Beylikdüzünde de aynı.
silivride aynı
Beylikdüzünde de aynı.
silivride aynı
silivride aynı
Halinize sükredin burda kar bile yok
cumartesi günü istanbul için beklentilere uygun bir sekilde devam ederken trakya ciddi anlamda kopuyor bizim bu şanssızlıgımız ne zaman biticek insan üzülüyor. Neyse artık burdurda sıcaklık sorunu yaşamam heralde
Haklısınız Karalama tahtasına yazmam gerekiyordu ama goruruz hep beraber . Isınma süreci uzun sürmez insallah .
Isınma süreci sonrası kar gelme ihtimali inşallah olur herneyse, yüksek kesimdeki dostlar kar gördüğünüzde sevinin bugün için bence şuan burda olsanız yağmur kadar berbat bişey yok
Halinize sükredin burda kar bile yok
burdada bitti
Bıktım yağmurdan. Geçen seneden bir farkımız yok
Bu yolun sonu belli, sabreden derviş muradına ermiş.
7/8 Ocak morallerimizi toparlayacak.
Ferhatpaşa saf kar çokta iyi yağıyor ama ben Göztepe’ye dönüyorum yağmurdan kaçış yok:)
Bıktım yağmurdan. Geçen seneden bir farkımız yok
Dostum herşeyden önce şükür..
Sancaktepe anlık
güncel mgmyi atabilecek var mıdır ?
[Blocked Image: https://i.hizliresim.com/ZXk4Vg.png]
şunu öğrenelim bence artık önümüzdeki 2-3 günü analiz edemeyen GFS vb modeller için ilerisi için ne sevinmeye ,nede karalar bağlamaya gerek yok
o zamana gelene kadar kaç takla atacak kimbilir onun için bence bu forumda yer alan tüm yetkili arkadaşlar daha güvenilir
o yüzden önümüze bakıp anı yaşamaya bakalımuzays3271653126 o kar bi şekilde yüzümüzü güldürecek inşuzays3271653126
17 sinde ukraynaya gidiyorum gitmeden istanbulda bi kar görmek nasip olursa çok güzel olucak
17 sinde ukraynaya gidiyorum gitmeden istanbulda bi kar görmek nasip olursa çok güzel olucak
Bo bol kar görürsün orda rjgkog
ukraynada fazlasıyla vardır
Fenertepe yolunda çok güzel seyirlik kar yağıyor tipi şeklinde
Sancaktepe anlık
Sancaktepe şakır şakır yağmur
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!