Hocam Sincan iptal. Korkutucu bir hava var.
Geçen yağan yağmurun çok daha fazlası ve inanılmaz arka arkaya böyle yıldırım düştüğünü görmedim.
Geçen yağan yağmurun çok daha fazlası ve inanılmaz arka arkaya böyle yıldırım düştüğünü görmedim.
Çok felaket yağıyor. Rabbim afatından esirgesin..
Biraz ağlarsam atmosfer acıyıp merkeze sokar mı acaba
Bağlıca’da son yarım saattir önce şimşek yıldırım arkasına da muazzam bir yağış bastırdı. Şu an hala devam ediyor. Naçizane gözlemem orajlar bu bölgede daha bir güçlü ve etkili. Bu arada Cebeci’den Bağlıca’ya taşındım geçtiğimiz cumartesiden beri burdayım artık size en batıdan Bağlıca’dan sesleneceğim
Anlık Bluesky Ankara yorumlarına bakarken 🤣
İyisin iyi:)
hava cok sicak bu nasil olusmus böyle
Bağlum'dan 5 dakikadır Batı tarafına bakıyorum. Görme kaybı, bulanık görme, boşluğa bakınca şimşekimsi şeyler görme ne ararsan var şuan.
Batıkent şimdi yağmur başladı. Yalnız Etimesgut Sincan tarafı sürekli flaş patlıyor durmaksızın inanılmaz derecede
Yarın daha fenası olabilir..
radar bozuldu
sincana pembe vuruyor
Offf çok fena düştü bi yere bomba gibi patladı
İyisin iyi:)
İlk başlarda iyi patron ama sonradan korkmadım değil.
evet bir yere iyi düştü
Utanma kütle kardeş gel buyur çayımız kahvemiz hazır seni misafir edelim. Ne bu utangaçlık.
Susuz iptal aga bu nedir
Arkadaşlar otoparktan eve geçerken çok yakınıma yıldırım düştü kulağımı çınlattı resmen. İlk defa bu kadar yakın şahit oldum.
kırmızı vurdu
Utanma kütle kardeş gel buyur çayımız kahvemiz hazır seni misafir edelim. Ne bu utangaçlık.