🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • TBMM Basın Koridoru Çay Ocağında görevli Şenol Sözduyar'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

  • Bu sabah yoğunluk haritası güncellendi. Aydın'ın çoğu ilçesinde de vakalar arttı ama şöyle bir durum da var bazen işte hiç vaka kalmadı vs. açıklamalar yapılıyor ama haritada hâla duruyor. Mesela ilçemde 3.5 aydır iki noktada mavilik duruyor. 3.5 ayda da ya iyilesmiştir ya da ne yazık ki vefat etmiştir bu vakalar ama hiçbir değişiklik yok.

  • Dünden önceki akşam bakmıştım en son. Gündüz güncellendi diye bir mesaj okumuştum burada. Tekrar indirmiştim. Hatta sana da yazmıştım buradan hocam, Bafradaki kırmızılar kaybolmuş diye.

    Program ciddiye alınmalı mı bilmiyorum


    Durum bu Samsun'da, Ülke geneli adliyeler sıkıntıda şu aralar.Bursa'da dün bugün Samsun.İstanbul Çağlıyan'dada bugün sosyal mesafe sıfır baya bir kalabalık vardı.


    10159.jpg


    10156.jpg



    Samsun'da Vergi Mahkemesi Korona Virüs nedeniyle kapatıldı, çalışanlar ise karantinaya alındı. Samsun Adliyesi ve Vergi Mahkemesinde Korona Virüs alarmında son durum

    Samsun Adalet Sarayında ve Vergi Mahkemesinde Korona Virüs alarmı.. Samsun Vergi Mahkemesinde bir personelin Korona Virüs testinin pozitif çıkması sonrası, Samsun Adalet Sarayında çalışan bir personelin de Covid-19'a yakalandığı gündeme geldi.


    Korona Virüs salgınının devam ettiği normalleşme sürecinde Samsun'da bulunan Vergi Mahkemesinde bir personelin Korona Virüs testisinin pozitif çıkması üzerine Vergi Mahkemesi kapatılırken burada çalışan tüm personel ise karantinaya alındı.


    Sağlık İl Müdürlüğü görevlileri Samsun Vergi Mahkemesinde görevli personeli karantina altına alırken, Samsun Adliyesinden de bir vaka haberi geldi.


    Samsun Adalet Sarayında iddialara göre toplam 9 personelde Korona Virüs olduğu önü sürülürken, edinilen bilgilere göre Adalet Sarayında ön büroda çalışan bir personelin izinli olduğu ve yaklaşık 12 gündür iş yeri ile irtibatının olmadığı, ancak bu personelin buna rağmen Korona Virüs testinin pozitif çıktığı bildirildi.


    Samsun Adalet Sarayında ön büroda çalışan personelin izinli olduğu süreçte Covid-19 virüsünü eşinden kaptığı ihtimali üzerinde durulurken, Adalet Sarayında ön büroda çalışan tüm personellere ise Korona Virüs testi yapıldığı, bugün adliyeye giden ambulansların da bu amaçla kuruma gittiği öğrenildi. Samsun Adalet Sarayında ön büroda bulunan personeller için yapılan Korona Virüs testlerinin sonucunun beklendiği bu sonuçlara göre gerekli çalışmaların yapılacağı öğrenildi.

  • asıl sıkıntı düğünler başlayınca olacak gibi. İnşallah yumuşak bir geçiş olur. Şu aralar gerçi bir çok kişi evlerde nişan, söz vs. yapıyor. Düğünler ciddi potansiyele sahip

  • Maç sonu Trabzonu gösteriyor tv kimsede maske falan yok Trabzon’da korona virüs yokmu ?

    Bu başlığa ilk kez yazıyorum. Bu kadar düşüncesizce hareket etmek gerçekten çok şeyin göstergesi. Has bir Trabzonlu olarak gerçekten utanıyorum bu durumdan. Galibiyete sanki biz sevinmedik sanki en çok onlar sevindi de herkes kucak kucağa galibiyet kutluyor maske zaten yok. Bu yapılan yüzünden 1 kişi bile hastalanıp vefat etse bile ki ne yazık ki bu gerçek olacak acaba ben ne yaptım der mi buna sebep olan.

  • En az ,seneye yaza kadar ,aklı başında tüm planlar ertelenmeli. Düğün nikah sünnet , tatil , akraba ziyareti (telefon var) bayramlaşma (önümüzde kurban var ,bağış yapılmalı) hatta ,gerekli rakamlara ulaşılmazsa ,okullar bile ertelenmeli. Bir sene yapmayınca kimse ölmez.


    seneye daha güzel günler için. Allah ömür verirse inşaallah

  • Ben kuyumcuda çalişiyorum şu son 1 haftada millet nişan düğün alişverişi yapıyor ve gelen 8-9 kişi iç içe geliyor bilirsınız işte anne baba dünürler eltiler yani bizde boyle olursa bu iş bitmez millet deli gibi nişan düğün alışverişinde.İnanın her para alışımda ellerimi dezanfekte etmekten ellerim aşındı yıkaması cabası ALLAH sonumuzu hayır etsın inşallah.

  • Yemin ederim şu hayatta cahil olmak kadar güzel bir şey yok.Hiçbir derdin tasan yok oh mis. Virusmus maskeymiş sosyal mesafeymiş umrunda bile olmaz.


    Azıcık bilgili olanlar ceremesini çekiyor bu cahillerin hareketlerinin.Hakkımı helal etmiyorum kurallara uymayanlara.

  • Şunu anlamadım sadece hızla artan vaka sayısı bir anda nasıl azalisa gecti yavaşladı demiyorum dikkat ederseniz,bi ara sokağa çıkma yasağı filan mı ilan edildi geçen hafta bizim mi haberimiz yoktu ya da virus bir günlüğüne tatile mi çıktı veya halkımız bir anda tedbirlere mi uydu bu soruların sebebi sadece beyin fırtınası?:/

  • Trabzon daki goruntuler çok vahim kaç kişi vardır orada maskede yok sosyal mesafeyi saymıyorum bile artık ah cahillik ah!X/