Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 35c76947.jpg


    Bir gece gfs paylaşımı yapıyordum. 3-4 gün sistemi marmara trakyaya vermişti modeller. O gece sistemi karadenize verdiğinde bana paylaşımı bıraktırmıştı. Şimdi 81 ilden bahsediyor.


    Kararın hayırlı olur inşAllah. Havaforum'da yazar tükenmez.

    Unuttuğum bir çok vukuattan biri daha şimdi onu yazan da aynı kişi bunu yazanda amaç belli biz yolumuza bakalım ben gerekeni yazdım hukuki olarak gerekeni yapacağımı söyledim ya adam gibi davranırlar yada bizi bazı şeylere mecbur ederler.Biz önümüze bakalım.

  • İki yuzlulük buna denir...

    Okadar sey prim içinmiş mersem.Okadardabinanmıştık kendisine.

    Boyle insanlarla bida karşılasmamak uzere FOREVER(sonsuzadek)HF

    Türkçeyi katlederek yazsanız da aynen katılıyorum :gun_bandana::hfyeni (29):

  • Bu sezon kış aylarında birçok kez problem yaşadık bölge sayfamızda. Hatta bir süre ara bile verdim yazmadım kimsenin kalbini kırmamak için. Ama bu süreçte Samet hocamız gelip bölge sayfasına kadar gelip durumu kontrol altına aldı. Özelden yazışarak bir şekilde sorunların üstesinden geldik. Eğer burada aile isek aksi oluşumların düşünülmesi veya bu yönde benimle misiniz değil misiniz tarzı cümleler yanlış. Bu forumdan çok gidenler oldu ama hiçbir şey eksilmedi. Hiç beklemediğim insanların Amedspor ile ilgili yazdıkları ve yeni forum açma istekleri beni hem şaşırttı hem üzdü. Yönetim doğru kararı vermiştir. Burada üslubunu koruyup trollük yapmayıp ve başka hevesler içerisinde olmayan herkese sonuna kadar kucak açılmıştır. Değerini bilenlere...

  • Ya biz ne ara böyle olduk? Yaşım 21, bir kısma göre abi, bir kısma görede kardeşi yaşındayım. Yine çok büyük bir tecrübe yaşadım.


    Birkaç gündür olanları ağzım dilim açık şekilde takip ediyorum. Ben bu yaşıma kadar hiçbir şey öğrenememişim gibi hissediyorum; 2 yıl sonra tekrarlanan bir olay oldu. Allah forum yönetimimize ve forumdaşlarıma kolaylık versin. Bu işe karşılıksız gönül veren herkesi selamlıyorum.


    Tekrardan kandiliniz mübarek olsun, iyi akşamlar değerli dostlar.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Şahıs geçende "17 yaşında bir velet vardı" diye bir anı anlatmıştı işte o anlattığı anıyı sahneye koymaya kalktı ama seyirci bulamadı



    HAVAFORUM TEKTİR BENZERİ OLAMAZ.

  • Mjo bilmeden sırf hasetinden komik ve yanlış Mjo paylaşımları yaparak forumu zor durumu sokan kişi kimdir bilen bilir

    Herkes herşeyi bilemez

    Ben kolay kolay 10/50 hpa hakkında konuşmam çünkü riskli alan

    Ama “kibirli” Aralık Sonu efsane Gelecek diye başlık açtı ve rezil etti kendini

    Birçok kez bana saldırdı açıkça

    Banlamakla tehdit etti özel mesaj yazarak utanmadan

    Forum o gün kovmalıydı

    İyi sabrettiler valla

  • Durum karşısında şaşkınlığımı hala atamadım üzerimden.

    Yönetimin kararı hayırlı olsun. Gerekenin yapıldığını düşünüyorum. SiberianTiger hocaya da her şey için teşekkür ediyorum. Yaşanan talihsiz durumlar olmasaydı keşke.

  • zaten cogu tahmini hep abartili kelimelerle oldu.abartininda abartisi.oyle olcak boyle olcak.hatta 1 kere ben itiraz edince,baya bir insan ustume yurumustu:)olsun.niyet iyi okduktan sonra herkes basimin taci hepiniz ALLAH in kullariyiz.ALLAH kotu niyetli insanlardan uzak tutsun insanligi ve tum canlilari.

  • Arkadaşlar giden zat kısmen de olsa İngilizcesi iyi olduğu için yabancı meteorolojik sitelerden çeviri yaparak kendi tahminiymiş gibi bize lanse ediyordu. Ona bir soru sorulurdu ve soran kişiye akşama cevaplarım müsait değilim tarzı geçiştirme cevap veriyordu. Bu işi gerçekten bilen biri anlık cevaplanabilecek bir soruya anında cevap verirdi. Canlı model yorumlamasında farkında iseniz çok kötüydü ;) Kısacası bir Enes Güleç(17) bile değildi :) Yanlış anlama kardeşim ;)

  • Bir sefer eleştirinin de desteğinde ölçüsünü bilmiyoruz toplum olarak

    Öveyim derken yalakalık boyutuna varan cümleler hoş değil

    Bu aşırı yağ kokan cümleler ( çoğunu 15/20 yaş arası yaptılar) aklı başında birini bile şaşırtır , kibirli birini ise küçük dağları ben yarattım havasına sokar ve en sonunda yediği kaba eder böyle

  • İnsanın kendi kendini dibe sürüklemesi böyle bir sey demekki .Yönetimin aldığı karar hayırlı olsun . Allahım gurur ve kibirden korusun hepimizi. Tekrar kandiliniz mübarek olsun

  • Bir sefer eleştirinin de desteğinde ölçüsünü bilmiyoruz toplum olarak

    Öveyim derken yalakalık boyutuna varan cümleler hoş değil

    Bu aşırı yağ kokan cümleler ( çoğunu 15/20 yaş arası yaptılar) aklı başında birini bile şaşırtır , kibirli birini ise küçük dağları ben yarattım havasına sokar ve en sonunda yediği kaba eder böyle

    Hocam...sizi 1000 lerce kere tebrik ediyorum..durum birazsa bu idi aslinda.abartili ovguler. Padisahim cok yasa.gereksiz abartili laflar..ne oluyor diyordum.oyle bakakaliyordum artik.

  • yapan kendine yapar, olan oldu. size yakışan haklı olduğunuz halde efendilik den ödün vermemek, gideni çekiştirmemek olmalı. hele ki bu güzel gecede. şimdiden hayırlı Cumalar beyler.