İç Anadolu Raporlar - Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • sikinti yok arkadaslar tabiki yagisin siddeti ve etkiledigi bolge son anda bile degisir daha oynak sistemler geliyir artik.

    Cumartesi aksami ve pazar ssbahi yahis durumuna gore 1000 rakim civari merkezlerimiz kar alir ama cok bi beklentiye girmeyelim.

    1500 rakim ustinde 10 cm civari kar yagislari olacaktir

  • sikinti yok arkadaslar tabiki yagisin siddeti ve etkiledigi bolge son anda bile degisir daha oynak sistemler geliyir artik.

    Cumartesi aksami ve pazar ssbahi yahis durumuna gore 1000 rakim civari merkezlerimiz kar alir ama cok bi beklentiye girmeyelim.

    1500 rakim ustinde 10 cm civari kar yagislari olacaktir

    yağış miktarı yönünden bizde bir sıkıntı var mı abi? Yağış azalma eğiliminde sanki. Bugün atmaya başlıyorum, hüsran olmayalım sonra.

  • yağış miktarı yönünden bizde bir sıkıntı var mı abi? Yağış azalma eğiliminde sanki. Bugün atmaya başlıyorum, hüsran olmayalım sonra.

    burası niğde unutma neler neler boş gecti.bu sistemde de merkezi tam etkileyecek mi hiç belli olmayabilir net değil bazı noktalara kuvvetli yağış olacak.inşallah merkez de bekliyorum ben

  • burası niğde unutma neler neler boş gecti.bu sistemde de merkezi tam etkileyecek mi hiç belli olmayabilir net değil bazı noktalara kuvvetli yağış olacak.inşallah merkez de bekliyorum ben

    😭😭 gene ikilemde kalmaya başladık. Yağarsa kurtarırız yağmazsa gübrede boşa gider masrafta boşa gider. UKMO ve gem azaltmış yağışı. Gfs, ıcon, ecmwf 10 ar mm veriyorlar.

  • 😭😭 gene ikilemde kalmaya başladık. Yağarsa kurtarırız yağmazsa gübrede boşa gider masrafta boşa gider. UKMO ve gem azaltmış yağışı. Gfs, ıcon, ecmwf 10 ar mm veriyorlar.

    yok yanlış anlama sadece niğde olduğu için söylüyorum.ben belli miktarda yagış bekliyorum.oda yeter bence

  • Bu yoruma asla ve asla katılmıyorum ve reddiye veriyorum. İmkanı yok öyle birşeyin. Yıllardır tarımla uğraşıyorum, eğer kayısılar konumumda o tarihte çiçek açsın, bu siteyi terk ederim daha da bir şey yazmam. En ılık sıcak 2018 de bile nisanın başında açmıştı kayısılar. Şu gelecek olan 2 günlük soğumanın bile çok faydası olacaktır. Mümkünatı yok öyle bir şeyin.

    Kardeşim kilanli hoca haklı, eğer yeterli sıcaklık olursa ilk çiçekler en azından tomurcuklanmaya başlar. Konumum konya merkez de 13 Mart 2018 de kayısılar tamamen çiçek açmıştı Mart sonunda ise kirazlarin tamamı çiçek açmıştı.

  • 6 sinfa sicakliktan ote muhtemel siklonik bir sistem den dolayi demistim ama o tehlike simdilik kalkti gibi.biu tip giderse hava grcikme olur verdigim tarihte. Ama yinede baya sicak havalar var onumuzde daha erkenden

  • Rakımı düşük mü Konya’nın? Çok aceleci davranıyorsunuz. Eğer Konya merkez kar almadan kışı kapatırsa ben bu işi bilmiyorum. Sadece biraz daha bekleyin diyorum.

    Çarşamba günü Konya 17 dereceye kadar çıkıyor. Atmosferle inatlaşma demiştin kardeşim. Aralık, Ocak, Şubat ayları Mart ayının nasıl geçeceğini belli eder. Hayal kurmamak lazımdı. Ha arada bir süpriz olurmu olur. Ama o sene bu sene kesinlikle değil. Amacım mesajlarına takılıp kalmak veya seni rencide etmek değil, yanlış anlama. Ama bu kadar kesin konuşup, yağmazsa ben bu işi bilmiyorum dersen...

  • Evet meekezi yerler zor sizin icin bizim icin hala ihtimal var.mesela ayin 7 sindeki sistem de yine soguk yeterli opmaz merkeze

    Hocam Çorumun Rakımı Kayseri Nevşehir Niğde gibi felan olsa muhtemelen iç anadolunun en soğuk 3 ilinden biri olurdu rakimimiz sizden 300-400 metre düsuk olmasina ragmen suan ic anadolunun en soguk illerindeniz

    2 Mal editiert, zuletzt von Eraay ()