önüzdeki cumartesi- pazar Yağışız bir soğuk hava dalgası gelecek gibi nasıl olur merak ediyorum

Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
önüzdeki cumartesi- pazar Yağışız bir soğuk hava dalgası gelecek gibi nasıl olur merak ediyorum
Kuru soğuk. Geceleri iyi üsütecek.
-
bir kaç günlük soğumadan sonra ay sonuna kadar ılık hava olucak sanırım
-
2 haftadır Artvin-Hopa'dayim. Hic gelmemistim Dogu Karadeniz'e. Dedim ki her gun yağış olur. Ama toplam kalis suremin yarisindan bile az yağış oldu. Yine de yagmur özlemim dindi. Havasi Ankara'ya göre bildiğiniz gibi ılıman. Dün aksam t-shirtle gezilecek hava vardi.Ankara'nin kuru sogunu yıllardır yasamis biri olarak bu durum hoşuma gitti. Haftasonu nasipse Ankara'dayim. Soğuk bekleniyor. Farki iyice hissedicem sanirim. İlerleyen günlerde Ankara için de mevsimin hakkini veren yağışlar olur insAllah.
-
Bu gece şehir merkezinde sıcaklıklar 2-3 dereceye kadar düşecek. Bir çok istasyonda eksili değerler ölçülecek.
-
Dün gece bulutlanma sebebiyle şehir merkezinde sıcaklık fazla düşmedi. 2-3 dereceye kadar düşmesi beklenirken En düşük 6.5 derece ölçüldü. Bu gece bulutlanma yok sıcaklık 3 dereceye kadar düşebilir.
-
hafif de rüzgar var bu da hissedilen sıcaklığı birkaç derece daha düşürüyor
-
Dün gece bulutlanma sebebiyle şehir merkezinde sıcaklık fazla düşmedi. 2-3 dereceye kadar düşmesi beklenirken En düşük 6.5 derece ölçüldü. Bu gece bulutlanma yok sıcaklık 3 dereceye kadar düşebilir.
Kombi açıldı bugün , sezonu açtık.
-
Kombi açıldı bugün , sezonu açtık.
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah kolaylık versin 😅
-
- görücek gibiyiz hızla düşüyor sıcaklık 🥶
-
Ankara'da en az bir hafta boyunca yağış yok. Şehir merkezinde Gündüzleri sıcaklık 18-20 derece, geceler ise 8-9 derece bandında olacak. Sabah saatlerinde sis ve pus hadisesi görülecek.
-
Bugün Ankara 'da güneş tutulması saat 13:55'te pik noktasında olacak. Güneşin %42'lik kısmı tutulacak.
-
hangi uygulama bu
-
hangi uygulama bu
Eclipses visible in İzmit, Turkey – 25 Eki 2022 Solar Eclipsewww.timeanddate.com -
Tutulma başladı gördüğüm kadarıyla kürenin(güneşin) üst kısmında tutulma görülüyor.
-
Kamerada gözükmesede lens yakalamış.
-
-
Ankara'nın yıllık yağış ortalaması 392mm. Bu sene şu ana kadar düşen yağış miktarı toplam 302,8 mm. Bakalım Kasım ve Aralık aylarında bu fark kapanacak mı?
-
Kasım ayında istenen yağışı alamazsak kışa zararı olur mu yağış açısından ?
-
Kasım ayında istenen yağışı alamazsak kışa zararı olur mu yağış açısından ?
Kasım ayı kış paterni için önemli.
-