Bu sistem böyle gelirse afyon otobüs biletimi alırım
Pişman olma ihtimalin daha fazla hocam boşver Afyon’u. Kütahya’ ya gidin hiç düşünmeden.
Bu sistem böyle gelirse afyon otobüs biletimi alırım
Pişman olma ihtimalin daha fazla hocam boşver Afyon’u. Kütahya’ ya gidin hiç düşünmeden.
yok be hocam en mantıklısı afyonda kalmak bu sene
yok be hocam en mantıklısı afyonda kalmak bu sene
Denizli ısparta bizden iyi kar aldı. Bence oralara gidilmeli.
Afyonda kar var ince ve yoğun kütle yok ama alt seviyeler çalışıyor. Nem %100 çünkü. Bu arada bizim yağış ölçerin üstüne tente çekmişler başka açıklaması yok hiç hesaplamıyor yawe. Açık yeşil kütle vurdu gün içindr 0,1 mm arttı hep.
Denizli ısparta bizden iyi kar aldı. Bence oralara gidilmeli.
Afyonda kar var ince ve yoğun kütle yok ama alt seviyeler çalışıyor. Nem %100 çünkü. Bu arada bizim yağış ölçerin üstüne tente çekmişler başka açıklaması yok hiç hesaplamıyor yawe. Açık yeşil kütle vurdu gün içindr 0,1 mm arttı hep.
haklısınız denizli Ispartaya yada konya ya gitmek lazım. hee boluyu unuttum pardon şu anda Afyon da yağış var mı son durum ne
bu arada kütleler Kütahya merkezden ileri geçemiyor. ilerleyen saatlerde kütle hareketleri ne yönde olur ben bi çözemedim bu sefer
Merkezefendide sıcaklık düşüşü devam ediyor 5.0 oldu
Hocalarım denizli bu gece kar alır mı sizce?
Kameradan afyonu izleyin yağış bir milim oynamıyor bugün kadar yağışın az hesaplandığı gün görmedim 25 mm. yi aşmadıysak ben de bir şey bilmiyorum.
Bakalım ecmwf ne verecek
Bi hayli güç kaybına uğrattı
Bi hayli güç kaybına uğrattı
Klasik hocam alıştık
ECMWF soğuk açısından kötü bir güncelleme sundu. Yağış haritasına bakmadım ama daha değişecektir. Şu anda ana senaryoya bakmak yerine diyagram senaryo ortalamalarına bakmak daha mantıklı.
Klasik hocam alıştık
valla ciddi ciddi bağışıklık sağladık en kötü senaryo neyse onun gelmesine. Ukmo gibi gelirse şaşırmam
Ecmwf dün akşam göller bölgesine bu derece yağış bile vermiyordu. Modellerin kafası gene güzel. Cumartesi akşama kadar her şeyi denerler.
Kameradan afyonu izleyin yağış bir milim oynamıyor bugün kadar yağışın az hesaplandığı gün görmedim 25 mm. yi aşmadıysak ben de bir şey bilmiyorum.
Hocam bölge mgm nin haberi yok mu istasyonun sıkıntılı olduğundan.
Dikkat ettim genelde Kütahya istasyonu hiç arıza çıkarmıyorken Afyon istasyonu hep sıkıntılı. Bölge Afyonda olduğu için aslında daha dikkatli olmaları gerekmiyor mu.
Icbatiya sistem gelirken çok nazlanıyor ve sürekli değişkenlik oluyor modellerde ama konya nevşehir tarafına sistem gelecekse 5 gün önceden istikrar sağlanıyor .Bizim coğrafyanın tahmini de zor.
valla ciddi ciddi bağışıklık sağladık en kötü senaryo neyse onun gelmesine. Ukmo gibi gelirse şaşırmam
Dahada beter olsa bile bende şaşırmam hocam normal yani hep olan şeyler zaten bu kıştan artık beklentim kalmadı
Ukmo kötü mü çıktı bizim için
Hocam bölge mgm nin haberi yok mu istasyonun sıkıntılı olduğundan.
Dikkat ettim genelde Kütahya istasyonu hiç arıza çıkarmıyorken Afyon istasyonu hep sıkıntılı. Bölge Afyonda olduğu için aslında daha dikkatli olmaları gerekmiyor mu.
Bugün yazdım mgmde ki tandığıma bakalım sabaha düzeltilir İnşaAllah.
Tüm gün böyleydim.
Denizli için gece kar ihtimali var mıdır
okey kar seviyoruz falan ama bu doğalgaz faturaları da bi yandan can yakıyor. bugün gelen faturam 800 tl geldi. eşim hamile, extra olarak borcu kirası gerçekten zor yetiyor. Allah herkese sabır versin bu dönemde