Hocam paylaşım için teşekkürler izlerken ben bile güldüm Bizde toplum içinde maalesef gülen tebessüm eden sayısı az.tebessüm edene gülene hemen şöyle
öteki gözle bakıyorlar. Tebessüm edelim gülelim güldürelim şöyle delirmelik

Konu Dışı [Genel Sohbet]
-
Samet -
March 23, 2022 at 3:09 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Uygun mekanik klavye önerisi var mı monitörüm için kullanacağım amacım oyun ve tabiki iş. (Pahalı olmasın, çok da ucuz olmasın.)
-
Uygun mekanik klavye önerisi var mı monitörüm için kullanacağım amacım oyun ve tabiki iş. (Pahalı olmasın, çok da ucuz olmasın.)
Redragon K580 Vata Blue Switch Kablolu Rgb Mekanik Oyuncu Klavye(800 tl)
veya RAMPAGE marka önerebilirim.
Eğer daha ucuz istiyorsan mekanik hisli almalısın.
-
2017 ocakta motospeed ck104 aldım 6. Yılımıza gireceğiz hâlâ taş gibi ama ondan çok daha iyileri de var ama aklıma gelmedi
-
-
Hakkari'nin yükseklerinde kar kalınlığı 4 metreyi geçmiş
Kar kalınlığı 4 metreyi aştı! Görüntüler Hakkari'denYurt genelinde yağışlı ve soğuk havanın etkisini gösterdiği şu günlerde, bazı şehirlerden kar haberleri de gelmeye devam ediyor. Son olarak Hakkari'nin…www.mynet.com -
Hay maşallah maşallah, ne güzel yağmış mübarek be
-
14 yaşında kızın kayınpederi mi olur ya. Yazık.
-
Geç kalınmış bir açıklama olsa da tebrik ederim. 👏 Sorgulayan insanlar bu sınavı başarıyla teslim olmadan geçtiler. Bu süreçte uğramadığımız hakaret ve iftira kalmadı. Sorgulayan insanlar gün gelecek gökteki yıldızlar gibi aranacak. Karanlık gecede parlayan yıldızlar gibi olacak
-
İyi geceler herkese.
-
İyi geceler Hava Forum...
-
Hayırlı geceler Havaforum 🌙
-
İyi geceler havaforum
-
İyi Geceler HF
-
Cümleden iyi geceler☘️
-
Cümleten hayırlı geceler arkadaşlar, Allah rahatlık versin
-
İyi geceler HF
-
İyi geceler arkadaşlar.
-
Geç kalınmış bir açıklama olsa da tebrik ederim. 👏 Sorgulayan insanlar bu sınavı başarıyla teslim olmadan geçtiler. Bu süreçte uğramadığımız hakaret ve iftira kalmadı. Sorgulayan insanlar gün gelecek gökteki yıldızlar gibi aranacak. Karanlık gecede parlayan yıldızlar gibi olacak
Bilim uydurmaları dinlemez, gerçekleri dinler. Etrafımda binlerce kişi 3 doz biontech oldu allaha şükür bizlere hiçbir şey olmadı. Şimdi neye göre aşılar yan etki yaptı neye göre yapmadı? Kaldı ki pandemi altında en hızlı şekilde üretilmeleri gerekirdi ve oluşabilecek yan etkileri de biliniyordu. Aşının yaptığı etkilerde vardır da insanlar işin kolayını buldu moda oldu suçu aşıya at. Adam 30 senedir günde 1 paket sigara içiyor, yağlı karbonhidrat ağırlıklı besleniyor,spor yok,uyku düzeni yok, vitamin mineraller eksik, stres tavan sonra kalp krizi geçirdi aşı yüzünden. Adamın ailesinde genetik yatkınlık olarak pıhtılaşma problemi var dikkat etmiyor pıhtı at hop aşı yüzünden. Çok ilginç geliyor bana hakikaten anlamıyorum. O paylaşımı yapan doktor da aşı karşıtlığı sayesinde popüler oldu Twitter'da yanlış hatırlamıyorsam. Sürekli aşı karşıtı paylaşımları vardı.
-
Bilim uydurmaları dinlemez, gerçekleri dinler. Etrafımda binlerce kişi 3 doz biontech oldu allaha şükür bizlere hiçbir şey olmadı. Şimdi neye göre aşılar yan etki yaptı neye göre yapmadı? Kaldı ki pandemi altında en hızlı şekilde üretilmeleri gerekirdi ve oluşabilecek yan etkileri de biliniyordu. Aşının yaptığı etkilerde vardır da insanlar işin kolayını buldu moda oldu suçu aşıya at. Adam 30 senedir günde 1 paket sigara içiyor, yağlı karbonhidrat ağırlıklı besleniyor,spor yok,uyku düzeni yok, vitamin mineraller eksik, stres tavan sonra kalp krizi geçirdi aşı yüzünden. Adamın ailesinde genetik yatkınlık olarak pıhtılaşma problemi var dikkat etmiyor pıhtı at hop aşı yüzünden. Çok ilginç geliyor bana hakikaten anlamıyorum. O paylaşımı yapan doktor da aşı karşıtlığı sayesinde popüler oldu Twitter'da yanlış hatırlamıyorsam. Sürekli aşı karşıtı paylaşımları vardı.
Bilim uydurmaları dinlemez derken? Biontech olan bir çok kişide kaşıntı olayı var ve doktora gittiklerinde aşının yan etkisi diye söylüyorlar. Geçen arkadaşta kaşıntı yüzünden hastaneye gitti. Aşının yan etkisi diye eve gönderdiler. 2 ayda çıkan ve yan etkileri kaıtlanmamış bir aşı için bilimden bahsedemeyiz
-