Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Kesinlikle katılıyorum. Heyecanla önemli olan bir paylaşım varmı acaba diye bakıyoruz, yine ve yeniden ve tekrar tekrar Hayırlı Olsun lar.

    Allah forum yöneticilerine sabır versin.

    Bakın siz burada okuduğunuz tahminleri ne amaçla kullanıyorsunuz (bilgi edinme amaçlı mı, yoksa bir yerde paylaşmak için mi) bunu bilmiyorum ama gördüğüm bir şey varsa oda ; konular içinde tahmin yapan üstadların emeğine saygı duyanların teşekkür etmesi sizi bayağı bir geriyor, bunu net görüyorum.


    Buranın bir forum ortamı olduğunu unutarak üstadların yorumu haricinde yazılanlara tahammülünüz yok farkındayım


    Üstadlar tahmin yapmış, onu severek takip edenler, istifade edenler teşekkür etmiş. Yöneticiler de buna müsaade etmişler kimseye bir zararı yokki bunun. Varsa bir şikayetiniz bunu yönetim ekibine yazsanız, bu emeğe teşekkür eden insanları ulu orta eleştirmekten daha iyi olmazmı?


    Bakın birde diğer yorumları okumak istemiyorsanız takip ettiğiniz kişiden gelen bildirime yada o kişinin duvarına bakın direkt, sorun kalksın ortadan.


    Ona da üşeniyorsanız açık açık belirtin, kimi takip ediyorsanız onun yazdıklarını size tek tek atayım. Bunu üşenmem yaparım sizin için.

  • Bu konu bu yıl birkaç kez dile getirildi ve siz yazdığınız için bir soru sormak istiyorum. Yaklaşık 3 yıldır forum üyesisiniz ve hocalarımız mevsim geçişlerinde bilhassa(Sonbahar-Kış mevsiminde) konu açarlar ön bilgi olarak bugüne kadar hiç rahatsız olmayıp bugün olmanızı anlayamıyorum buna vereceğiniz yanıtı da merak ediyorum.Bilgi paylaşalım diyorsunuz onu verecek olan zaten yazarlarımız ha siz üye olarak vermek isterseniz buyurun karalama tahtasına herkese açık bölüm orası zaten.

    Ben önceki yıllarda da dile getirmiştim yine tepki çekmişti konu dışı konusunu ne zaman açsam "Günaydın, Selamlar, İyi Akşamlar" vs görmekten sıkıldım demiştim ancak burası adı üstünde konu dışı o yüzden ister bak oku istersen bakma hatamı anladım ancak arkadaşım dediği gibi söz konusu bilgi amaçlı bir konu olunca 3 sayfa boyunca "Hayırlı olsun" okumak hiç hoş olmuyor birkaç kişi yazdıysa zaten kafi herkes tebrik etmek zorunda değil.

  • hayirli sabahlar...

    Gerginlige gerek yok .biliyorum ki bunlar hep yagis olmadigi zamanlarin stresi . Tecrübe ile sabit. Hele yagisli dönem bir baslasin kimsenin gereksiz konulari tartismasina zamani bile olmayacak. Daha cok yorulacagiz model takibi yaparken yormayin kendinizi arkadaslar. Hava aşıklarina en içten günaydinlar diliyorum.

  • Kendini HavaForum ailesinin bir parçası olarak hisseden ve gören herkese günaydın..


    Şimdi gelelim bir diğer konuya.Forum içerisinde konu başlığı belliyken hiç olmayacak mesajlar atan onlarca arkadaşımız varken ve bunu dönem dönem nerdeyse herkes yaparken(özellikle model takip konusunda) şimdi dönüp konu açan ustamıza hayırlı olsun yazılmasına laf eder olmuşuz.Yok günaydın demeyeceğiz cumanız hayırlı olsun demeyeceğiz vs. vs.

    Arkadaşlar konuyu açan hocamız konusuna hayırlı olsun yazılmasına bir şey demiyor,forum yönetimi günaydın,hayırlı cumalar gibi mesajlardan rahatsız olmuyor ama inatla dönem dönem birileri çıkıp bence kasıtlı olarak bu durumu gündeme getiriyor.


    Son kez şunu söyleyeyim;

    Forum kurallarını düzenleyen bir yönetim mevcutken,konusuna ne yazılıp ne yazılmayacağına karar verecek hocalarımız varken ve bu mesajlar paylaşımlara engel değilken sırf emek sarfedip sayfa sayfa okumamak için bu tarz konuları gündeme getirip kimse gereksiz yere ne bir polemik içerisine girsin nede forumdaşlarımızı bu tarz polemiklerin içerisine çekmeye çalışsın.


    Değerli üyelerimiz lütfen bu tarz polemik yaratacak mesajlara sizlerde tartışma yaratacak cevaplar vermek yerine ''içerik raporla'' kısmından bizlere bildirin.


    Huzurlu ve keyifli forumlar..

  • Günaydın sevgili H.F...Sağlıklı günler bereketli işler...Bugün kızçelerimizin günü kutluyorum. Çocuk-gelin diye bir şey yok.Adı üstünde çocuk yahu.Evcilik oynar ama evlenmez.Cehalet maalesef bizi bu kabul edilemez durumlara getiriyor.Kız çocuklarını koruyan ve yaptırımlarıyla bu çağ dışı uygulamaları ortadan kaldıracak güçlü devlet politikalarının olmasını diliyorum...

    11 ekim dünya ne günü ile ilgili görsel sonucu

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Hayır yani beğeni butonu niye var o zaman? Kimse hayırlı olsun yazmak yasakta demedi ayrıca göz bozuyor diyorum veya diyoruz konuya katkı yapmayan mesajlar bence gereksiz. Bir şeyler söylersin geçmişte şöyle olmuştu, şu an şöyle, endeks böyle artık aklına ne gelirse sonrada " Konuyu açtığınız için teşekkür ederim hocam hayırlı olsun" yazar geçersin ama dümdüz hiçbir şey demeden 3 sayfa boyunca "Hayırlı olsun" yazınca hoş olmuyor. Çok hafif yazmama rağmen gelen tepkiler sert olmuş anlamak mümkün değil. Ayrıca stres mtres yok bende güzel Ege'mizde geziyorum 3 gündür kafam rahat yani zaten foruma fazla giren biri de değilim mesajımı atar çıkarım kafama ne zaman eserse o zaman girerim bir daha hadi Allah'a emanet olun :)

  • Gréy Mehmet sen bizden birisin fazla alinganlik yapma konunun merkezinde sen yoksun genel bir sey bu yazilanlar..


    Bende nacizhane gunaydin hayirli cumalar yazilarini sabah gorunce mutlu olup bu iletilete katilanlardanim.Bizi birseyler aile yapiyorsa bu samimiyet ve aidiyet duygusuyla yapiyor.Zaten cogu konu disi konusunda yaziliyor.


    Yazarlarin actiklari konulara hayirli olsun demektede sak8nca gormuyorum cunku yazar yada tahminci 3-4 paragraflik ana yazisini konuyu actigi ilk iletiye yaziyor dolayisiyla ilk ileti gerekli bilgiyi iceriyor ortada bir emek var uyelerin bu emegi takdir edip iyi dileklerini soylemesi kadar dogal bir sey yok.


    Konuyu bence kapatalim bu donemlerde hep oluyor gecici yani;) model takibiyle beraber bunlara zaman ayiracak ne sizlerin ne de bizlerin vakti olmayacak:)


    Hayirli forumlar..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN