İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sıcaklık o kadar iyiki akşam 8 gibi yagan hafif kardan kalma beyazlamalar bile erimiyor,yerler hep buz ve daha bu geceki gelecek kütleler var.Beyaz örtüyle uyanmayıda özlemiştik,Bizim zaten beklentimiz buydu bu sistemden son 2 gün kala netleşti çok değişim oldu daha güzelide olabilirdi evet ama kısmet buymus.Tüm trollere inat Sonuna kadar HavaForumcuyuz ve tahmincilerimizin arkasındayız.Çocuk ruhlu ve art niyetli insanlar sadece kendini kandırabilirler.!

  • Sistem öncesi bütün veriler bu işe yıllarını vermiş herkes kısacası bütün kainat: bütün bilimsel veriler ışığında anadolu yakası şanslı olacak.

    Arnavutköy:ehuehuehuehue

    Alınmaca yok veriler gerçekten anadoluyu işaret ediyordu :)

    Benim anlamadığım bütün sistemler anadolu şanslı deniyor ama Avrupa tokatlıyor genelde. İnşallah 2 yakamız da örtü görür. Özellikle şunu belirtiyim 6 ocakta Avrupa yakasında biz koparken pendik gibi kesimlerin 0 a yakın kar alması beni şoke etmişti

  • Devam böyle devam içimizdeki kötülükler ortaya çıkıyor beğenenlerle birlikte gereken yapılıyor sıkıntı etmeyin arkadaşlar sabah bitiren ekip böyle yavaş yavaş dökülüyor.

  • Hiç mutlu değilim. 2 senedir kara hasretim. Keşke İstanbul doğumlu olmasaydım; ailem, düzenim burada olmasaydı. Doğuda güzel kar alan bir köyde sürdürseydim hayatımı ya da tüm düzenimi elimin tersiyle itip yeni baştan bir hayat kuracak cesaretim olsaydı.


    Özledim, sabah işe gitmek için arabaya indiğimde cam sileceklerini cama yapışmış ve tamamen kara gömülmüş bulmayı özledim. Aracı temizlemeye, karlardan arındırmaya çalışırken işe geç kalma stresi yaşamayı özledim. Ellerimin kemiklerine kadar sızlamasını özledim.


    Bildiğin gurbete gidenlerin memleket hasreti çektiği gibi kar hasreti çekiyorum.


    Çok gevezelik yapan biri değilim. Genelde takip ediyorum sadece. Bir defalık mazur görün. Affınıza sığınarak içimi dökmek istedim.

    Einmal editiert, zuletzt von vozer ()

  • Hocam şu anadolu yakasına kar yağdırın ya deklerde iş yok bari siz yapın. Şaka maka bazılarına göre gerçekten öyle güçleri varda tahmincilerin bilerek yağdırmıyor sanıp troller ürüyor.

  • Sistem öncesi bütün veriler bu işe yıllarını vermiş herkes kısacası bütün kainat: bütün bilimsel veriler ışığında anadolu yakası şanslı olacak.

    Arnavutköy:ehuehuehuehue

    Alınmaca yok veriler gerçekten anadoluyu işaret ediyordu :)

    Kabak tadı verdin birader. Sistem öncesi çatalca köyleri metre olacak yazın kenara diyordun. Şimdide Avrupa Anadolu polemiği çıkarmaya çalışıyorsun yok batılı yok Avrupa şöyle kopacak.

  • Kıyılar için sistem boyu 1-5 cm ve DEK'in getirdiği yağış karakteristiği nedeniyle örtü alamayan yerler olabilir diye ifade edildi. Adam sistem fos diyip gelmiş burayı kötülüyor, mesajları okumuyor ki iyilesin. Tek argümanı kapısının önüne yağan/yağmayan kar. Niyet bozuk ne denir ki..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Benim anlamadığım bütün sistemler anadolu şanslı deniyor ama Avrupa tokatlıyor genelde. İnşallah 2 yakamız da örtü görür. Özellikle şunu belirtiyim 6 ocakta Avrupa yakasında biz koparken pendik gibi kesimlerin 0 a yakın kar alması beni şoke etmişti

