Burda hava -3 derece soğuklar erken giriyor heralde. dew de -5. rüzgar da yıldız.... daha ne olsun hadi kar gel yağış gel
Posts by EmreTHYs
-
-
EmreTHYs kardeşim bi sakin ol ya hep silivri duyuyorum senden bu ne ya yani abratma.😊
başka bir yere yazamadığımdan buraya yazıyorum başka bilen yer yokki. arkadaşlara sorsam ne bilecekler. kara hasret kaldık.
-
EmreTHYs rüzgar yönü iyi bizde alacağız.
tamam
-
Hocam marmaranın batısı demişsiniz kuşkulandım. Silivri ve tekirdağ da bu kuşağa dahil mi yoksa çanakkale kısımları mı?
-
marmaranın batısı hariç??
-
External Content www.youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
Avcılar 1.9 derece olmuş bayağı soğuk.Ah bu gece yağış olsa keşke..
soğuyor. kar habercisi... burada dew point -2 hissedilen -8 hava -1 derece . gelsin artık 30 cm şu çanakkaledeki kütleye üfleyinde gelsin
-
weather.com da karikonları koydu yarın akşamdan itibaren
-
Çanakkalede kütle oluşuyor. istanbula doğru
-
ufak müjde: avrupa yakası VENTUSKY A göre yarın karayele dönüyor
-
Bu pasamandira bizim Beykoz pasamandira mı? 😂 eğer öyleyse yarın ordayım.
paşamandıra değil. Danamandıra ne paşamandırası .D Silivride
-
buraya acil bir kütle lazım. bulut az kar atıştırıyo hava -2 dew -3 derece oldu. işte sorunn. sıcaklık oldumu yağış olmaz yağış oldumu sıcaklık olmaz. bi kütle gelse 20 cm kar
-
eğer yeterli soğuma olursa muhteşem kar alıcak burası tutmaya başladı. ah geceler özledim sizleri sabah yağan kar yağsaydı 10 cm olcaktı
-
An itibariyle dew -2 derece
-
çatalcadan foto lütfen
-
dew point mgm ye göre -0.9 derece oldu
-
Çamlıca'da olan var mı? Durum nedir orada?
kameradan gördüğüm kadarıyla byük çamlıcada sis veya tipi küçük camlıca durgun normal çamlıcada KKY olabilir
-
Ne Hikmetse stadyum tahminlerinde aksam saatlerinde kar var kar
mgm deliriyor bzen. 19 aralık sistemini de stadyum dye başladı örtü geldi
-
Silivri istanbulun dışı sayılacak bir yerde olmasına rağmen anadolu yakasındaki tüm ilçelerden daha çok var bu konuda
o zaman söyleyelim cumhurbaşkanına tekirdağa aldırsın sizde kurtulursunuz
-
Canım kardeşim sana yazma diyen yok tabii ki yazabilirsin sonuçta hava platformu ve hepimizin isteği kar yağışı görmek ama bazen o kadar çok Silivri yazıyorsun ki Silivri , Silivri , Silivri insanı gerçekten bayıyorsun.Sürekli aynı sorular Silivri'ye gelecek mi , bu kütle Silivri'yi bulurmu? Zaten gelecek olsa burda tahminciler yazar.
ben o soruları geçtim artık sistemi bekliyorum sadece anlık durum paylaşıyorum