Gaziantep 50 cm bulurmu acaba baya kar birikti
Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yıkılıyor burası sabahtan aksama kadar 5 cm kar vardi yarim saatte sanirim 2-3 cm kar yagdi ve olabildigince yagiyor
-
antepi Adıyamanı geçtim maraş naaapıyor 😱
-
Batmanlılar yatın fön başladı boşuna beklemeyin
Batman havanın açık olduğu zamanlarda soğuğun kralını yaşıyor çevre illere fark atıyor. Ama her ne hikmetse yağış olacağı zaman her yerden daha yavaş soğuyor. Bu açık havadaki soğuma performansını yağışlı zamanlarda da gösterebilseydi keşke
-
Gaziantep 50 cm bulurmu acaba baya kar birikti
50 değilde 49 olur
-
Adıyaman dan fotoğraf atabilir misiniz?
-
Adıyamandakiler video atarsa çok sevinirim Malatyada da güzel yağıyor ama Adıyaman galiba gerçekten farklı boyutta
-
böyle bir yağışını en son 2000 ocak ayında görmüştüm adıyamanda. çok şükür.
-
Yıkılıyor burası sabahtan aksama kadar 5 cm kar vardi yarim saatte sanirim 2-3 cm kar yagdi ve olabildigince yagiyor
hocam yer seviyesi çok soğuk zaten sanırım ilk tutan kar buz oldu buzun üstüne gece olduğu için yer seviyesi dahada soğuyor sabaha kadar bi 50cm yi bulursunuz
-
Bakalım Şanlıurfa verdiği zaiyati kapatabilecek mi
-
Çok şükür 🙏
-
Tam kara döndü
-
Arkadaslar siklonun agir hareket etmeside bölgenin tümu icin harika gecmis yillarda günu birlik 7-8 saatlik kar yagislari oluyordu bu sistem oyle degil eski kıslarin fragmani gibi
-
böyle bir yağışını en son 2000 ocak ayında görmüştüm adıyamanda. çok şükür.
video fotograf atar mısınız ben adıyamanda değilim burda da merak edenler var
-
Şanlıurfa rezil oldu. Böyle bitecek bence. Siverek'te nobetteyim antepten gelen kokuyu alıyorum sadece
-
Batman havanın açık olduğu zamanlarda soğuğun kralını yaşıyor çevre illere fark atıyor. Ama her ne hikmetse yağış olacağı zaman her yerden daha yavaş soğuyor. Bu açık havadaki soğuma performansını yağışlı zamanlarda da gösterebilseydi keşke
Soğuk açısından sıkıntı yok hocam bu sistemde malesef fön kütleleri dağıtıyor
-
Maraşlı arkadaşlar fotoğraf atın bakalım ya
-
Şanlıurfa rezil oldu. Böyle bitecek bence. Siverek'te nobetteyim antepten gelen kokuyu alıyorum sadece
Cok heyacanlisin biliyorum o kadar sabrettin az daha sabret
-
Adıyamandakiler video atarsa çok sevinirim Malatyada da güzel yağıyor ama Adıyaman galiba gerçekten farklı boyutta
Kapıyı pencereyi açmak mümkün değil..camlar da kardan dolayı ya ıslak ya da buz..
-
Tam kara döndü
Gözümüz aydın hemşo