yağış kara döndü ama yerler çok ıslak bakalım ne zman örtüye döner
Video gördüm, en azından yağış güzel gözüküyor. Evet yerlerin tutması biraz zaman alabilir
yağış kara döndü ama yerler çok ıslak bakalım ne zman örtüye döner
Video gördüm, en azından yağış güzel gözüküyor. Evet yerlerin tutması biraz zaman alabilir
.. :hfyeni (18): :hfyeni (18):
Olta mı attın bize .. ne hacı :D2
Edirne'de hafiften başladı yine
Olta mı attın bize .. ne hacı :D2
Oltayı yanlış attım son anda çektim :hfyeni (18): :hfyeni (18): :hfyeni (18):
Oltayı yanlış attım son anda çektim :hfyeni (18): :hfyeni (18): :hfyeni (18):
sıcaklık 1 derece bendeki cıvalı termometreye göre ...
Üstüne alınma hemşerim :D2
Sana gülüyorum zaten bro Enes Güleç(17) 'nin yorumundan dolayı
Sana gülüyorum zaten bro
Enes Güleç(17) 'nin yorumundan dolayı
Gülüncek duruma düştük valla ,çatıdan şapır şapır sesler geliyor
Kar yağıyor şaka maka
Gülüncek duruma düştük valla ,çatıdan şapır şapır sesler geliyor
O zaman biz burdan devam
Enes Güleç(17) hocam yağışta lapa fastını geçtik galiba artık bulgur gibi bişe yagıyor dek yagışına bulgur deniyor buna mercimek diyelim pazartesi ne zaman netleşicek son anda mefta olmayalım aman diyim :hfyeni (18): :hfyeni (18):
O zaman biz burdan devam
Şaka maka ne zaman soğuruz adam akıllı cepheden kar alıp siklondan sulu kar almayalım :D2
Enes Güleç(17) hocam yağışta lapa fastını geçtik galiba artık bulgur gibi bişe yagıyor dek yagışına bulgur deniyor buna mercimek diyelim pazartesi ne zaman netleşicek son anda mefta olmayalım aman diyim :hfyeni (18): :hfyeni (18):
Sen rahatta kal Pazartesi %70 sende . Tabiki de değerlendirmeyi yarın gün içinde yapmaya çalışacağım
Şaka maka ne zaman soğuruz adam akıllı cepheden kar alıp siklondan sulu kar almayalım :D2
Vallahi komşum Çanakkalede deniz kıyısında 0 a yakınsa sıcaklık yağış ile birlikte, sen iç kesimde yağış geldiği zaman rahat kurtarırsın büyük ihtimal.
Sen rahatta kal Pazartesi %70 sende
. Tabiki de değerlendirmeyi yarın gün içinde yapmaya çalışacağım
Bizim dek işi de yatmış gözüküyor :))
Vallahi komşum Çanakkalede deniz kıyısında 0 a yakınsa sıcaklık yağış ile birlikte, sen iç kesimde yağış geldiği zaman rahat kurtarırsın büyük ihtimal.
Yağış yokken de 0,5 dereceyiz ama şakır şakır sulu kar :D2
Sen rahatta kal Pazartesi %70 sende
. Tabiki de değerlendirmeyi yarın gün içinde yapmaya çalışacağım
%30 çok büyük rakam hocam 😂😂😂 bekliyoruz.
Bursa'da mi kalsam İstanbul'a gitsem acaba neresi daha fazla örtü alır, Sultangazi'de oturuyorum güzel dek vuruyor tahminimce orası yine hatrı sayılır örtü yapar geçen sene 1.5 metrelik kardan adam yapmıştım 🙂
Yağış yokken de 0,5 dereceyiz ama şakır şakır sulu kar :D2
Rahatta kall
Bizim dek işi de yatmış gözüküyor :))
Galiba kısmen oda elden gitti. Yine bir şeyler olabilir belki ama bakalım