Arkadaşlar yeni alt yapımızda belli periyotlarda siteye güncellemeler gelecek bu konu bu güncellemeler geldikçe sizleri yenilikler açısından bilgilendirme için açılmıştır.Konu içerisinden güncel yenilikleri öğrenebilirsiniz.
Site Güncellemeleri Genel Bilgi Konusu
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Son güncelleme ile gelen özellikler;
1-)Hareketli avatarlara destek geldi artık kullanılan hareketli avatarlar konu içerisinde çalışmaya başlayacak.
2-)Herhangi bir konuda yapılan bütün işlemleri o konuya girdikten sonra belirttiğim ikona basarak;
Bu ikona basıldıktan sonra alttaki resimdeki kayıtlar görüntüleniyor;
3-)Profilinize kapak fotoğrafı ekleme özelliği yeni güncelleme ile çok daha kullanışlı hale geldi.
-
Güncelleme sonrası bildirim izni istiyor sistem eğer izin verirseniz arkadaşlar konu sizin ile alakalı bir hareket olduğu zaman size mesaj yoluyla bildirim geliyor.
-
HF Puan konusunda çalışmalar Cuma akşamı devam edecektir. Şimdilik sadece test amaçlı açılmıştır.
-
Bir diğer yeni özellik ise mobil görünümde forum ana sayfada iken yan menüyü görme özelliği bu güncelleme ile gelmiştir.
-
Hf Puan sistemi tam oturduktan sonra en son yapılan kış liginde kazanılan tüm puanlar tekrardan üyelerimize gönderilecektir arkadaşlar.
-
-
Uzun zamandir yoktum arayuz eskiye oranla daha guzel ve canli olmus elinize sağlık.
-
Cevap yazılan konuları otomatik izlemeye al modu kapatılmıştır. Şayet bu özelliği aktif etmek isteyen olursa AYARLAR kısmından yapabilir (https://forum.havaforum.com/wcf/settings/)
-
-
-
Evet şuan kısmen sorun devam ediyor. Sorunun giderilmesi için uğraşıyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.
-
Düzeltilecek 30 dakikaya
-
Girişlerde yaşanan sorun giderildi gibi...
-
Siteyi beğendim emeği geçen herkese şahsım adına teşekkür ediyorum....
-
-
Bu günlük 25 puan giriş çıkış yapınca mı yükleniyor mobilden
-
güncelleme güzel olmuş elinize sağlık
-
Yok kayıp tarih yada eskiye dönme olmayacak herhangi bir kayıp olmayacak.
-
peki eski puanların tümü geri verilecek mi?yoksa sadece lig derecelerindeki puanlar mı tekrar yüklenecek?
-