Hem kışın en yoğun dönemine rastlaması hem de Ukrayna-Rusya savaşının en hareketli zamanları olması sebebiyle konu yenilenmemişti.Artık yeni konuya geçme vakti diğer konumuzu da arşive alıyoruz.Güzel şeyler konuşmak dileğiyle.

Konu Dışı [Genel Sohbet]
-
Samet -
March 23, 2022 at 3:09 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hayırlı olsun..
Bilmiyorum bir tek ben mi tarihteki seri katilleri araştırıp onlara hayran oluyorum özellikle idam edilmeden önceki son sözleri beni çok etkiliyor.
Valla bizde seni pek anlayamıyoruz niyeyse.
-
Konumuz hayırlı olsun.
-
Hadi hayırlı olsun
-
Valla bizde seni pek anlayamıyoruz niyeyse.
Animecileri kimse anlamıyor zaten. 🙂
-
Konu sakat başladı, Montecarlo yaktın bizi,
-
Konu sakat başladı, Montecarlo yaktın bizi,
Yok ya kötü bisey yapmadım bence
-
oooo tüm ekonomistlerin her isten anlayanların toplanacağı yeni konu dışımız hayırlı olsun o zaman 😀
-
Yok ya kötü bisey yapmadım bence
Umarım, eksantrik mesajlarına devam kararı almazsın.Konuyu izlemede kalman daha anlamlı olur.
-
Umarım, eksantrik mesajlarına devam kararı almazsın.Konuyu izlemede kalman daha anlamlı olur.
Normalde de böyleyim millet benden bıktı eksantrik sorularım yüzünden. Ama söz burada adam akıllı olacağım senin için dostum
-
Normalde de böyleyim millet benden bıktı eksantrik sorularım yüzünden. Ama söz burada adam akıllı olacağım senin için dostum
Yastığın gene yere düşüyormu mentekorlo :hfyeni (18): :hfyeni (18):
-
oooo tüm ekonomistlerin her isten anlayanların toplanacağı yeni konu dışımız hayırlı olsun o zaman 😀
O zaman başlayalım
-
Yastığın gene yere düşüyormu mentekorlo :hfyeni (18): :hfyeni (18):
Yok o zamanlar kafam küçükmüş ondan düşüyormuş büyüyünce düşme sorunu kalmadı 🙂
-
Sardın bize he.Peki esas soruya gelelim,Foruma girip yazma fikri nasıl oluştu bu kafa bulanıklığında.
-
Sardın bize he.Peki esas soruya gelelim,Foruma girip yazma fikri nasıl oluştu bu kafa bulanıklığında.
Bipolar bozukluğum var dostum duygularım sürekli değişiyor depresyonda olduğum dönem var özgüven patlaması yaşadığım zaman var
-
Montecarlo bizi sana kim önerdi?
-
Montecarlo bizi sana kim önerdi?
Ben kendim keşfettim. 13 lü yaşlarda hava durumuna ilgi duymaya başladım 15 16 yaşlarına girince hava forumlarını keşfettim şuan 17 yaşındayım 2 3 ay sonra 18 olacağım
-
Sağ salim 1000'i devirmek nasip olsun.
-
Ben kendim keşfettim. 13 lü yaşlarda hava durumuna ilgi duymaya başladım 15 16 yaşlarına girince hava forumlarını keşfettim şuan 17 yaşındayım 2 3 ay sonra 18 olacağım
Çok hızlı gidiyorsun, biraz fren yapman lazım, mesela bazı mevsimlerde burada olmayıp hayatın farklı alanlarına ilgi duymalısın.Kendini sürüklediğin depresif ortamdan, bilgisayar başında kurtulamazsın. Yine de mesajlarını okumamaya gayret edeceğim.
-
Çok hızlı gidiyorsun, biraz fren yapman lazım, mesela bazı mevsimlerde burada olmayıp hayatın farklı alanlarına ilgi duymalısın.Kendini sürüklediğin depresif ortamdan, bilgisayar başında kurtulamazsın. Yine de mesajlarını okumamaya gayret edeceğim.
Böyle olduğumu nereden biliyorsun
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!