Yollar nehir oldu akıp gidiyor çok fena
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
- Official Post
-
Yıldırımlar şimdi üstümüze düşüyor aşırı yağış devam ediyor
-
İş çıkışı merkezde sıçana döndük adeta. Stadyum metronun ora yoktu 15 dk önce.
-
Kütle asılı kaldı uzun yıllardır bu kadar oraj görmemiştim daha da tam gaz ediyor sağır olduk
-
arkadaşlar karşıyaka için tahmininiz var mı yağmur kokusu ve gök gürültüsü sesi geliyor ama yağmur yok burda
-
Kütleler oluşmaya devam ediyor daha devam edecek gibi
-
- Official Post
En az 2 saat daha aksiyonunuz var.
-
bayrakli oraja teslim oldu ben boyle yagis hayatimda hoc gormedim
-
En ufak bir azalma yok şiddetli yağış ve gokgurultusu devam ediyor 😎
-
İstasyoner oldu Bayraklı üzerinde güçlendi 60 dbzyi gördü Bayraklı pert durumda sel oldu her yer oluk oluk su akıyor, inanılmaz yağıyor göz gözü görmüyor
-
-
E bu son günlerde gördüğümüz kırkikindi yağışları öteleye öteleye temmuza sarktı sanırım. Mayısta haziranda falan hiç olmamıştı çünkü.
-
Mgm uyuyor bir tane uyarı geçmedi bu kadar olmaz sel var şuan izmirde
-
bayraklı civarı yağışı izleyecek kamera vs yok mu belediye kameraları çalışmıyor sanırım.
-
Gözünüz aydın İzmir ☔️
-
Kırmızı vuruyor hala aşırı yağış ve yıldırımlar devam ediyor böyle bir aksiyon hiç bu kadar beklemiyordum
-
Ne gözün aydını an itibariyle sel var su yükseliği 50 cm geçti, 1 metre neredeyse, cephe istasyoner oldu daha da bastıracapa benziyor afet var şuanda, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
-
Ne gözün aydını an itibariyle sel var su yükseliği 50 cm geçti, 1 metre neredeyse, cephe istasyoner oldu daha da bastıracapa benziyor afet var şuanda, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hocam yağmurda lazım karda lazım güneşte lazım hepsinin kararı iyidir tabi.
İnş Allah kaza bela olmadan atlatırsınız.
-