Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Estağfurullah ne demek 😊
Ya konumunuz da lokal olarak bir nem yetersizliği söz konusu ya da üst seviye rüzgarlarla alakalı bir durum. Yeşiller girince yağış kuvvetlenir.
yavaştan başladı sonunda. Bu sistem baya kanser etti artık bir daha ki sistem yakınsa en azından sıcaklık sıkıntısı olmaz gibi. Bu kadar negatif enerjiyi dışarı da atma vakti gelmiştir..
-
-
28.2 diyorum……
-
28.2 diyorum……
Merak ettim neden 28.2 hocam
-
Çok güzel yağıyor şu anda. Acaba ne zamana kadar devam edecek? Bu şekil çarşamba'ya kadar yağarsa 70-80 cm bulur kar.
-
Merak ettim neden 28.2 hocam
Babannemin tahminiydi ve sanırım Snowy müzeyyen yine yanılmayacak. Bu arada havaforum halkını inceğe davet ediyorum. Mangal partisi 10 da başlıyor. Mangal menüsünde neler mi var; domates soğan ve yemyeşil görüntüsüyle mangala lezzet veren biber. Et yemek isteyen varsa kendi getirebilir….
-
Yarin ustune eklenir mi yağışın ayni zamanda salida guzel kar gözüküyor sanırım doğru mudur hocam Eness
-
-
500 Hpa Güçlü Sizce Dek İnebilirmi? Batıdan
-
Ben bu kar küreme araçlarını anlamıyorum.. sabah yapracıkta 4 tane vardı.. sonra saat 3 gibi bir gittiler daha da gelmediler.. yapracıkta bütün yollar kapalı.. millet perişan oldu.. şimdi 1 tane geldi.. koştur koştur tüm yağracığa yetişmeye çalışıyor.. işi zor.. Allah kolaylık versin
-
ölçümleri yaptım geldim 15-17 cm aralığında değişen bir kar kalınlığı var aynı şekilde devam ediyor yarın akşama kadar 25cm üstü beklentim var
-
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar geçenlerde Eness hocamız sanırım pazar ve pazartesi günkü yağışların arttığını söylemişti son durum nedir acaba genel bir bilgilendirme yaparsanız seviniriz şimdiden teşekkürler.
-
-
Çubuk / Aşağı Çavundur
-
Benim bulunduğum bölgeye (Çiğdem Mahallesi) 4 saattir otobüs gelmiyor. Yollar hâlâ kapalı, gelen giden yok.
-
-
Arkadaşlar radar doğuya kayıyor gece dek yağışları kuzeyli 700 hpada güçlü inermi acaba?
-
forum.havaforum.com/attachment/136340/forum.havaforum.com/attachment/136341/forum.havaforum.com/attachment/136342/forum.havaforum.com/attachment/136343/
Bunlarda benden Batıkent eve giremiyorum kopamıyorum keratadan 😂
-
Dönem tatili için memlekete Manisaya döndüm yeni ve Ankara şov yapıyor...Çok üzgünüm vallahi.Benim yerime de tadını çıkarın hocalarım
-