Az önce 1987 arşivlerine baktım. Ah ah çook özendim inşallah ona yakın bir sistem konuşuruz bu konuda

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yeni konumuz hayırlı olsun herkese iyi geceler
-
ıs yerim kayasehirde evim Beylikdüzünde eve az önce geldim araç ile yavaş yavaş geze geze tadını çıkara çıkara geldim gerçekten bu sistemde şanslı bölgedeydik
-
beylikdüzü yağış biraz azaldı ama radara göre bir ara sonra tekrar şova devam gibi uzays3271653126uzays3271653126 bu arada yeni konu hayırlı olsun , nice binlere inş
-
#OSistemGitmeyecek
-
Yılın son sistemiydi ancak o hasret kaldığımız karla böylesine muhteşen bir şekilde ayrılıp yaz moduna geçmekte gerçekten keyiflendirdi.Keyfini çıkara çıkara veda ettik,bu sistemin en parlak yıldızlarından biri çekmeköydü bence,fotoğrafı görünce eminim sizde hak vereceksiniz
Birde erimiş hali bu biraz,malûm şuan artıya döndü burada da hava,yağışta kesildi.2c76e9ad9f7748.jpg
-
http://canlikamera.arnavutkoy.bel.tr/ tam yansımıyor ama tipiyi anlarsınız ....
-
Sıcaklık sorun olucak mı?? Cold.EFso
-
Vintersaga Bey
Anadolu yakasında sıcaklık düşecek mi? Şu ann yağış yok, sabaha örtü de eriyecek galiba.
-
İnsanın Başakşehir Beylikdüzü Arnavutköy taraflarına taşınası geliyor şu resimleri gördükçe
Çölde yaşam gerçekten de zor
Hocam size şöyle özet geçim.
Cumartesi sabah 8 de iş e gitmek için evden çıktım o saatten bu saate kadar tipi araliksiz ve kesintisiz devam ediyor bazen azalır gibi oluyor bir odadan diğer odaya geçiyorsun yağış tekrar hızlanmış oluyor.
Site de oturduğum icin northen lights
Kullanici olan arkadaşla aynı sitede oturuyoruz bu arada
Şuan sabah arabayı nasıl çıkaracağımı düşünüyorum kapali otopark var otopark yokuş yukari giriş ve çıkış temizlenmez ise buradan kimse çıkamaz.
Mgm saat 21 de yağmur ikonu koymuş ama şuan saat 00:13 dışarısı buz gibi ve halen tipi yağiyor. Sabah ve öğlen basılan bütün örtünün üstü tekrar kar ile dolmuş durumda sabah 8 e kadar sürer ise 48 saattir tipi yağmış olacak.
Hayirli geceler dilerim herkese
-
Cevizlibağ olarak istediğimiz aldık çok şükür. Bu da geriye kalan son fotoğraf. 19. Kata çıkıp çekseydim büyük ihtimal Bahçelievler'e kadar gözükürdü maalesef 6. Kattan çekebildim
Bence bu bölgenin performansı hiç de kötü değildi 60 rakım
-
MGM sabah 6 ya kadar kar ve yağmur ikonu koymuş bu sabaha kadar tipi anlamınamı geliyor ki
-
Çekmeköy'de kar yağmura dönmemek için halen direniyor ve kar olarak yağıyor.
-
pazartesi'ye girdik.. böylelikle cumartesi ve pazar'dan sonra 3 günde kar hala da devam ediyor istanbul'da. örtü bazı yerler hariç etkili olmasa da sevindirici.
-
Ve 28 Şubat'ta neden olmasın dimi?
-
Radar.
-
Sıcaklık düşüyor 0.3 ten 0.1 oldu
-
Bu sistemin adını bilmem ama radardaki kütlelerin avr. Yakası için verdiğin replik net olarak belli ; Yılanoğlu yine geliyorum, ben yağdıkça gelirim
-
Radar.
Kırklarelindeki yeşillik istanbula doğru mu geliyor
-
Yeni konu hayirli ve bol karli olsun insallah
-