Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Konu bir sureligine kapatilmistir.Siyaset, secim.vs konusmayalim dedikce sanki Turkce degil baska dilde yazdikta anlamamiscasina devam eden uyeler var.Arkadaslar secim bitti bunun uzerine donen itiraz vs ne varsa bizim konumuz degil, bunlari diger kaynaklardan takip edin, son kez yaziyorum artik bu konuda yorum paylasilmasin.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Konu acilmistir,lutfen bir once yazdigim mesajdaki konuya hassasiyet gosterelim ve konuyu kapatalim, o konuyla ilgili yazilacak tum mesajlar silinecektir.


    Hayirli ve guzel gunler forumdaslarim

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • MesoCyclone35 derdin ne guzel kardesim 2 gundur habire konu kapatip mesaj siliyorum, kac defa dedik dilimizde tuy bitti,butun gun issiz pc basinda oturan insanlar degiliz herkesin isi gucu var, mesaji sikayet et gereken yapilsin, ama bunu yapacagina hala modlara adminlere vurmaya calisiyorsun..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Kurallar gereği gereken cezalar verilmiştir, kimse alınmasın gücenmesin. Siyaset sebebiyle artık konu kapanmayacak, siyasî içerik paylaşan 1 günlüğüne uzaklaştırma alacak.

  • Beyler burası bir meteorolojik forum sitesidir. Ne siyasi herhangi bir durumun ne de siyaset üstü biri durumun tartışılacağı bir yer değildir. Buranın adı konu dışı diye buraya bir daha siyasetin s’sini yazmaya kalkmayın. Çok ciddi şekilde birbirimizi kıracağız yoksa.


    Siyaset konuşmak isteyen gitsin siyasi forumlar var orada her türlü görüşlerini dile getirsinler ama burada bu mesajdan sonra bu konuda yorum yapmaya devam edecek varsa da gereğini artık ederinden fazla yapacağımıza şüphesi olmasın.

  • Gunaydin HF,herkese guzel ve hayirli gunler..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bir köşe yazarı bugün bizlerin kulağını çınlatmış güncel konuları değerlendirirken :))


    "Biz köşe yazarları meteoroloji uzmanlarına benziyoruz. Meteorologlar ellerindeki verilerle objektif hava tahmini yaparlar. Yağmur mu yağacak, güneş mi çıkacak, nesnel biçimde ortaya koymaya çalışırlar. Kendi tercihlerine göre yağmurlu, karlı ya da güneşli, sıcak havaya sempati duyabilirler. Objektif tespitler ve teşhisleri belirttikten sonra bu tercihlerini açıklamalarında sakınca yoktur. Ancak... Objektif tespitler ile subjektif görüşler ve istekler birbirine karıştırılırsa sorun başlar. O durumda insanlar o meteoroloğun sözüne değer vermez ve ne derse desin itibar etmez"


    Valla güzel analiz

    Bazen Cohen , Ventrice falan bile duygusallaşabiliyor bizler gibi

    Bu paragraf son zamanlarda Türk medyasında bizim mevzularla ilgili gördüğüm en hoş tanım oldu .