Sabah 7 gibi natavega tarafindan etlik tarafına geçtim samsun yolundan biraz gittikten sonra yerlerde ıslaklık bile yoktu konumumda ise sabah güzel bir kar yağışı ve biraz birikim vardı gerçekten çok fark oldu bu sistemde.

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Günaydın. Ne yağmış be.. Darısı, daha fazlası tüm şehre inşallah 🙏
-
Her yer çok fark etmiş. İşte bu yüzden dekleri sevmiyorum. Sağlam bir cephe gelsin herkes mutlu olsun
-
Gfs diyagramında 7-11 arası bir şeyler olabilir diyor. Takip edelim bakalım
-
Gfs diyagramında 7-11 arası bir şeyler olabilir diyor. Takip edelim bakalım
Oluyor gibi.
-
Kara batak yapmış ama senaryoların da destek vermesi gerekicek.
-
susuzda kar atıyo guneş varken
-
kizilcahamam tarafinda olusum var
-
gfs öğle güncellemesi de 12 şubatı devam ettirdi bakalım akşam nasıl çıkacak
-
Gfs diyagramdan dolayı denemeler yapıyor. 10 günlük vade var. 500 takla atıp gelir. Aynı tufaya düşmeyelim
-
Takip etmeye değebilir ama Ocak ayın da ağzımız çok yandı. O yüzden bekleyeceğiz vade kısalana kadar.
-
Memleketimi sabah güzel bir kütle vurmuş
radardan bakıyordum küçük de birşeydi ama baya etkili olmuş..
Çankır️ı auf Instagram: "Kim demiş merkezde kar yok diye anlık ☺️ 29.01.2024 #çankırı #kar #merkez #keşfet #reels"2,242 likes, 35 comments - cankiriofficial am January 29, 2024: "Kim demiş merkezde kar yok diye anlık ☺️ 29.01.2024 #çankırı #kar #merkez #keşfet #re..."www.instagram.com -
kuzeydeki kütlelerden birşeyler koparsak yav
-
Gfs en soğuk çıktıyı sunmuş . Ümitlenmemek için bir sebep
-
kuezyde kuzey doğudan batıya doğru güzel bir kütle akışı vae umarim azcık güneye inerler de havada kar görürüz
-
Bağlum'da güzel kar yağıyor.
-
kuezyde kuzey doğudan batıya doğru güzel bir kütle akışı vae umarim azcık güneye inerler de havada kar görürüz
Maalesef rüzgar yönü iki gün daha böyle devam edecek. Bizim işimize yarayacak bir şey çıkmaz bu saatten sonra. Şubat ayındaki olabilecek aksiyonları takip edeceğiz. Ocak ayını kapatabiliriz
-
Aralık ayı hüsran,
Ocak eh işte nabza göre şerbet diyebiliriz.
Kış anlamında sağlam ayımız bir tek şubat kaldı. Bu ayıda boş geçirirsek mart ve nisan ayları kış gibi etki yaratmayacağı için mart 5'ten itibaren ben kışı kapatırım. Nisanda yağsın yine beni mutlu etmez. Betonda tutmayan, güneş açtığında anında kaybolan kar beni tatmin etmiyor 🤷♂️
-
Çankırı taraflarından merkeze dogru inen kütle erimezse kısa süreli beyazlık yapabilir
-
Çankırı taraflarından merkeze dogru inen kütle erimezse kısa süreli beyazlık yapabilir
Çubuğu bile sıyırdı hocam ne merkezi 😂 Kanser oldum iki gündür heryerden sıyırıyo kütleler tek kar tanesi göremedim.
-