Akşam üstü onca taradım inceledim senaryolarda egede basınç yükselme trendinde dedim bu akşam bir güncellemeyle ortalama 5 milibar düşmüş.Ne dersin ne yaparsın anlamak güç
Sabah
Akşam
Akşam üstü onca taradım inceledim senaryolarda egede basınç yükselme trendinde dedim bu akşam bir güncellemeyle ortalama 5 milibar düşmüş.Ne dersin ne yaparsın anlamak güç
Sabah
Akşam
Gem’den güzel bir deneme gelmiş bize de bu tarz lazım.
Gecenin güzelleri
Bilek ustu kar gormeden kışı bitirmeyiz inş
GEM e bak sen:) geçen sene iyiydi bu senede öyle olsa ya:D
Bilek ustu kar gormeden kışı bitirmeyiz inş
Kepenkler için daha çok erken
GEM e bak sen:) geçen sene iyiydi bu senede öyle olsa ya:D
Olur mu olur geçen sene 240’tan 120.saate kadar sistem getirmişliği var.Sonra 120.saatte bozup son 90 saatte tekrar eski haline geri döndüğü de var ama olsun kolpa diye boşuna demedik 😀
Olur mu olur geçen sene 240’tan 120.saate kadar sistem getirmişliği var.Sonra 120.saatte bozup son 90 saatte tekrar eski haline geri döndüğü de var ama olsun kolpa diye boşuna demedik 😀
Bende akşamki gefs senaryolara bakayım dedim 23. senaryo nelere kadir:)
Bende akşamki gefs senaryolara bakayım dedim 23. senaryo nelere kadir:)
Çekirdek biraz zayıf mı ne 😀
eğer azor arayı tutarsa o ab biraz daha çekip 2. ab yi patlatabilir o zamanda muazzam soğuklar gelebilir diye fikir yürüttüm. Tabi azorun bağlantısı koptuğu anda soğuklar yukarıda kalır oda ayrı:)
eğer azor arayı tutarsa o ab biraz daha çekip 2. ab yi patlatabilir o zamanda muazzam soğuklar gelebilir diye fikir yürüttüm. Tabi azorun bağlantısı koptuğu anda soğuklar yukarıda kalır oda ayrı:)
1005 arada muhtemelen bağlantıyı keser yukarda kalır.Sıyırması bile büyük iş yapar
gfs gece iyi gibi
Modellerin şuanki haline göre bile sanırsam 11 ocakta Balıkesirde kar görme ihtimalimiz var
1005 arada muhtemelen bağlantıyı keser yukarda kalır.Sıyırması bile büyük iş yapar
-28 leri yukarıda görebildiğimiz desenler arada oluyor belli mi olur bakarsın eğrisi doğrusuna gelir böyle bir sistem yaşamayı hak etmiyor değiliz Ama tabi böyle soğuklar genelde asılı kalıyor zaten sinoptik arayı kesecek görüntüde ama umut vaad ettiği için yazmıştım her desenden bir umut çıkartırız hacım:)
güzel birikim var rusya üzerinde azor düzgün dursun dirayetli olsun buradan ekmek çıkar gibi..
Modellerin şuanki haline göre bile sanırsam 11 ocakta Balıkesirde kar görme ihtimalimiz var
Ay ortasına kadar çok bir beklenti olmasın süpriz olursa seviniriz.Ardına ihaleye girilecekse en babasından talibiz
güzel birikim var rusya üzerinde azor düzgün dursun dirayetli olsun buradan ekmek çıkar gibi..
Model sonuna İtalya tehlikesi ile kurdum senaryoyu gfs görmezse kendi ayıbı :)))
Başka yere evrilecek sanki atlantikteki arkadaş işi bozacak gibi
Atlantik derinleşmezse Grönland bize sistem sunabilir.
azor set olur durursa evet ama azorun bağı kopmak üzere 246.h ta..