Uzun sureli Soguklar Geliyor

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bünyamin sürmeli rahmetli Barış Manço'nun cenazesinin olduğu gün, yoğun kar yağacak diye ortalığı kaldırdı ama tane yağmadı. 2006'da İstanbul'da tüm su tesisatları donabilir dedi ama donmadı.

    Ayrıca 6 ocak efsanesinde pazartesi günü olan kar fırtınasını hafif kar yağışı diye haber yaptı ama o gün tam anlamıyla kara gömüldük kısacası görsel medyadakiler pekde referans diğil hocam:)

  • İşini severek ve hobi olarak yapan insanlar her zaman faydalı olurlar ve işlerini herkesten daha iyi yaparlar. Bir konu hakkında profesör olmuş kişi bile o konuyu çok iyi biliyor anlamına gelmez.

    Biz bu ülkede ne kurumlarda yetkili konuma gelip de cümle kurmayı beceremeyen insanlar görüyoruz. Bir şekilde bir konuma gel, bir ömür kendini geliştirmeden yat kalk para kazan. Mgm olsun başka bir kurum olsun, senden benden farklı insanlar olduğunu mu düşünüyorsunuz?

    Hava için konuşursak bir gün önceden güneşli bir gün olacak dendiğinde dolu yağıp seller götürdüğünü biliyorum.

    O yüzden burada kendini ve toplumu geliştirmeye çalışan insanları hedef almayın.

    "Yaklaşık 400 sene öncesinde Galileo yaptığı çalışmalar ile insanları dünyanın yuvarlak olduğuna inandirmaya çalışırken herkes onu hor görüp mahkemelerde yargılıyorlardi." Aradan 400 sene geçti ama durum çok da farklı değil.

  • Şimdi ben şunu anlamaya çalışıyorum. Bahsettiğiniz uzman dedi ki kartopu oynayamayacaksınız. Biz de dedik ki; Yarım metre yağacak. Şimdi 20 cm yağarsa; Biz mi kazanıyoruz yoksa kendisi mi? Yani her koşulda kendisi mi kazanıyor? Kartopu her hâlükarda oynayacağız. Bizim derdimiz o değil. Bizim efsane beklentimiz var. Neden 10 skorun 9'u onlara da 1'i bize? Neden biz tam sayı bulmak zorundayız da onlar 5 yaklaşık bile bulsa oluyor?

    hocam forumda ajan var yazdiklarinizi mikdat beyin twitter sayfasina gonderiyorlar ^^

  • Benim de eklemek istediğim;Twitter'da bazı MGM çalışanlarının çok egolu olması.Havayla amatör ilgilenen insanları hazmedemiyorlar,net.İnsanların kendi kendilerine bir şeyleri öğrenebiliyor,çözebiliyor olması bazılarının kovanına çomak sokuyor.Bu tiplere inat daha çok öğreneceğiz,öğreteceğiz,bu işi amatör yapan insanlara sahip çıkacağız!

  • Tek kelime ile burada 'nankör' olanlar var madem bu kadar met. müh. lerine işin uzmanlarına güveniyorsunuz alt+f4 çekip yalnızca onları takip edebilirsiniz, kusura bakmayın ama burada hiç bir amatör uzmana saldıramassınız, onları yargılayamassınız, işinden özel hayatından feragat edip değerli zamanlarını bizlere ayırıyorlarken.

  • Arkadaşlar Aytac la yaptığımız çalışma sonucu bu konuyu karıştıran kişinin eskiye dayalı husumeti olan ve geçmişde benzer karıştırma işlerine kalkışan biri olduğunu tespit ettik.Yarın tüm gerçekleriyle bunu konu içerisinden duyuracağız lütfen artık bir şey yazmayalım.Her şeyi yarın öğreneceksiniz.Eskide kalmış bir hasta kişinin saldırısına maruz kaldık.Anlayışınız için teşekkürler.

  • Arkadaşlar Aytac la yaptığımız çalışma sonucu bu konuyu karıştıran kişinin eskiye dayalı husumeti olan ve geçmişde benzer karıştırma işlerine kalkışan biri olduğunu tespit ettik.Yarın tüm gerçekleriyle bunu konu içerisinden duyuracağız lütfen artık bir şey yazmayalım.Her şeyi yarın öğreneceksiniz.Eskide kalmış bir hasta kişinin saldırısına maruz kaldık.Anlayışınız için teşekkürler.

    mikdat beyin sayfasina Havaforumdan ayrılmayan varlık in yazdiklarini fotolayip gonderen ajan bu ozaman^^

  • Bu işten para kazanmak bir tarafa ömründen saatler kaybeden kişiler olarak uğradığımız bu saldırıya hiç şaşırmıyorum, zira ülkemizde başarı takip edilmez ortadan kaldırılmaya çalışılır. Bugün binlerce kişiye hitap eden ve daha önce kimsenin değinmediği konulara değinen bir forumuz. Elbette saldırılara maruz kalacağız. İnanın hiç takmıyorum. Sadece beni rahatsız eden tek şey, şu satırları yazmak yerine bir çok makale devirebilirdim, bir çok yabancı uzmanın twitlerini okuyabilirdim. Kaybettiğim zamana acıyorum ve bir de üstadımın konu edilmesine.

    Budur

  • Hocam boşverin lütfen canınızı sıkmayın. Kimseyi burda zorla tutmuyoruz. Kimsede ne başkasının canını sıkmaya ne de burayı karıştırmaya hakkı yok. Takip etmek istemeyen etmez.

  • Şu an itibariyle sadece sorulara izin verin bence değerli hocalarımız, rahat edersiniz. Bizim evin arka bahçesine kaç santim kar yağar tarzı süper gerekli sorular hariç tabi :D Özellikle öğrenci arkadaşlarımızın yaşları itibariyle bu tarz sorular sormaları normal aslında, o yaşlarda derslerden bunalıp kar yağsada tatil olsa diye çooook dört gözle bekledik bizler de. Emekleriniz ve sabrınız için tekrar teşekkürler hocam. İyi ve bereketli bir yıl dilerim, sağlıkla...

  • yaa uzun ara sonra semih hoca konu açmış diye sevindim sevincimi kursağımda bıraktınız, ne acayip insanlar var şu memlekette, yahu yazilanları abartı mı buldun okuma! Cümle hoşuna mı gitmedi? E geç gitsin! Adama gıcık mı oldun! Olur tamam bir daha açtığı konuya gelme! Siteye uyuz mu oluyorsun! E gelme arkadaşım gelme girme! Git ne yapıyorsan yap! Git bünyamini oku ne bileyim varsa o kadar dil bilgin git avrupa haberlerini oku! Allah aşkına gelme yaa gelme! Sanki zorla gel diyorlar! Hayır ben anlamıyorum bir zorlama vs olmadan neden bu ısrar 🤣

    Bu insanlar mutsuz umutsuz başarısız ama cirkin bir hirsa sahip sanırım başkalarının başarılarını mutluluklarını yaşantılarını kıskanıp sanırım bundan mutlu olup pay çıkarmak yada kendi o berbat enerjilerini etrafa yaymak istiyorlar!!! Kötü kalpleriyle kötü zihinleriyle herkesi kötülemeye çalışıyorlar! Allah ıslah etsin! Daha diyecek birsey bulamıyorum!!!