Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Günaydın HAVAFORUM hayırlı sabahlar herkese.Cumanız mübarek olsun.Allah yapacağımız ibadetleri kabul eylesin inşallah.Hayırlı işler herkese.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • 20 Mayıs 2022 de Kağıthane deprem tahliye ve yerleştirme tatbikatı yapılacaktır. AFAD ACİL Mobil, e-devlet uygulaması ve muhtarlıklarımız üzerinden en yakın toplanma alanına ulaşabilirsiniz. B003

    AFAD

  • Yakın zamanda trafik sigortası veya kasko yaptıran var mı? :)


    Haziranda bitiyor %25 zam gelecek diye önden yaptırayım dedim önceden kabul eden şirketler şimdi etmediler.


    Ayrıca geçen sene 432 lira yaptırdığım sigorta bu sene 1400 lira çıkıyor, yine 2300 liraya yaptırdığım kasko bu sene 5000 liraya yakın çıkıyor.


    Bazı kişiler şükredin halinize diyor sanırım 5 kat artmadığına şükredin demek isteniyor.

  • HerroYaMerro Dursun Özbek hayırlı olsun

    En sağlam ekip onda gibi gözüküyor. Döndü dolaştı yine başkan olacak yağlı surat. Fatih Terim'in şimdiden Nerede Kalmıştık twitini görür gibiyim. Sıkıldım artık gerçekten bu durumdan. Şu kulübe başkan olan herkes neden Fatih Terim'i öne sürüp duruyor? Koskoca dünyada Fatih Terim haricinde Galatasaray'ı çalıştıracak teknik direktör mü kalmadı anlamıyorum.

  • En sağlam ekip onda gibi gözüküyor. Döndü dolaştı yine başkan olacak yağlı surat. Fatih Terim'in şimdiden Nerede Kalmıştık twitini görür gibiyim. Sıkıldım artık gerçekten bu durumdan. Şu kulübe başkan olan herkes neden Fatih Terim'i öne sürüp duruyor? Koskoca dünyada Fatih Terim haricinde Galatasaray'ı çalıştıracak teknik direktör mü kalmadı anlamıyorum.

    Fatih Terim yaşlandı artık doğru düzgün düşünemiyor nededigini bilmiyor ama bence bu sefer Fatih Terim gelmeyecek hocam ama dursun Özbek kesin gibi benim gözümde bu sene takım baştan aşşa temizlenir bu sene birşey bekleme takımdan bizdeki gibi tıpkı ama dursun Özbek bu borcun altına nasıl yatmayı göze almış Bravo adama takdir ettim.

  • Fatih Terim yaşlandı artık doğru düzgün düşünemiyor nededigini bilmiyor ama bence bu sefer Fatih Terim gelmeyecek hocam ama dursun Özbek kesin gibi benim gözümde bu sene takım baştan aşşa temizlenir bu sene birşey bekleme takımdan bizdeki gibi tıpkı ama dursun Özbek bu borcun altına nasıl yatmayı göze almış Bravo adama takdir ettim.

    Fatih Terim'in arasının iyi olduğu tek başkan Dursun Özbek kaldı. Ben şahsen Özbek'in Fatih Terim'i getireceğini düşünüyorum. Aday olmadan önce de konuşuluyordu çünkü. Dursun Özbek aday olursa Fatih Terim'i takımın başına getirtecek falan diye. Valla şu ekipte güvendiğim tek isim Erden Timur. Hayırlısı olsun bakalım.

  • benim trafik ay sonu bitiyor. Daha teklif gelmedi. Ama tahminimce 1250-1350 arası çıkacak. Kasko kasımda yenilenmişti. 4300 tl ödedim. :(

  • benim trafik ay sonu bitiyor. Daha teklif gelmedi. Ama tahminimce 1250-1350 arası çıkacak. Kasko kasımda yenilenmişti. 4300 tl ödedim. :(

    İyice lüks olmuş hocam araç işi bildiğin yük. Sigorta kaskoya 7000 liraya yakın para ödeyeceğim inanamıyorum ya :(