Hocam bu sistem kesinleştimi nedir son durum İstanbul adına
Uzun sureli Soguklar Geliyor
- Hava_Forum
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Umarım sistem böyle olur...-)
-
Hava_Forum hocam bir açıklama yapıcakmısınız bugün?
-
Semih hocam hayırlı ve sağlıklı yıllar dilerim
-
hocam salı veya çarşamba uzun vade için konu açacaktınız sanırım. bekliyelim mi bu akşam yeni bir konu ? Hava_Forum
-
Bekleyin.
-
Hocam neyi bekleyelim biraz konuyu açsanız bende kalp varda
-
Hocam neyi bekleyelim biraz konuyu açsanız bende kalp varda
Be müslüman sende kalp var bizde yokmu 😀😀😀😀😀😀
-
Burak hoca efsane felan bklemiyormus ocak ayinda sizin efsane subatami hocam
-
Semih bey
16 .17 Gem çok güzel çıkmış
gerçek olma olasılığı varmı acaba
-
:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana:
-
Valla Semih kardeşim. Senden Böyle uzun zaman önce sistem haberi almak, kovalamak, takip etmek ayrı bir heyecan. Nezdinde tüm tahminci ve yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Samet zaten ayrıca değerlendirilmeli. görev yaptığı her kurumda başarılı olur.
-
Gem çıktısı ateş ettirirrk223_kgigf-12351rk223_kgigf-12351rk223_kgigf-12351rk223_kgigf-12351rk223_kgigf-12351rk223_kgigf-12351
-
Burak hoca farklı düşünebilir sonuçta herkesin tahmini kendine göre sağlam verilere dayanabilir. Dün de yazdığım gibi benim beklentim 16 17 vurkaç sistemi 20 si gibi birkaç gün ileri kayabilir 2. bir sistem yolda diyorum bekleyip göreceğiz inşallah.
-
Burak hoca farklı düşünebilir sonuçta herkesin tahmini kendine göre sağlam verilere dayanabilir. Dün de yazdığım gibi benim beklentim 16 17 vurkaç sistemi 20 si gibi birkaç gün ileri kayabilir 2. bir sistem yolda diyorum bekleyip göreceğiz inşallah.
Senin Kim Olduğunu İyi Biliyorum 7 Senedir Takip ederim seni o yüzden yazdıkların kayda değer
-
Hocam 16 Ocak için beklentiniz var mı? Bana hem ecm hemde gem bu sinoptik içinde 3 gün kala bile güzelleşecek gibi geldi.
-
Rica etsem gem modelini paylaşabilirmisiz yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın
-
Bundan sonra efsane zamani. Gemdeki goruntu vurkac sistemi. bundan sonra efsaneden donenin kasigi kirilsin. Konuyu 24 saat icinde acicam.
-
Kaç tane efsane var radarınızda hocam
-
hakan buradan bakabilirsin