geleyooo

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 12, 2019 at 9:35 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
hemen ateş etmesek diyorum
-
Orta şidette kar hafif örtü yeter fazlası olursa ne güzel şuan beklentim o yönde.
-
Ne zaman ates edilse sistem eriyip gidiyor ates etmeyin bence benim gibi sessiz sedasiz bekleyin icinizden sevinin
-
Değerli Havaforumdan ayrılmayan varlık İzmir ve Manisa'nın durumu hakkında görüşlerinizi iletir misiniz? Arkadaşlar sıkma noktasında çok istekli haliyle. Genel grupta sorun olmasin diye buraya davet etmek istedim sizi. Başarılarınızın devamını dilerim.
-
Değerli Havaforumdan ayrılmayan varlık İzmir ve Manisa'nın durumu hakkında görüşlerinizi iletir misiniz? Arkadaşlar sıkma noktasında çok istekli haliyle. Genel grupta sorun olmasin diye buraya davet etmek istedim sizi. Başarılarınızın devamını dilerim.
Akşam detaylı konuşalım. Not aldım.
-
meteogram şahane..
-
GFS CONTROL gelir mi
Didim kar sınırında kalıyor tam sınırda.
birisi cevaplarsa sevinirim.
-
Kordon'a 10-15 cm yapar bu.
-
Meteoptta il seçemiyorum hocam sıkıntı bendemi acaba ?
Edit:Halletim
-
UKMO gibi gelirse yandık demektir. Paralel de benziyor. Umarım değişmez.
-
sinoptipin şekli az çok belli ab yi batı akidenize oturttuk şimdi aklımızda tek soru var 90 saat nasıl geçer.
-
Son 3gün
-
nazillide fena sayilmaz
-
Ecmwf bozmuş akşama düzelir umarım zaman daraldi çünkü
-
icecold Ecmwfye gore cumartesi aksami yogun kar olur. Bozmus ama dune gore. Yani genel olarak iyi bir goruntu.
-
icecold Ecmwfye gore cumartesi aksami yogun kar olur. Bozmus ama dune gore. Yani genel olarak iyi bir goruntu.
Olumsuz hava anlamında yazmadım
-
ITU METEOROLOJIOGRENCISI arkadaş Aydınlı. Kar haritasında Torbalı'dan sonrası bomboş. Ondan pek iyi gelmedi bize.
-
Soğukların Ecmwf de hem daha güçlü hemde güneyli gelmesi lazım .Aydınlı dostlarımızda faydalansın hem ,hemde biz garantilemiş oluruz şuan bile acaba yinemi bozacak diye endişeliyiz .
-
ECMWF'de İzmir ve Manisa cumartesi gecesi çok yoğun kar alabilir ama Aydın sıkıntıda. Umarım Akşam Aydın için de iyi bir görüntü sunar. Alacaksak bütün bölgeye yarasın
.
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!