Dekler devam edecek, hatta radar dolu ancak çok yoğun bir örtü mümkün değil sıcaklık çoğu yerde hala sınırda
Dekler devam edecek, hatta radar dolu ancak çok yoğun bir örtü mümkün değil sıcaklık çoğu yerde hala sınırda
Valla arkadaşlar dek falan hikaye kar olursa 3-4 gün aralıksız siklonik yağış olsun.eski kislarda olduğu gibi.gunboyu oturup izlerdim.
Nilüfer 1-2 cm lik örtü var ama o da öğlen saatlerinde erir diye düşünüyorum.
Yarın da yağış var mı
Bursa ve Balıkesir için o gösterilen kar haritalari neydi ne oldu ? Burdaki karseverler için tam bir hayal kırıklığı .
Dek aktif sanırım
1cm bile örtü olmadı daha, bi geçen hafta bir sabah 3-4 cm örtü olmuştu o kadar
Merhaba,
Kocaeli ili genelinde bugün ve yarın için kar yağış durumunu paylaşabilir misiniz?
Dek vurdu yoğun kar var şu an
Bursa dekler konusunda çok şanssız kaldı biraz batımız ise coştu deklerden
ufak taneli karlar başladı
dekler etkisiz balıkesir için aşırı rüzgar var rüzgar kesmesi lazım kar yağışı artması için bu gece akşam bir iyi kar alabliriz gibi
Bursa ve Balıkesir'e yarayacak dekler akşam saatlerinde gözüküyor . Katılıyor musunuz ?
Kocaeli Gölcük ne zaman şanslı olmaya başlar, sistem şuana kadar rezalet ilerliyor
dekler etkisiz balıkesir için aşırı rüzgar var rüzgar kesmesi lazım kar yağışı artması için bu gece akşam bir iyi kar alabliriz gibi
doğulu gidiyor hocam biraz DEK ler kepsut arasından geçiyor
Ben bu kadar üşüdüğümü hiç hatırlamıyorum hava buz kesiyor..
Sakarya gene boşlukta geceden beri 1 tane dek beyazlatmış şuan güneşli eriyor.
Kocaelide dekler çok zayıf kaldı.1-2 cm var.
başlıyoruz
bu gece ver yarın için mgm uyarı vermiş
Kar Yağışı
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün ve yarın (Çarşamba) İstanbul, Yalova, batı kesimleri ağırlıklı olmak üzere Bursa ile Balıkesir’in kuzey ve doğusunda aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları beklendiğinden başta yüksek kesimler olmak üzere ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!