    Anadolu şansını o sistemde kullandı galiba, bilmiyorum ama ben bir eleştiride bulunmak istiyorum, çekmeköy sancaktepe gibi yerler diz boyu kar aldığında anadolu yakası kral üstad oluyor(kadıköyde güneş vardır genelde o sırada) ancak aynı durum beylikdüzünde olduğunda ve fatih beşiktaş gibi yerlerde güneş açtığında avrupa yakası çöp deniyor, beylikdüzü istanbul değildir deniyor falan filan. Bu biraz ilgimi çekiyor bu forumda bu durum varmı bilmiyorum ama başka yerlerde gördüğüm için söyledim. Ayrıca ilginç bir detay daha forumlarda takılan anadolu yakalı üyelerin çoğu çekmeköyde oturuyor, bu adamlar ayrı bir çılgın :D

  • ya ne kadar boş adamsınız ya.burayı takip etmek zorundamısın.beğenmiyorsan git ya.yok tahminin zıttı oluyormuş yok bilmemne.gidin ergen muhabbetlerini başka yerde yapın.sıkıldım valla sizlerden.yeter artık

  • kütlelerin gelmesi zaman alıyor bence 2-3 gibi ciddi bir kar yağışı anadolu yakasında radara bakarak görünmüyor. O yüzden kısa vadede anadolu yakasında olanların çok büyük bir beklentisi olmasın o vakitlere kadar

    Einmal editiert, zuletzt von Wonder ()

  • Anadolu şansını o sistemde kullandı galiba, bilmiyorum ama ben bir eleştiride bulunmak istiyorum, çekmeköy sancaktepe gibi yerler diz boyu kar aldığında anadolu yakası kral üstad oluyor(kadıköyde güneş vardır genelde o sırada) ancak aynı durum beylikdüzünde olduğunda ve fatih beşiktaş gibi yerlerde güneş açtığında avrupa yakası çöp deniyor, beylikdüzü istanbul değildir deniyor falan filan. Bu biraz ilgimi çekiyor bu forumda bu durum varmı bilmiyorum ama başka yerlerde gördüğüm için söyledim. Ayrıca ilginç bir detay daha forumlarda takılan anadolu yakalı üyelerin çoğu çekmeköyde oturuyor, bu adamlar ayrı bir çılgın :D

    Beylikdüzü parmağını oynatsa kar alıyor.

  • Benim anlamadığım bütün sistemler anadolu şanslı deniyor ama Avrupa tokatlıyor genelde. İnşallah 2 yakamız da örtü görür. Özellikle şunu belirtiyim 6 ocakta Avrupa yakasında biz koparken pendik gibi kesimlerin 0 a yakın kar alması beni şoke etmişti

    Kim dedi sana Pendik 0 örtü aldı diye. 30 cm le uyandık e-5 üstünde 7 ocakta!!. İçinizdeki niyeti dışarıya çok güzel yansıtıyorsunuz. Atmosfer bu kimi zaman burayı gömer kimi zaman Avrupayı kimi zamanda tüm İstanbulu. İstanbul'un Pendiği de İstanbul Silivri si de, fatihi de. Bırakın bu kafayı.

  • Kabak tadı verdin birader. Sistem öncesi çatalca köyleri metre olacak yazın kenara diyordun. Şimdide Avrupa Anadolu polemiği çıkarmaya çalışıyorsun yok batılı yok Avrupa şöyle kopacak.

    Yo ben gayette özrümü diledim, veriler onu gösteriyordu. Ama yanıldım ben bunu kabul ediyorum. Avrupa anadolu polemiği öyle çıkarılmaz bak şöyle çıkarılır “6 ocak 2017 deki turuncu kütle beylikdüzündeyken resmi atılır ve sessizce kenara geçilir. “İsteseydim böyle bişey yapardım ama nşye yapayım? Dediğim gibi aynı ildeyiz nerede güzel kar varsa atlar metrobüse metroya gider görürüm yani.