Abi bu ne ya şimdi de karla karışık yağmura döndü 😬 daha bi saat önce yoğun kar alıyoduk yani uykusuz kalmaya değmedi Ankara yaptı yine yapacağını, şu arkadaki kütlelerden üç beş birşey koparabilsek bari 😬

Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
üç beş bir şeyler daha koparırır mıyız? Beklemeye değer mi?
-
Hayatimda boyle bir sey kesinlikle gormedim ama belkide bu istede hayir vardir ben buna inaniyorum..bi bakariz hic planda olmayan saglam bi yagis alir kisi bitiririz.yada sadece kendimi kandiriyorumdur 1 hafta icinde ogreniriz..tekrardan iyi geceler
-
Aafyondan gelenler olur mu?
-
Yağış alacağız bitmiş değil. Afyon tarafından kütleler geliyor.
-
üç beş bir şeyler daha koparırır mıyız? Beklemeye değer mi?
Ben yatın uyuyun derim hiiiç gerek yok uykusuz kalip moral bozmaya
-
Büyük balık kaçtı, herkese iyi geceler
-
Siperleri terketmeyin, hattı müdaafa yoktur, sathı müdaafa vardır🙂
-
Bütün modelleri inceledim ve bu boşluğu hiç bir modelin beklemediğini gördüm. Enteresan.. söylenecek söz yok. Bütün hevesim kaçtı.
Deli gibi şuan ne kadar model vs varsa inceliyorum ne bu boşluğu ne bu kutle kopuklugunu on gören 1 tane model var. Yani artık ben bu coğrafya içinde neye şaşıracagimi şaşırdım. Yakında kar beklerken taş yağsa şaşırmicam artık. Bu durumun açıklanabilir bir izahı yok...
-
İşte o gözüken 2.parti sabah saatlerinden sonra gelip öğleye kadar aralıklarla yağacakti. Bu sürecin arasında kutle boşluğu girdi. Bu boşluk olmamalıydı nasıl oldu aklım almıyor.
-
topu topu 2 saat falan kar gördüm bugün herhalde gerisi yağmurdu. herkese iyi geceler.
-
Deli gibi şuan ne kadar model vs varsa inceliyorum ne bu boşluğu ne bu kutle kopuklugunu on gören 1 tane model var. Yani artık ben bu coğrafya içinde neye şaşıracagimi şaşırdım. Yakında kar beklerken taş yağsa şaşırmicam artık. Bu durumun açıklanabilir bir izahı yok...
Sinirlerim bozuldu gerçekten 😂😂
-
Kırşehir'deki kütlelerin gelme ihtimali var mı sizce?
-
Çok sürmeden yağış başlar bakalım olaylar nasıl gelişecek.
-
Sinirlerim bozuldu gerçekten 😂😂
Şuan istanbuldan bu hallere girdim. Ankara da olsaydım sinir krizi geçirip dışarı çıkmıştım.
-
Uyumayan varsa bekleyelim.Belki güzel şeyler olur. İddia bastım yarın tatil diye. Kütle kayboldu anasını
-
Şuan istanbuldan bu hallere girdim. Ankara da olsaydım sinir krizi geçirip dışarı çıkmıştım.
Yahu ben artık yoruldum gerçekten hocam. Ankara bir hava delisi için gerçekten uygun bir şehir değil. özellikle bu şehrin merkezi kesimlerinde yaşayan hava delilerine Allah sabır versin.
Ha arada güzel şeyler olmuyor da değil hakkını yemeyelim şehrimizin ama durum ortada.
-
Pergelle çizilmiş gibi boşluk :)))
-
Kütle felan mı oluşacak anlamadım
-
Merkez çevrelerindeki maviler kforum.havaforum.com/attachment/147546/oluşuyor Bunlar güçlenecek mi nolcak acaba ya
-