Karsızlık Sendromu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bugün karsızlık sendromundan artık yeter diyerek Kartepe'ye kaçtık.

    Kar 1,5 metrenin üzerinde,manzara ve doğa harika.

    Ancak 1 karton bardak çayı 10 tl'ye satan fırsatçı zihniyet sayesinde soğuturlar milleti yakında buradan.

    Aynen çok haklısınız. Her şey zengine yönelik olduğu gibi karda artık zengine güzel. Bi asgari ücretli git gide Allah’ın karını da göremeyecek. Keşke kar herkesin kapısına yağsa fakirde görebilse.

  • Yazacaklarım ütopik gelebilir Ama Haarp sistemi etkisinden dolayı Marmara bölgesi havası ılıman geçiyor olabilir mi? Özellikle depremler de artmışken düşünmeden edemiyorum. Stratosferde mikro dalga etkisi yaratılıyor olabilir. Geleceği varsa gelmiyor Geldimi de düşük eksiler çıktı oluyor... kafamda deli sorular....

  • Hava_Forum zamanı vermiş zaten halen ocakta olmadı gelmeyecek mi kötümserlik içine düştük sabredelim gelecek gelmekte olan.





    Efsane-Semih yazdı:

    Milli Sistem Tarihleri (MST) bilmeyenler icin ;


    20-30 Ocak Arasi ( Ozellikle 22-24-26 Ocak)


    1-2 Subat


    17 Şubat Civari


    Son yillarda ise 6 Ocak civari ve 31 Aralik civari.


    21 Aralikta konuyu actik milli sistem tarihlerinde dedik. Oncesinde kiyilar icin birsey olmayacagini biliyorduk. Sonrasinda neler olacaginida biliyoruz..

  • Ya şu adama hoca diyorlar birde her sene aynı şey.. Siteye reklam git kazandıemak için aylar öncesinden yok azlağ falan dedi ve 2018 den beridir aynı şey. Önümde tablo grafik hiç birşey olmadan. Bende her sene ocak şubatta manyak kar yağacak desem 4 5 senede bir bende tuttururum. Her sene gibi bu senede tahmin tutmayınca hastalandı. Ulan tamam tutmadıda niye tutmadı bari bunu izah et

    Tarihin en yuksek guclu vortexine denk geldik. Pozitif endeks yuzunden. Yoksa modelde hepimiz gorduk vortexin indigini. Tam da verdigim tarihlerde.


    Zonal ruzgarlar zayifliyor. 10 hpa da isinma artiyor. Vortex yer degisme olacak. Sen ve senin gibiler 1 mt kar oldu burda diyecek. Ikimizde burdayiz.

  • bak modeller 1 subata sistem vermeye basladi. Nasil okuyor bu ? Araliktaki cfs bile 1 subati gormuyodu hadi 1000 li saatlerin modellerine gore tahmin yaptim diyelim. Bos beles siteyii gozlemektense bu tarihlere nasil ulastigimi arastirda hayatta bi amacin olsun.

  • Tarihin en yuksek guclu vortexine denk geldik. Pozitif endeks yuzunden. Yoksa modelde hepimiz gorduk vortexin indigini. Tam da verdigim tarihlerde.


    Zonal ruzgarlar zayifliyor. 10 hpa da isinma artiyor. Vortex yer degisme olacak. Sen ve senin gibiler 1 mt kar oldu burda diyecek. Ikimizde burdayiz.

    Hocam bu şekilde üslup kullanan birine cevap vermeye bile gerek yok. Bu kişinin amacı belli , maksatları üzüm yemek değil,bağcıyı dövmek. Bu tahmindir tutar tutmaz. Sonuçta bizim elimizden bişey gelmez. Şunu da eklemek isterim vermiş olduğunuz tarihler de ama zayıf ama güçlü hepsinde de sistem indi. Şimdi Şubat ilk hafta var o günlerde de sistem göründü. Gücü ne olur orasını Allah bilir.