kütlelere bakınca merkez boşlukta kalacak gibi görünüyo
-
Aynı mayıs da patladığımız gibi hissediyorum. Bize böyle cephesel yağış gelince sıkıntı yaşıyoruz işte (dün farklıydı ve nadiren oluyor). Ekstra kütle oluşmazsa yeni bir fiyasko gelicektir merkez adına konuşuyorum, yoksa yağış alan yerlerimiz var.
Cin engeline şimdiden tosladık. Radarda merkez yakınlarında çok küçük ekolar belirip yok oluyorlar. Zaten bugün tepemizde oluşum bekleniyordu ama şimdilik ses yok. Tek güvencemiz etraftaki cb bulutları.
-
Cin engeline şimdiden tosladık. Radarda merkez yakınlarında çok küçük ekolar belirip yok oluyorlar. Zaten bugün tepemizde oluşum bekleniyordu ama şimdilik ses yok. Tek güvencemiz etraftaki cb bulutları.
Ne zaman böyle beklentiye girsek ve veriler gerçekten iyi olsa patladık. Milleti de yanlış yönlendiriyoruz valla çok kızıyorum. Dün o aksiyonu almasak heralde deli olurdum. Yazık vallahi
-
Ne zaman böyle beklentiye girsek ve veriler gerçekten iyi olsa patladık. Milleti de yanlış yönlendiriyoruz valla çok kızıyorum. Dün o aksiyonu almasak heralde deli olurdum. Yazık vallahi
Bu sene oraj mevsiminde net olan tek şey radarı açınca eskişehir tarafında oluşup ankara semalarında kaybolan kütleler olabilir. Her seferinde farklı bir engel çıkıyor karşımıza yapacak bir şey yok nasipte olduğu kadarıyla takibe devam.
-
Bu sene oraj mevsiminde net olan tek şey radarı açınca eskişehir tarafında oluşup ankara semalarında kaybolan kütleler olabilir. Her seferinde farklı bir engel çıkıyor karşımıza yapacak bir şey yok nasipte olduğu kadarıyla takibe devam.
Allahtan bir kaç tane de olsa ciddi oraj ve aksiyon aldık da rezil bir oraj dönemi olarak hatırlamayız. Bu ay bitmeden de yine ciddi aksiyon görebiliriz diye düşünüyorum dün gece olduğu gibi. Malum çok sıcak bir ay olacak gibi patlamaya müsait olucaz.
-
Yani aslında sitem edilecek birşey yok her sene her gün aksiyon olmaz, olamaz fakat modellerin insanları telaşa sokacak veriler gösterip son dakika kazıklaması sinir bozucu.
-