Hatayli arkadaslar panige gerek yok.Gece yarisindan sonra nolcaksa olcak.Yeniden kar alcagimizi sabaha karli uyanacagimizi dusunuyorum.Sistem Gfs nin cizdigi gibi gidiyor.

Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 9, 2019 at 3:30 AM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
hafif kar yagısıyla olusan durum bu
Fragman bitti Film Basliyor
4f3ce7d31af9ee06c280b.png
abi valla panikledik iyi şeyler duymak istiyoruz hazırız kahveler elimizde cam kenarını kokpit edindik dışarı çıkmayı bekliyoruz
-
batman kar şu anlık yok. ama bu esen rüzgarın yaptığı buz bile bence tatil etmeye yeter.
-
Şimdilik böyleyiz
-
Hocam İç Anadoludaki Kütlemi Bize Gelecek
O gelirse efsane olur
-
O gelirse efsane olur
Yoksaaa!!!!!
-
UmuTCaN hocam iç anadoludaki kütlemi gelicekmi bize ?
Evet radardan takip edebilirsiniz yalnız o kütle güçlü ancak güçlü kısmı Güneydoğu yönünde ilerleyip Güneydoğu Anadolu illerini vuracak. Daha güçsüz kısmı size doğru genişleyecek.
Bilgi Tamer Malatya
-
Çocuklarla kar topu oynadık çok şükür Rabbime 😀
-
Çocuklarla kar topu oynadık çok şükür Rabbime 😀
Dahası var hemşerim inşallah.
-
ibhlley Hic panik yok cok eglenecuk cok 😀😀
-
k.maras sadece kırsaldaki okullari tatil ettgni duyurdu. Il merkezindeki okullar icin suan bi aciklama yok
-
Bu arada ciddi buzlanma var yollarda epey bi kaza olmuş maalesef..trafik ekipleri zorunlu hallerin dışında trafiğe çıkılmaması uyarısı yapıyorlar..
-
Hatay yarin sabah kar alacak gibi duruyor
Telefon uygulaması gece 03.00 için yüzde yüz karlı gösteriyor. Hiçbir zaman yüzde yüz kar görmedim uygulamada.
-
Telefon uygulaması gece 03.00 için yüzde yüz karlı gösteriyor. Hiçbir zaman yüzde yüz kar görmedim uygulamada.
Sırf biz uykusuz kalalım diye yapıyorlar
-
Çok iyi . Hangi uygulama?
-
Gaziantep 15-20 dakika içinde kopmaya başlayacak. Ben giyiniyorum yavaştan. Aşağı ineceğim
-
elazığ 20'ye ulaştı. hava biraz dağıldı, asıl yağışların gelmesi yarın sabahı bulacaktır. şimdilik hafif olarak devam ediyor.
-
Diyarbakır Batman ve Siirt i etkilemeye hazırlanan uzun ince yeşil bir kütle var. Etkisi ne olacak acaba
-
Çok iyi . Hangi uygulama?
valla bilmiyorum ki hocam ben yüklemedim. Telefonu aldığımda o uygulama vardı.
-
Sırf biz uykusuz kalalım diye yapıyorlar
ben 01.00 gibi yatarım; beklemem. Sabah uyanınca örtüyü görürüm yataktan uçarak kalkarım. Uzun zamandır örtüyle uyanmadım. Hep örtü oluşuna şahit oldum
(ama benim umudum yok)
-