Umut hep vardır. izlemeye devam
Posts by equalzero
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
nasip diyoruz sakince izliyoruz. gerekirse denize giriyoruz ve yeni sezonu bekliyoruz. o gün geldiğinde de çıldırıyoruz
-
yarın süpriz olacak sanırım nasipse. havada görsek bize yeter hiç görmemekten iyidir. bekleyip göreceğiz...
-
kar yağmadan inanmam kandıramazsınız beni
-
şşşşşş..... ürkütmeden usulca bırakın gelsin bi hele
-
-
bu virüs konusunun gereğinden fazla büyütüldüğünü düşünüyorum. Her yıl grip hastaligindan dünyada yüzbinlerce insan hayatını kaybediyor. Şu ana kadar vefatvedenlerin yaşları 55+. Hali hazırda bağışıklık sistemi düşük olan kişilerin ölümüne sebep olabiliyor. Virüs akciğere indiği için zaturreye neden oluyor. Geçen kış bende zatürre atlattım. Sadece yeni keşfedilen bir virüs olduğu için ihtiyatlı olmakta fayda var. Ana akım medya ve sosyal medyanin korku yaymaya çalışmasını sanki üstü kapalı olarak cine yaoilan ticari ambargo olarak görüyorum. Zira vurisler bakteriler gibi olmez yani cinden cikan bir konteyner icinde de bu virus pekala yayilmaya devam edebilir. Ben ulkemizde de bu hastalığın görülmesi durumunda da korkmamaya d3vam edecegim temel temizlik kuralları ile atlatilabikir. Semptomik tedavi ile üstesinden gelinebilir olarak bu hastalığı yorumluyorum. Sadece risk grubundaki insanlarin biraz daha dikkatli ve özenli olmasinda fayda görüyorum.
-
bekleyen derviş muradına ermiş derler. Beklemeye devam... hep ne diyoruz, biz karın gelme ihtimalini seviyoruz. kendisine zaten aşığız
-
biladerim için, kar topu için,rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123
SI KA CA ĞIZ
-
3. günün sabahı ecm'de kuzeye bakın ....
-
bol güneşli ve güneşin yaktığı bir izmir gününden selam olsun karlı günlere. Konuyu az diriltelim. Kara hasret kıyı illerine selam olsun
-
20 sinden sonra gelme ihtimali olan sistem dua edin de kırım üzerinden gelmesin yoksa kiyi ege olarak sadece dondurucu bir soguktan öteye geçemez, su anki gefs modelinde kırım kokenli sibirya diyor ama zaman cok degisir illaki
Sıcak cephe kovalarız o zaman da ya da sağlam soğuk iner ve uslu bir şehir olursak dek bantları bize kadar gelebilir
-
kar mesaisi sonrası kıyı ege ahalisi dinlenme moduna geçmiş
-
Çanakkale kumsal
2007-2012 arasında ilerideki kyk yurdunda kalmıştım. 2009 du sanırım deli gibi kar yağmıştı ama dönem arasında olduğum için yine izmirde karsızdım. Çanakkale merkezi bu şekilde bir türlü göremedim. Memleketim aynı zamanda memleketime bu guzellik çok yakışıyor. İzmirden selam olsun marmaradaki kar delilerine
-
KSK yalı mahallesindeyim. tek tük ağış arasında bariz kar tanesi gördüm çok şükür
hatta onları gören tek ben bile olabilirim
-
-
yahu arkadaşlar aramızda kaç kişi yeni onu bilmiyorum da defalarca bu senaryo gerçekleşti. işin içinde ab varsa son 12 saat kala kesin diyemeyiz hatta son 6 da bile değişimler olacak. İşte izmir gibi kar görmesi için bilmem kaç tane ihtimalin gerçekleşmesi gereken bir coğrafyada 6 saat kala olan değişim kar yerine yağmur yağdırırken. kar alma olasılığı olan yerlerde ise 40 cm bekliyorduk 15 cm yağdı dedirtiyor.
Bu nedenle ab var mı? Var. O zaman her an her şey olabilir. Ne diyoruz biz İzmir'e, Aydın'a, Manisa'ya, Muğla'ya kar yağma ihtimalini seviyoruz. Kar'ı zaten seviyoruz
Üzülmek yok takibe devam. Soğuk tarafta kaldığımız sürece güzel şeylerin olacağına inanın.
Ne demiş Erman Hoca, oynatalım görelim hocam !
-
yahu model model duygularınız değişmesin. Siz ana fikre bakın son 6 saatte çok değişen sistem gördük. İhtiyatlı olun anı yaşayın
-
inanmam bence gelmeyecek $$$totem team$$$
-
İhtiyat ihtiyat ihtiyat. ab. ab. ab. bekle bekle bekle izmir izmir izmir ...