Sinir bozucu demem sizin icin giciksa bir daha bu sayfada bulunmam.kolay gelsin.
Teleconnection Denklemleri, 2019/20 Kışı
- Cold.EFso
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
hocam biz son veriyonu uygulayalım hızlı ve öfkeli 7. Osistem gelecek hemde dahada güçlenerek bununla ilgili bir kpnu açsanızda oradan sinerji patlaması yapsak ateşe tutsak diyorum hocam
-
hocam biz son veriyonu uygulayalım hızlı ve öfkeli 7. Osistem gelecek hemde dahada güçlenerek bununla ilgili bir kpnu açsanızda oradan sinerji patlaması yapsak ateşe tutsak diyorum hocam
sistem şu anda gelişiyor ve tüm Forum olarak sinerji yapıyoruz , yapmalıyız
Siniri ucu ucuna sisteme dayanmayan arkadaşlara Allah sabır versin
Başlık açan hocalar da var
Tam destek ful destek
GGS ile Adım Adım zafere rk223_kgigf-12351
-
Sinerci ve Bilgi Kralısın Hocam👍
-
seninleyiz üstad rk223_kgigf-12351rk223_kgigf-12351rk223_kgigf-12351uzays3271653126uzays3271653126uzays3271653126
-
Sistem siklonik artı dek de var kısa süreli 500 hpa eksi 35 37 850 ise eksi 9 11 arasında tahminen şimdilik bu kadar
-
Sistem siklonik artı dek de var kısa süreli 500 hpa eksi 35 37 850 ise eksi 9 11 arasında tahminen şimdilik bu Hocam Samsunu içine alır mı malum batı karadenizin hemen yanındayız.
-
Teşekkürler arkadaşlar
Hep beraber başaracağız
Bu arada Gfs-P adamsın
İşi yarına bile bırakmadın
İlk sinyalleri vermeye başladın
Bu sinoptik batı Avrupa’nın diyenler acele etmesinler , mesele değişimi hissedebilmek
Tam döngüye uygun ve tarihsel beklentime yakın
Kuzeydoğulu desteğe müsait
Azor Kelvine göre tırmanacak nasipse
Şimdi soğukların güçlenmesi ve üstümüze oturmasını takip edeceğiz
-
Şartlar oluşuyor yavaş yavaş
Senaryolar görmeye başladı
Akşamüstü iki model de döngüyü kafalarında netleştirecek tahminime göre
Yukarıdaki mesajlarda ifade ettiğimiz yönlü ve güçlü sistem olasılığı heyecanındayım , Allah nasip etsin
-
İnsanoğlu unutkan
İnsanoğlu şükretmeyi hatırlamaz
İnsanoğlunun gözü doymaz
Bunlar benim sözler değil hakikat
Daha 3 gün önce Ocak sonundan önce örtü yok deniyordu çoğumuz tarafından
Şimdi güzel bir sistem geliyor
Yok 24 saatmiş yok ömrü kısaymış
6 saat kar yağınca 8 takla attık mutluluktan
24/36 saat yoğun kar ne demek?
Yazdığımız her saçma cümle vebaldir
Lütfen ölçüp tartıp öyle konuşalım
Aha bu da 6 gün önceki durum, sistemin S’si yoktu ama biz Ay ortası Balyozu dedik
Ha bir de insanoğlu pek aceleci
-
İnsanoğlu unutkan
İnsanoğlu şükretmeyi hatırlamaz
İnsanoğlunun gözü doymaz
Bunlar benim sözler değil hakikat
Daha 3 gün önce Ocak sonundan önce örtü yok deniyordu çoğumuz tarafından
Şimdi güzel bir sistem geliyor
Yok 24 saatmiş yok ömrü kısaymış
6 saat kar yağınca 8 takla attık mutluluktan
24/36 saat yoğun kar ne demek?
Yazdığımız her saçma cümle vebaldir
Lütfen ölçüp tartıp öyle konuşalım
Aha bu da 6 gün önceki durum, sistemin S’si yoktu ama biz Ay ortası Balyozu dedik
Ha bir de insanoğlu pek aceleci
aslında emaresi var ama cılız yani sıcak sapıtık senaryolar var vade kısaldıkça düzeliyor ve görüyoruz ki ısınma donemi yok oluyor.
-
-
-
Hocam cahilliğimi mazur görün. Sizin sayfanızı çok takip edemedim. GGS teorisi nedir acaba ?
-
Hocam cahilliğimi mazur görün. Sizin sayfanızı çok takip edemedim. GGS teorisi nedir acaba ?
GGS(Gıdım Gıdım Sİstem) Teorisi
-
Anladım. Damlaya damlaya göl olur. Gıdım gıdım efsaneyi doğurur.
-
bakarsınız Günübirlik efsanesi olur. Yatıya da başka zaman gelir
-
Not : Bu sistem inşallah gelir. Bununla ilgili ilk haberi veren ve takibini yapan sizi alkışlıyorum. Tebrikler şimdiden :hfyeni (25)::hfyeni (25)::hfyeni (25):
teşekkürler ilker.gunebakan hocam , 3/5 kar tanesi göreceğiz diye heder ettik kendimizi :))
Bu kış Hava Forum olarak gözümüzden kaçan tek sistem olmadı çok şükür
Hepimiz birbirimizden istifade ediyoruz ve nefislerin tek tek çok önemi yok yada öyle olmalı diyeyim , önemli olan hedef birliği ve sinerji ruhu
Karayel'ci(CEM) GGS Teorisi , Gıdım Gıdım Güçlenen Sistem demektir
3 tane G harfi fazla olacağı için iki G seçtim ve Lady GaGa’da sıkı fanımız oldu bu sayede :hfyeni (18):
Şimdi daha 4 gün önce Ecm garibim 15/16 dönemini ne görüyormuş , şimdi ne görüyor bakalım
İşte bunun için Model teslimiyeti yok diyoruz , işte bunun için sadece birkaç kişi dışında bence 240 saat için iddialı yorumlar yapılmasın
Örtü alırız almayız nasip işi
Ama bu derece değişim ibretliktir ve uzun vade için racon kesmek kolay olmamalıdır
Şimdi Big Challenge diyoruz
Efsane Semih Hoca ve Wildleo hocamında Ocak sonu için ciddi beklentisi vardı , ben yine bunu erkene çekme ve 21/23 civarı görme peşindeyim
Bu sefer işimiz çok daha zor ama birçok verinin değişmesi olası takip ettiğim döngü analitiğine göre, gelirse sağlam gelir mucize gelir belki de
Gelmezse Küserim 😀
Neticede bu başlığı boşuna değiştirmedim
-
Cold efso üstad artricgeddonu ne zaman modellere yansır bir öngörünüz var mı
-
Cold efso üstad artricgeddonu ne zaman modellere yansır bir öngörünüz var mı
soru cevap tarzımız ve imkanımız yok
Son iki üç sayfada gayet açıklayıcı Mesajlar verdim , lütfen bakınız , gelişme oldukça kendimce karalıyorum bişeyler , teşekkürler