Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • B planın her zaman hazır olmalı dünya futbolunda düzen bu şekilde işliyor.Sattım ne yapıcam kimi alıcam üzerine değil.

    Ali Koç gibi atacaksın yerine 1 milyonluk teneke alacaksın usta borçta azalıyor ya ondan bu kadar ucuz alıyor adam haklı abi ya ne gerek var şampiyon olmaya şampiyon olmak gibi bi gayesi yok ki adamın borcu bitirme peşinde borcun biteceğini görmeyecek haberi yok.

  • B planın her zaman hazır olmalı dünya futbolunda düzen bu şekilde işliyor.Sattım ne yapıcam kimi alıcam üzerine değil.

    Yönetimde yetkin olup futboldan anlayan bir kişi bile yok maalesef. Transfere itiraz edeni küçümsüyorlardır muhtemelen. Her birini sattığımızda kulüp borç içinde ucuz birini almalıyız diyorlar. O tutmayınca ucuz birini daha alıyorlar. Kulübe iyilik yaptıklarını zannediyorlar ama ihanet ediyorlar niyetlerini bilemem tabii.

  • Allahsızlar.

    Ağır küfür edesim var vallahi ağzım oruç.

    Bu sene Ali Koç'un yaptığı on numara taktiklerle 4 sırada tamamlarız.

    Bu adam şampiyon olmak istemiyor hayatın boyunca KÖTÜLÜKLE ANILACAKSIN ÖLENE KADAR ALİ KOÇ.

    Ekonomi adına güzel ama sen şampiyonluk için yarışıcam diyip as kadrodan 3 oyuncunu yollıyorsan yerine en kötü ihtimalle onları aratmayacak isimler alman gerek.Min Jae'yi satıp onunla tam tersi özellikte ki Gustavo'yu almak hangi akla hacet bilmiyorum.Genç potansiyelli alsınlar başarısız olsunlar canımı yesinler kalkıpta Flamengonun 4. rotasyon oyuncusunu almasınlar.Fenerbahçe bu değil

  • Ekonomi adına güzel ama sen şampiyonluk için yarışıcam diyip as kadrodan 3 oyuncunu yollıyorsan yerine en kötü ihtimalle onları aratmayacak isimler alman gerek.Min Jae'yi satıp onunla tam tersi özellikte ki Gustavo'yu almak hangi akla hacet bilmiyorum.Genç potansiyelli alsınlar başarısız olsunlar canımı yesinler kalkıpta Flamengonun 4. rotasyon oyuncusunu almasınlar.Fenerbahçe bu değil

    Abi bize bu saatten sonra kalkıp ekonomikten bahsetmesin kaç yıldır şampiyon olamıyoruz bas parayı sana mı kaldı takımın borcunu bitirmek hiç bı dalda gayesi yok bu adamın ulan sabır taşı çatladı gitmemek için nasıl direniyor nasıl bı pişkinlik aklım almıyor.

  • Gereksiz olur.


    Evet defans lazım bize 2 tane taş gibi.


    İleriye de koy ronaldoyu hayırlı olsun şampiyonlar ligi finali 1/kahkahas23s1

    Valerien Ismael'in yıllardır Çinde Arabistanda düzgün antreman yapmamış, üst seviye oynamamış kondisyon olarak eksik birine OK vereceğini hiç düşünmüyorum. Buyuk ihtimalle yalan haberdir.


    Ayrıca Talisca orada 9 milyon euroya yakın kazanıyor diye hatırlıyorum. Bizim bütün kadro maliyeti 20 milyon euro. Imkansiza yakın bence.

  • Valerien Ismael'in yıllardır Çinde Arabistanda düzgün antreman yapmamış, üst seviye oynamamış kondisyon olarak eksik birine OK vereceğini hiç düşünmüyorum. Buyuk ihtimalle yalan haberdir.


    Ayrıca Talisca orada 9 milyon euroya yakın kazanıyor diye hatırlıyorum. Bizim bütün kadro maliyeti 20 milyon euro. Imkansiza yakın bence.

