HF Ekonomi Hattı

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Döviz, altın, borsa, güne nasıl başladı?

    Ekonomik verilerin ve gelişmelerin haber verileceği bir konu oluşturmak istedim.Yorumlarınızda lütfen SİYASET içerikli mesajlardan kaçınmanızı başta belirtmek isterim.Özellikle Covid-19 salgını boyunca ve sonrasındaki gelişmeleri takip etmek amacıyla yararlanacağımız bir konu olmasını dilerim...

    BU KONUDA YAPILAN YORUMLARIN HİÇBİRİ YATIRIM TAVSİYE ÖZELLİĞİ TAŞIMAZ...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

    Einmal editiert, zuletzt von 4 Şubat ()

  • Bist güne yaklaşık % 1.00 eksi ile başladı.Döviz Usd 6.97 Euro 7.55 .Amerikan petrolü tarihinde ilk defa negatife düşerken brent petrol %20 nin altına düştü.Petrol ithalatçı bir ülke olmamız açısından önemli avantaj sağlıyoruz...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli "(Hububat alım fiyatı) Mayısın ilk haftasında Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacak. Çiftçimizi doyuracak bir fiyat politikası oluşturulacak. Arz dengesine göre 50 kadar ürünü takip ediyoruz. Gerekirse ithalat ve ihracatta önlem alınabilir. Fırsatçılık görülürse tedbir alınır. Gıda sektörü, ramazandaki talep artışı için gerekli hazırlıklarını yaptı. Bugün ve yarın vatandaşlar istediği gibi alışverişini yapsın" açıklamasında bulundu.

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Havacılık sektöründe bilet iadeleri garanti altına alındı...

    Şirketleri kurtarmak için uçuşlar başladıktan 2 ay sonra başlayacaklar iadeye, neyi garanti altına alındı? 1.5 aydır iptal olan uçuşumun ücret iadesini bekliyorum ne zaman yatacağı da belli değil.

  • tripledes Biletinizi 6 ay boyunca kullanabiliyorsunuz.Dediğiniz gibi uçuşlar açılınca 2 ay sonrasında paranızı iade alabiliyorsunuz.Devlet tabiki halkını koruduğu gibi sektörü de korumak zorunda bu zor zamanlarda...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Dün ham petrol fiyatlarında tarihi bir gün yaşamamizin ardindan bugün de brent petrol fiyatlarinda yuzde 25 e yakin düşüş var.18.13 dolari gördü brent petrol fiyati.

  • HAZİRAN AMERİKAN TİPİ HAM PETROL VADELİLERİ %42 DÜŞÜŞ KAYDETTİ

    -Bloomberg


    bu da demek oluyor ki Amerikan tipi petrol bir süre negatif işleme devam edicek

  • Trump: Petrol endüstrisi için fon oluşturma formülü üzerinde çalışma talimatı verdim.

    Einmal editiert, zuletzt von UmuTCaN () aus folgendem Grund: Lütfen mesajlarınızı farklı büyüklük, biçim ve tamamı büyük şekilde yazmayınız. Benzer içerikli mesajlar bundan sonra silinecektir.

  • Resim

    13 kategoride 46 bin 742 dakikadan oluşan 31 eğitim hazır. Katılmak isteyenler BTK akademiye internet üzerinden başvurabilecekler.

    Genç arkadaşlarımızın aldığı her eğitim ve başarı dereceleri CV'lerine otomatik olarak işlenecek, yazılımcı arayan şirket ve firmalar buradan kriterlere uygun adayları bulabilecek.

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Bist %0.3 gibi 98.000 puan üstü hafif bir yükselişle güne başladı.Usd 6.97 Euro 7.57 Altın gr 377.Brent petrolde üretim kısılmasına rağmen düşüş devam ediyor.16.8 usd kayıp %14 civarı.

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • 0,75 baz puan indirirlerse doları biraz olsun yukarı çeker, 0,50 baz puan indirimi zaten fiyatladı. Bekleyelim görelim.

    Bu arada konunuz hayırlı olsun.