15 Temmuz Unutulmayacak !

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu millet 15 Temmuz'da saat 22'den itibâren haftalarca süren bir destan yazdı. 7'den 70'e herkes tek yürek oldu. FETÖ'ye ve gaddar adamlarına karşı kinimizi hep diri tutmalıyız. Onlarca vatandaşımız tankın altında ve başka şekilde şehid oldu. Allah devletimize zeval vermesin, demokrasimiz de ilelebet payidar kalsın.


    Başta Ömer HALİSDEMİR olmak üzere tüm şehit olan vatan evlatlarının ailesine sabır diliyoruz. Onlar bize bir VATAN bıraktı !











    YA DEVLET BAŞA; YA KUZGUN LEŞE..!

  • Biz bu şehitleri ve yaptıklarını unutursak bu vatanda bizi unutsun...!


    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Allah'a şükür milletimizin imanı ve cesareti ile Dünya'ya ders verdik bir daha bizim üzerimize oyun oynayanlar ne olacağını görür artık.Allah 15 temmuz ŞEHİTLERİNE,Çanakkale ŞEHİTLERİNE,Sakarya ŞEHİTLERİNE ve bir çok daha sayamadığım tüm cephelerde ŞEHİT olanlara terörden dolayı ŞEHİT olanlara Allah'tan rahmet diliyorum.15 Temmuzda yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum.Gazilerimize Rabbim'den acil şifalar diliyorum.


    BU YÜCE MİLLET 1 YIL ÖNCE DESTAN YAZDI!!!


    NE MUTLU TÜRKÜ'M DİYENE...


  • Başaramayacaksınız!


    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Unutmak mı asla unutulacak gibi değildi o gün tam bir sene önce yine böyle bir sabaha uyandık o karanlık gecenin sabahına. Hiç bir şeyden habersiz akşamına ulaştık tv lerden önce Ankaradan eş dosttan gelen haberlerle ne oluyoruz dedik çok geçmeden darbe girişiminin olduğunu anladık. Daha 4 5 yaşındaki iki yiğenim darbe nedir diye soruyorlar bana nasıl açıklanır bilemiyorum o yaştaki çocuğa darbe nedir nasıl anlatılırki. Başkomutanın emriyle indik sokaklara ben hayatımda böyle coşkulu bir kalabalık görmedim. Beni en çok duygulandıran ise elinde iki bastonuyla sokağa inen o dede oldu.Gözyaşları yanaklarından süzülüyordu. kalabalığın içerisinde bu sefer başaramayacaksınız diyerek ilerliyordu. O gün herkes tek yürek olmuştu siyasi görüşü ne olursa olsun derdi vatan olan herkes o gün meydanlardaydı o gün tüm düşmanlara şunu milletçe göstermiş olduk yıllarca bu millettin sinesinden söküp almaya çalıştıkları Dinini imanını vatan sevgisini yüreklerden söküp atamadıklarını ve en önemlisi bu milleti bölemeyeceklerini anladılar. Allah bir daha bizlere böyle kötü günler yaşatmasın bir daha hiç bir çocuğa darbe nedir diye sordurtmasın.

  • 15 temmuzu unutmayalım.Sahip çıkalım hiçbir siyasi partiye sahiplendirmeyelim.Bu fetö belasının karşısında halk meydanlara koşmuş ve gereken dersi vermiştir.Şehit ve gazilerimize yine minnet ve saygı duyalım...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Aziz şehitlerimizi ve cesur gazilerimizi asla unutmayalım bu vatan başkalarını esir olmaktan kurtarıldı milletimiz sayesinde.

  • 15 temmuz Milletimiz için darbelerin tarihe gömüldüğü, Milli Egemenlik ve dayanışmanın percinlendigi, Bu vatanın birliğine giz dikmiş hainlere karşı kazanılan tarihi bir zaferdir. Vatanı için canini çekinmeden feda eden aziz şehitlerimizi saygıyla minnetle anıyor. Gazilerimize uzun ömürler diliyorum
    Yüce Allah vatan topragimiza göz dikenlere hicbirzaman fırsat vermesin.

  • 15 Temmuz milletimiz için dönüm noktası olmuştur.Darbelere geçit verilmeyeceğinin büyük bir kahramanlıkla gösterildiği bir gün olmuştur.Hem 15 temmuzda hem de güneydoğu'da,Doğu'da, El bab da daha bir çok yerde şehit olan şehitlerimize allahtan rahmet dilerim.Mekanları cennet olsun ailelerine sabır dilerim.Bu memleketi bize siz bıraktınız bizde bu mirası devam ettireceğiz.Şüpheniz olmasın.

  • 15 temmuz gecesi Boğaz köprüsünde yaşananlar


    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • olanları bitenleri iyi izlemek iyi etüt etmek lazım, bu ülkenin vatandaşlarının verdiği vergilerle yapılan silahların tankların füzelerin yine bu vatandaşın üzerine doğrultulup kullanıldığı anlara şahitlik ettik.. Bizim uçağımız bizim helikopterimiz bizim meclisimizi bizim özel harekat binamızı, bizim insanımızı polisimizi vurdu ve şehit etti.. Yapılanları kendi adıma adıma hiçbir zaman hazmedemediğim gibi bu işi yapan bu işte parmağı olan hangi meslek üyesi olursa olsun, gazeteci,öğrenci, vatandaş, eğitimci, asker, polis, savcı, avukat vs hepsi bunun hesabını vermeli..Hoca efendi denen şahsiyete hala hoca efendi diyenler, kahraman askerimi şehit edip davasına "HERO" yazısıyla gelen şerefsiz kansızlar çatır çatır ödeyeceksiniz yaptıklarınızı.. Bu dünyada ve ahirette bu ülkenin evlatlarının elleri 2 yakanızda olacak.


    Yüzyıllar boyu birçok düşmanı dize getirmiş bu ırk, ilk defa bu kadar büyük bir hainliğe tanıklık etti,bu olanlardan iyi dersler çıkarmalı, işin siyasi boyutunu kenara bırakmalı, tek amacın ve gerçeğin bu vatan olduğunu unutmamalıyız. Beraber olmazsak bölerler bizi bölmek için hergeçen gün her türlü oyunu oynuyorlar. Zaman birlik zamanıdır!

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Çay'da işyerleri ve evlerin hepsi Türk Bayrakları ile donatılmış, uydudan çekilse ilçe kıpkırmızı gözükecek o derece :) .


    Destan Yürekle Yazılır !



    Allah cumhurbaşkanımızı ve cumhurumuzu korusun: