Karadenizdeki bantı göremiyorum

10-15 Mart 2022 Sistemi Analizi ve Girdap Takibi
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hocam şuan radarda avrupa yakası üstünde güzel bir doluluk var o güneye inebilir mi
Güneydoğulu bir hareket yapacak.
-
ECMWF öğle güncellemesinde çok bariz doğulama var. ICON'a benzemiş büyük ölçüde. %60 ICON %40 UKMO gibi bir görüntü vermiş.
Sabah
forum.havaforum.com/attachment/151506/
Öğle
forum.havaforum.com/attachment/151507/
Sabah
forum.havaforum.com/attachment/151508/
Öğle
forum.havaforum.com/attachment/151509/
Bakalım akşam ne yapacak.
-
ECMWF öğle güncellemesinde çok bariz doğulama var. ICON'a benzemiş büyük ölçüde. %60 ICON %40 UKMO gibi bir görüntü vermiş.
Sabah
Öğle
Sabah
Öğle
Bi tık daha doğularsa gölcük bi şeyler alıcak gibi gözüküyor hocam inşallah her taraf ihya olur ama illa bi taraf üzülecek
-
Birçok kişi DEK'lerin güneye inemediğinden şikayet ediyor.
Bunun en büyük sebebi üst seviyedeki rüzgarın bozukluğu. Üst seviyede rüzgar karayel fakat yerde daha yıldız meyilli. Bu durum önümüzdeki saatlerde büyük ölçüde düzelmekte.
-
Bi tık daha doğularsa gölcük bi şeyler alıcak gibi gözüküyor hocam inşallah her taraf ihya olur ama illa bi taraf üzülecek
hocam öğle gibi gelirse kadıköy pendik hattı sarı ekolar var yıkılır 30 cm ekler gibi
-
Sabah
Öğle
Sabah
Öğle
MGM uyarıyı verdiğine üzülecek hala tam net değil ama
-
tahminci hocam beylikdüzü civarları için vorteks hakkında düşüncelerinizi söylermisiniz rica etsem
-
Bu haliyle bile alır
-
Geçen sistemi yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler bunu ama vortex anında İstanbul forumunu okurken çoğu kişi : Konumuma mavi kütle geldi ama göz gözü görmüyor yeşil kütle etkisi yaratıyor diyorlardı . Bu olay doğru muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
-
Geçen sistemi yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler bunu ama vortex anında İstanbul forumunu okurken çoğu kişi : Konumuma mavi kütle geldi ama göz gözü görmüyor yeşil kütle etkisi yaratıyor diyorlardı . Bu olay doğru muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
Evet doğruydu bizzat yasadim
-
Bir de şu var modelde göründüğünden daha fazla sokulabilir .Oncekinde deniz ustunde tutuyordu modeller unutmayın.Yarin ilk boğazdan girip doguluyor İzmit'e kadar geliyor daha etkin olabilir göründüğünden .Gece ise ikinci bir giriş yapiyor modelde o da boğaz ve batısı gibi ..o ikinciden bana birşey çıkmaz (izmit)
-
ICON güncellemesi başladı mı?
-
tahminci Hocam İcon hakkında ne düşünüyorsunuz doğuladı galiba
-
tahminci Hocam İcon hakkında ne düşünüyorsunuz doğuladı galiba
Ecm de doğruladı anadoluya hayırlı olsun
-
Hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimizin yüzü güler
-
Tam ortadan girse her iki yerde etkilense keşke bir taraf yarın üzülecek gibi bilmiyorum.
-
Bu bantlar ne zaman gelicek ya
yaz gelmeye başladı resmen
-
Mavi yeşil etkisi yaratıyordu, yeşilde turuncu
-
forum.havaforum.com/attachment/151560/
Arpage avrupaya verdi yagisi
-