15 Temmuz Unutulmayacak !

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ülkemizin her yerinde sela okunuyor 15 temmuz 2016 anısına ,bizde paylaşalım..


    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN


  • 15 temmuz 2017..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Vatan için şehit düşen Kahraman Şehitlerimize Yüce Allah'tan Rahmet diliyorum
    Bizler, Canını vatan icin feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde bu topraklarda bugün özgürce yaşıyorsak. bunun karşılığında Ülkemizin başına gelebilecek her durumda bizde gerektiginde canımızı çekinmeden Vatan için feda etmeliyiz. Ancak bu şekilde huzurla yaşayabiliriz. Mahşerde kahramanlarımızın karşısına ancak bu yürekle çıkabiliriz.


    Tam bir sene önce, Hainlerin gerçekleşmesine kesin gözüyle baktıkları darbe, Hamdolsunki Yüce Allahın izni ile başarısızlıkla sonuclanınca Dünya ülkeleri Türk Milletinin gücünü Bir kez daha görüyor olanları hayretle izliyorlardi.


    -Yillarca Şehit düşen Vatan evlatlarinı her gördüğünde yüreğine ateş düşen, artık sabrı kalmayan Halk, 15 temmuzda hainlere karşı koymak için ve Askerine , Polisine bir omuz vermek icin meydanlara çıktı.
    -Darbeyi yapmaya kalkanların, uzun yıllar içinde yavaş yavaş kök salarak Ülkemizin kritik mekanizmalarına kadar konuşlanmayı tercih ettigi görülmektedir.
    Sadece bu açıdan bakıldığında dahi bu darbenin gerçekleşebilmesine sebepti.
    Bu olay dünyanın başka bir ülkesinde gerçekleşse idi o ülkenin durumu , ya darbenin gerçekleşmesi ile sonuçlanırdı yada iç savaş ve neticesinde belkide bölünme ile...
    Bu yüzden Halkın, darbeyekarşı bir duruş içinde olmasi son derece önemliydi ve Ülkenin kaderini değiştirdi.
    Sonucunda Türk halkı, Vatanına göz dikmiş hainlere fırsat vermeden darbe yapanlara karşı bir darbe yapmıştır.


    Seçim ile başa gelen bir iktidarı seçim haricinde bir yolla, birde halka kurşun sıkarak devirmeye kalktilar.
    Olusumu yillara dayanan böylesine köklü bir şekilde planlanan darbe girişim saati bir panik ile erken saate alınması da girişimin başarısız olmasına ayrı bir etkendir.
    Yine feto darbeyi yapmaya kalkarken unuttugu sey, Bir döneme damgasını vuran Kahraman Türk milletinin torunlarının vatan sevgisidir. Bunu test etmeye kalkınca çok şükür perişan oldular.
    İşte Yüce Allah yanlış yolda olanı böyle zillete düşürür...


    -Devletin Kahraman halkına yapacağı eniyi teşekkür, bu ve bunun gibi örgütlerin Bir daha bu şekilde bir girişimde bulunmalarını önünü kesin bir şekilde kapatmasıdır. Oyüzden
    "Örgütün oluşumu, yönetim şekli. Yıllar içinde hangi boşlukları değerlendirerek nasıl palazlandıklari , Siyasilerin hataları , nasıl organize olduklari. ve örgütün bundan sonra çizecekleri yol haritası." Devletimiz bu konuları çok iyi bir sekilde değerlendirmesi-önlem alması halinde, bundan sonra, bu ve bunun gibi örgütlerin yapacakları hareketlerin önüne geçilebilir.
    Her bir vatandaş ayrımsız nasıl tek yürek oluyorsa , hepimizi beklentiside yaşanan bu olayların tekrar yasanmamasidir.


    -Biz geride kalan vatan evlatlarına düşen, Türk bayrağı altında yasayan herkesin darbelerin karşısında durmak maksadıyla elele tek yürek olarak Ülkesine sahip çıkmasıdır. Atalarımızdan devraldigimiz Bu Vatanı gelecek nesillerimize en iyi şekilde devretmek en kutsal vazifemizdir. Söz konusu Vatansa, mesele tek yürek olabilmemizdir.


    - Aradan geçen bir senede, Gerçek yüzünü görmeden önce, Bu örgüte cemaat anlamında bağlı olan fakat 15 temmuzda dahil oldukları örgütün yaptıklarını gören insanların bundan büyük dersler çıkardıklarını pişman olduklarını gördük. Size diyeceğim Her karış toprağı şehit kanı ile kazanılmış bu güzide vatana herkesten fazla sahip çıkın. Bizler aynı bayrağın altında yaşayan Türk milletiyiz her daim tek yürek olmalıyız. Bundan gayrısı düşünülemez.


