Oran lapa lapa ☃️

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Altındağ karla karışık yağmurlu
-
Keçiören de yağmur var çok az ara ara kar belli oluyor
-
Orandan haber var mı? Merkez 3 dereceye düştü
-
Belki son kez kar görürüm diye düşünmüştüm
. Neyse ısınsın havalar patlayalım artık oraj görelim.
-
Yarım saat öncesi
Watch unnamed | Streamablestreamable.com -
Yağış bitti mi acaba gece özellikle Beytepe konumu için sürpriz olur mu bekleyelim mi?
-
-
-
1750 mt Çubuk Aydos
-
Gfs sahura özel bi güncelleme yapayım demiş
(En soğuk çıktıdır %100)
-
Yarın bazı değerler fena değil gibi. Belki yağmura gökgürültüsü de eşlik eder
-
Şaka maka Mart’ı ortaladık. Bu kış tam bir hayalkırıklığı oldu kar anlamında. Yağışımız fena değildi ama koskoca kışın merkez açısından 1 cm lik dahi olsa bir örtü alınamadan geçirilmesi cidden çok moral bozucu oldu. Ben 2003 den beridir Ankara’dayım. O tarihten bu yana bu kadar karsız bir kış hatırlamıyorum. Merkez olarak sıfır örtüyle kışı kapattık inanılır gibi değil. Üstadlar daha iyi bilir. Merkezde bu derece karsız sıfır örtüyle geçen bir kış oldu mu daha önce?
-
Hoppalaaaa hadi buyur burdan yakin.
-
Tam yukardaki yorumum üzerine ilaç gibi geldi
-
Gerçi daha vade uzun, bir taraftan da ağaçlar falan çiçeklendi bakalım nasıl olacak
-
Hem ecmwf hemde gfs 22 sine bir şeyler veriyor ve diyagramlar da aşağı ivmelenme var. Bu sene çok tokat yediğimiz için heyecanlanmıyorum ama bir kaç gün daha takip edilebilir
-
Yav biz kışı kapattık. Ümitlendirme
-
-
22-23 ve 29 mart gibi soğuk salınımlar olabilir. Kışın kapanışı gibi düşünün. Nisanda orajlarla birlikte biraz daha ısınırız. Ondan sonra ver elini bahar ve kırkilkindi yağışları.
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!