Trabzon'un şehir kameralarına ne zaman girsem arkadaki çalan şarkı yüzünden hakkı rahmetime kavuşuyorum son ses açık oluyor birde

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu namussuz da yağacağı zaman uyku tutmuyor. 😅
-
Senin kışın bitmemiş miydi
-
-
Ama böyle olmaz Samsun un en heyecanlı gecesinde Samsundan kimse ayakta değil ben ayakta olduğum için en çok benim kapıma yağıcak 😂
-
Ama böyle olmaz Samsun un en heyecanlı gecesinde Samsundan kimse ayakta değil ben ayakta olduğum için en çok benim kapıma yağıcak 😂
Kim diyor kimse ayakta değil ayıp ediyon abi ikiye bölcez yağan karı 😂😂
-
Kim diyor kimse ayakta değil ayıp ediyon abi ikiye bölcez yağan karı 😂😂
Valla sabah okullar tatil edilmesse yandık Bedirhan ikimizde zombi gibi gezeriz valla 😂
-
Artık atakuma da bişeler gelsin açılışı yapalım artık
-
Valla sabah okullar tatil edilmesse yandık Bedirhan ikimizde zombi gibi gezeriz valla 😂
Benim de tek dayanağım bu ama edilmez bence 😅
-
Bizim burda yağmur başladı ben konuşmuyorum
-
Burda da yağmur başladı
-
Sonunda Ordu sahil kara çevirmeye başladı.
-
Ya üstümüzde -10 var sabaha en yakın saatlerdeyiz nasıl yağmur yağıyor ben bişe anlamadım
-
Trabzon 2 derece kky başladı
-
Başlarım böyle işe adamlardan daha soğuğuz onlara kar bize yağmur
-
Başlarım böyle işe adamlardan daha soğuğuz onlara kar bize yağmur
Ya sürekli pozitif baktım hiç pes etmedim ama bu ne arkadaş ya bi de virgam eksikti kütle var yağış yok
-
Ya sürekli pozitif baktım hiç pes etmedim ama bu ne arkadaş ya bi de virgam eksikti kütle var yağış yok
Valla Samsun un kaderi virgam olduğunu zannetmiyorum daha kütleler tam giriş yapmadı
-
Yeniden başladı ama yağmur
-
Hem uykusuz kaldık hem kar alamadık hem sinir olduk Allahın cezası Samsun ben Samsun için kışı bitirdim. Daha sistem gelse de zaten yağmıyo . Seneye İnşallah
-
Dışarıya bakınca hayali kar taneleri görüyorum deliyormuyum acaba 😅
-