Kartal'a yağsa da kurtulsak şu havadan biraz, ne bunaltıcı bir akşam..

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
- Samet
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şimşekler çakmaya basladı hazırlanın geliyor..
-
tuzlada bulunduğum yerde şuan hafif yağmur başladı
Az bile olsa rahatlatıyor gerçekten yağmur
-
An itibariyle yağmur başladı.
-
Güzel oldu bu
-
Avrupa yakasında henüz birşey yok
-
Hadi inşallah diyelim
-
nem bazen o hale geliyor ki bazen o meşhur : "yaşanmıyor da ölünmüyor da "sözü geliyor 😂
-
Bene niye bu kadar terledim diyorum
Tek değilmişim
-
havalar ne zaman serinleyecek yahu
-
Istanbulda hava bulutlu sanki ara ara yagis birakacak tipteler.
Bu sene sizleri bilmiyorum ama genel anlamda sicak bir yaz gecirmedik arkadaslar.Ortalama 10 gunde bir yagis gorduk ve hic ne basra ne de afrika atağiyla karşılaşmadık.Dolayisiyla nem disinda bizi rahatsiz eden birsey olmadi. Sonbaharda ozellikle karadenizin yuksek denizsicakligi her kuzeyli atakta bize aksiyon ve bol yağiş getirebilir.Zayifta olsa el-nino gorunmeside yagisli bir sonbahar ve kis gecirecegimiz anlamina geliyor..
-
An itibariyle Kağıthane'de yaz yağmuru tadında inceden attırıyor😍
-
Gel artık
-
Hamamığmız hayırlı olsun eylülün ilk 5 günü geçtikten sonra serinleyeceğiz yaklaşık 1 hafta kadar..
-
Hamamığmız hayırlı olsun eylülün ilk 5 günü geçtikten sonra serinleyeceğiz yaklaşık 1 hafta kadar..
Bu sene havalar soğurmu hocam pek umut göremedimde
-
-
-
Bu yaz afrika ataklarinin olmayisi sevindirici haber.Ekim sonlarina dogru kıs icin daha net yorumlar yapilabilir.
-
Kapalı bir gökyüzü yine çok basık ve %90’a dayanmış bir nem var yaprak kımıldamıyor dışarıda.
-
AMC neden böyle bir kanıya vardınız? bu vardığınız kanıyla ilgili verileriniz var mıdır?
Yok hocam ben anlamam verilerden bi turlu hava sicagi kiramadi ondan dedim.