    -Vatanı için çekinmeden canını veren Aziz Şehitlerimize, Peygamber Efendimizin komşularına tekrardan Allah’tan Rahmet diliyorum. Sizin , bize Canınızı vererek bıraktığınız Vatanı bizde kanımızın son damlasına kadar koruyup bizden sonraki nesillerimize teslim edeceğiz. İçiniz rahat olsun Şehidim.

  • olanları bitenleri iyi izlemek iyi etüt etmek lazım, bu ülkenin vatandaşlarının verdiği vergilerle yapılan silahların tankların füzelerin yine bu vatandaşın üzerine doğrultulup kullanıldığı anlara şahitlik ettik.. Bizim uçağımız bizim helikopterimiz bizim meclisimizi bizim özel harekat binamızı, bizim insanımızı polisimizi vurdu ve şehit etti.. Yapılanları kendi adıma adıma hiçbir zaman hazmedemediğim gibi bu işi yapan bu işte parmağı olan hangi meslek üyesi olursa olsun, gazeteci,öğrenci, vatandaş, eğitimci, asker, polis, savcı, avukat vs hepsi bunun hesabını vermeli..Hoca efendi denen şahsiyete hala hoca efendi diyenler, kahraman askerimi şehit edip davasına "HERO" yazısıyla gelen şerefsiz kansızlar çatır çatır ödeyeceksiniz yaptıklarınızı.. Bu dünyada ve ahirette bu ülkenin evlatlarının elleri 2 yakanızda olacak.


    Yüzyıllar boyu birçok düşmanı dize getirmiş bu ırk, ilk defa bu kadar büyük bir hainliğe tanıklık etti,bu olanlardan iyi dersler çıkarmalı, işin siyasi boyutunu kenara bırakmalı, tek amacın ve gerçeğin bu vatan olduğunu unutmamalıyız. Beraber olmazsak bölerler bizi bölmek için hergeçen gün her türlü oyunu oynuyorlar. Zaman birlik zamanıdır!

    O zaman bu yazıyı yazmışım ve şuanda bu görüşlerimin hiç değişmediğini görüyorum.2.yıl dönümü gelirken bu günü ben ve benim gibi yaşayan kimse unutmayacak, biz 15 temmuzda direkten dönmüş bir milletiz, geleceği vatanı can damarı elinden alınacakken buna sahip çıkan el birliğiyle bu belayı def eden bir toplumuz.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Biz seni asla unutmayacağız aslan parçası,seni ne bu alemde ne de öbür alemde unutmayacağız!


    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Hain darbe girişiminin 3.yıl dönümü, bu öyle bir hainlikti ki, meclisimiz bombalandı, özel harekatçılarımız şehid edildi, boğaziçi köprüsü başta olmak üzere birçok yerde vatanını devletini toprağını seven kahramanlar şehit edildi. Fakat öyle bir şehidimiz var ki belkide girişimin gidişatını değiştirdi, hiç duraksamadan komutanından aldığı emri 1 an bile şüpheye düşmeden darbeci sözde generali alnının ortasından vuran kahraman Ömer Halisdemir. Seni unutanın kanı kurusun, bu darbeyi yaşayan vatan elden gidiyor diye sokağa fırlayan o kara geceyi yaşayan tüm vatan sevdalıları seni asla unutmayacak. Allah senden razı olsun şehidim..


    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • 15 Temmuz bir demokrasi zaferidir.Fetö benzeri oluşumlar geçmişte de olmuş gelecekte de olacaktır.O yüzden özellikle cehaletden faydalanarak ortaya çıkan bu oluşumların tek panzehiri okumak araştırmak ve birlik ve beraberliğimizden ödün vermemektir.Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • O gün denemesi yapıldı... Önümüzdeki 2-3 yılda 15 Temmuz'dan zor ve karanlık günler bizimle olabilir. Fakat geçmişte olduğu gibi üzerimize çöktürülen her karanlıktan daha güçlü şekilde çıkacağız. Allah Türk milletine bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.. Birlik ve Beraberlik içinde....

  • 15 temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyorum gazilerimize çok geçmiş dileklerimi iletiyorum allahım ülkemize böyle acıları tekrar yaşatmasin

  • Allahım bir daha Türkiye'nin başına böyle hainlikler getirmesin.

    O hain kalkışma gecesinde Şehit ve Gazi olan tüm yurttaşlarımız kalbimizde olacaklar.


    Unutmayalım ki, bu hainlere karşı kalbimiz hep kinle dolsun.