    Beşiktaş'ta imzalar kalbe atılır :)

  • Ek olarak takımın yaşı artıyor hani gençlendirmeye yönelik projeler ?

    Ustacım boş iş genç oyuncu yetiştirip satıyor takımı genclestirdigi felan yok bunun ardaya 15 20 milyon versinler bak bakayım nasıl gözü kapalı gönderiyor. Hatta 10 bile yeterli gelsin gondermezse ben birşey bilmiyorum ya.

  • Osayi Samuel'e 30m€ verilsin yine satmam abicim. Hatta yeni sözleşme imzalarım daha iyi şartlarda. Osayi Samuel'e 2 sene sonra da 17m€ teklif gelir. Her zaman gelir. Tarihimizin en iyi sağ beki olabilir, dün o olmayınca neler olduğunu gördük. Kim Min Jae ve Osayi bu ikisi sezon başı satılmamalıydı diyordum. Kim Min Jae mecburen gitti ama Osayi'nin mecburi opsiyonu yok diye biliyorum.

  • 2018'de Ali Koç'un geleceğinden ötürü ben dahi heyecanlanmıştım. Yeni bir vizyon güç katacağını düşünüyordum ancak kabus gibi geçti yıllar bu süre zarfında.

    Gerçekten bu hayal kırıklığının taraftarda ki karşılığı bambaşkadır.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Osayi'nin gitmesine deli gibi sevindim ^^ Fenerbahçe onun yerini kolay kolay dolduramaz. Gerçekten harika bir beke dönüşmüştü son zamanlarda.

  • Osayi ile Szalai'nin parasına çeksinler forvete Gabigol'ü santrafor sıkıntısı kalmaz.

    Bir yerden al bir yere koy ne aldım ben bu işten atmasına 3 tane atarsın ama dün ki bir 3 tane daha yersin.

    Çok zor değil ya ;

    Osayi'yi 18'e mi sattın 10'a bir genç stoper çektin.Kaldı 8.

    Szalai'yi 17'ye mi sattın 10'a bir potansiyelli stoper çektin.Kaldı 7.

    Min Jae'yi 18'e mi saattın 10'a bir potansiyelli stoper çek.Kaldı 8.

    Topla kalanları 8+7+8 = 23 milyona git dünyaca ünlü bir santrfor çek.Hem bir yerin eksilmedi hem üstüne baba bir santrforun oldu.

  • a6b3116ee8571816c.webp

    Szalai,Rossi,Pelkas ve diğer gönderilecek oyuncularını yolla kadrodaki yeni 3 oyuncuyu al çok rahat şampiyon yapar bu kadro.

    Peres'e ligin üstünde bir stoper olabilir diyordum sol bekte olmayacağı kesin stoperde görmedik daha ama muamma bence.Stopere Nino-Okumu daha iyi olabilir Okumu nerdeyse Min Jae kadar hızlı bir stoper ve güçlü.

  • Osayi baba gibisini bulamayız defanstaki 3 kişiye bedel adam yok böyle bir güç. Szalai gibisini bulursun ama onun gibisini bulamazsın. Eninde sonunda gidecek ama bu sene gitmesin.

  • Peres'e ligin üstünde bir stoper olabilir diyordum sol bekte olmayacağı kesin stoperde görmedik daha ama muamma bence.Stopere Nino-Okumu daha iyi olabilir Okumu nerdeyse Min Jae kadar hızlı bir stoper ve güçlü.

    Sol bekte gerçekten HAK3'ü arattı. Hoca slovacko maçında dener stoperde diye düşünüyorum. Bu kadar kötü değildir stoperde.

  • Osayi baba gibisini bulamayız defanstaki 3 kişiye bedel adam yok böyle bir güç. Szalai gibisini bulursun ama onun gibisini bulamazsın. Eninde sonunda gidecek ama bu sene gitmesin.

    Bulunur illa ki 18 milyonda az para değil bizim lige :)