Yeni Yönetim Kadrosu Hakkında

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Şahsım adına şaka olduğunu anladım.
    Tongaya düşenlerede kıs kıs gülmedim dersem yalan olur. ^^ Adı üstünde 1 Nisan şakası. ^^ Her günümüz şaka tadında sevgi ve saygıyla muhabbetle geçsin inşallah.Herkese iyi akşamlar saygılar Arkadaşlar. ^^

  • 1 Nisan olduğu bile aklımda değildi inanın :)


    dün akşam twitter'e bakarken bir twit rt edilmiş, okudum ve şok oldum. " kuzey kore, Seul'u nükleer füze ile vurdu, yüzbinlerce kayıp var, Seul'den dumanlar yükseliyor" diye. resmen ödüm patlafı, panik yarattım.


    sonra altaki yorumlara baktım, herkes olayın farkında ve makaraya sarmışlar. acaip utandım bile tarihi atladım diye.


    akşamüstü'de buraya gelip bu olayı okuyunca yine düştüm tuzağa :)


    üzüldüm. sonra okuyunca kendime kızdım. Daha az Türkiye'de siyaset yazıları okuyacağım, kafam dağılıp, gerçek gündeme adapte olamıyorum :)



    selam ve sevgilerimle

  • Yönetim arkadaşlar çok başarılı ve çalışkan ben zaten köfteyi caktım hep girer cıkarım forma ne ara yönetim sözlü anlaşmazlığı oldu diyorum? takip ederim hergün benden kaçmaz iyi formlar :hfyeni (29):

  • Veda mesajları bide rütbelerin sökülmesi ha birde saatler süren sessizlik olmasa bende inanmazdım. Ama inandım bir kere yapacak birşey yok.
    Bu tarz bir hataya geçmişte bir kez daha düsmüştüm Bu çatalca radar vardı gelin bi çayımı için diyordu. O zamanlar çay önemliydi elit tabaka kullanırdı. Bizde dedik bu adam tam İstanbul beyefendisi, işte yurtdışı geziler falan diye atıp tutarken yok artık bu kadar kurgu olamaz dedim. Tabi sahsiyetin foyası meydana çıkınca bizim çay yalan oldu. Bu günde radar bozukmuş, kendisinden süphe ediyorum açıkçası.

  • 1 nisan günü yoğun işlerim dolayısıyla foruma girememiş olmam çok fena trollenmeme engel olmuş tabiri caizse ucuz yırtmışım inandırıcı bir şaka olmuş ama belki görsem inanır yapmayın etmeyin mesajları atardım bende :hfyeni (25):