Aksaray Efsanesi 23 Ocak 2022 hava-kars323 forum.havaforum.com/attachment/142824/

HF Radar Arşivi
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
benim efsanem burda vortex mortex falan hikaye kadıköy sahilde 96 saat sıfırın altında sıcaklıkla yağan kar arabalar 50 rakımda bildiğin sokaklarda kaybolmuştu kozyatağında belime gelen yerler vardı -6-7 lerin görülmesi de cabası
-
Radarda böyle birşey gözükmesinin sebebi nedir arkadaşlar 😃
-
Radarda böyle birşey gözükmesinin sebebi nedir arkadaşlar 😃
bazen radardan veri yüklenirken kesilebilliyor veya radar veriyi alamıyor kendine. Genellikle 20-30 dakika içerisinde ilgili yükleme düzenleniyor
-
:hfyeni (29):
-
-
-
ne zamana ait olduğunu bilmediğim bir radar
forum.havaforum.com/attachment/133792/
Geçen yıl mart sistemi büyük ihtimal
-
Geçen yıl mart sistemi büyük ihtimal
klasik araf boşluğu vardı yine hat inmişti k.çekmeceye ve başakşehire bizde yıldız sayıyorduk
ama onun arkasındaki bant öyle bir inmiştiki sabaha karşı hocam bahçelievler bağcılar hattına efsaneydi -
5 6 ocak 2021 izmiri vuran squall line iri dolu yağışı yıldırım fırtınası kuvvetli konvektif rüzgar vardı
-
efsane gözüküyorda hocam ocak ayında kırmızı kütle nasıl oluşuyor ben orajın mantığını anlayamadım soğuk havada kararsızlık nasıl oluşuyor ?
-
Darknesspower Hocam soğuk cephe desteği sıcak deniz etkisi bide rüzgar kesmeside çok iyidi cephe girmeden önce lodos etkisiyle hava 20 dereceleri görmüştü bizim bölgede kışın rahat oraj görülüyor böyle şartlar oluştuğu zaman yaz orajından farksız oluyor
-