28 Aralık'tan İtibaren Karakış Başlıyor

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Son zamanlarda artan bilgi kirliliği sebebiyle sadece yetkili ve rütbesi yüksek arkadaşlar yorum yapabiliyor.

    Abi yukseltin o zaman ya bu forumdayiz yillardir ve enes 17 tanir bizi. Bos Adam degiliz yani bilgi kirliligi yapmayiz az ve oz orjinal yorumlar. Lutfen

  • Cok acele ediliyor. Ocak ayina bir kar firtinasi bekliyordum ama ikileyecekmisiz gibi duruyor. Atmosfer ilkinin calismalarina basladi.


    Sessiz kalma sebebim buydu. Emin olmaya calistim. Onumuzdeki sistemler kotu degil. Istanbul'da ince ortude olacak dedik. Ilk sistemde Karadeniz daha sansli demistik. Suana kadar beklentiye paralel gidiyor.


    Kafamdaki sistemler modellere yansiyinca bu sistemlerin cerez oldugunu anlayacaksiniz. Onun icinde sabretmeniz gerekiyor.


    Yukari atmosferdeki belirsizlik ve bilinmezlikler artarak devam edecek. Arsivde olmayan goruntuler meydana gelecek. Bilgiler yetmeyecek ve izle gor politikasina sarılacağız.


    Yilbasina yaklastigimizda yada yeni yilin ilk gunlerinde modellerin sonunda ozlemle andigimiz sistemleri gorecegimizi dusunuyorum.


    #osenebusene

  • seni bekledik abi ya,😀🤗🤗

  • barkay hocanın dedigi gibi hocam yanlış anlaşıldı çogu kişi yılbaşı sistemini efsane olarak bekliyor :) ama ediginiz gibi yılbaşından sonra asıl efsaneyi bekliyoruz :gun_bandana::gun_bandana::hfyeni (29)::hfyeni (29):

    :gun_bandana: 2022 MART EFSANESİ :hfyeni (29):