Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Çıkarı olmuyor. 3 TL ücret kesintisi var. Acun'un zenginliğini zenginlik katıyorlar sadece :)

    Markette 25 kuruş poşet parası vermemek için 40 takla atan insanlar burada Şeyma'nın doyasıya hayat yaşaması için sms atıyor. Neyse herkes hayatından memnun. Allah akıl versin demekten başka yapacak bişey yok.

  • Twitterda 2.5 milyarlık smsler atanlar vesair havalarda uçuşuyor sonrada bu ülkede fakir var diyorlar o atanlarda nasıl bir beyin var insan çözmekte zorlanıyor. Tamam sms atarsın Acuna para kazandırmak istiyorsanda 3-5 atarsın maximum. Şampiyona gelirsekte benim içim çöp bir şampiyon nedeni ise sürekli ağlayan ağırlığını koyamıyan parkurlardada çok çok iyi bir performansı olmadığı için özetle pasif bir karakter diğer şahısda aynı o dahada kötüydü mağdur ayağına yattı hiç sesini çıkarmadı kendini ezdirdi başlarda yakşıklı diye çoluk çocuğun oylarını aldı buraya kadar geldi işte özeti o. Şu Survivora geliyorsan biraz karakter ve çok sağlam performans ortaya koyacaksın pek sevmesemde örnek olarak Turabi,Semih örnektir biraz dişli olacaksın ağırlık koyacaksın yan gelip yatarak şampiyon olmak yada son 2'ye kalmak tam bir rezaletti bu seneki. Acun dua etsin corona muhabbeti vardı yoksa kimse izlemezdi bu saçma karakterleri. Ben dayanamayıp ortalarına doğru kesmiştim izlemeyi çünki gerçekten rezaletti.

    Einmal editiert, zuletzt von ExcuseMe ()

  • Kaba bir hesapla 500 bin mesaj atılmış olsa . 3 tl den. 1,5 milyon yapar. Gecenin masrafı .birincinin ödülü fazlasıyla çıktı. Reklamları saymıyorum bile.


    İki haketmeyenden , daha fazla hakeden kazandı. Herşeyin anormal olduğu 2020 yılında , haliyle survivor da anormal oldu. Buradan çıkarımlar yapan acun , sırf sms çok atıyorlar ,sosyal medyada tt oluyor diye bu yoldan devam edecektir. Hilmicem , turabi , murat , atakan , adem , yusuf gibi yarışmacıların kazanması artık hayal olabilir.


    Seneye survivora ,inşaallah nırmal yaşantımıza dönsek bile acun, istediğini z kuşağından alacak, yarışma sosyal medya tabanlı devam edecektir.


    acunun bu format ile devam etmesinde sorun yok. İnşaallah dünya olarak ,normal hayatımıza dönerizde , boş zaman harcayacak daha kaliteli eğlencelerimiz olur.

  • Sorun insanların kafasında oluşturduğu karakter kriterinde mesela yukarıda arkadaş turabi ve semih dedi bana göre ikisinde karakter sıfır performans Turabi de vardı semihte hiç yoktu dediğim kişilerin görüşü bu ayrıca atılan 2.3 bin liralık faturalar insanımız gerçekten entresan orda yarışan herkes haftalık maaş aldı bizim insanımız çalışmadan harcadı başka bir ülkede böyle şeyler oluyor mu bu kadar acaba

  • Sorun insanların kafasında oluşturduğu karakter kriterinde mesela yukarıda arkadaş turabi ve semih dedi bana göre ikisinde karakter sıfır performans Turabi de vardı semihte hiç yoktu dediğim kişilerin görüşü bu ayrıca atılan 2.3 bin liralık faturalar insanımız gerçekten entresan orda yarışan herkes haftalık maaş aldı bizim insanımız çalışmadan harcadı başka bir ülkede böyle şeyler oluyor mu bu kadar acaba

    Karakterleri 0 olması veya olmaması beni ilgilendirmiyor ben sadece oraya gittiğinde sert, ayak uydurabilen, ikidebir ergenler gibi ağlamıyan, ezilmeyen ve ağzı laf yapıp herkezle başaçıkabilen realityisi olan kişileri örnek verdim ben eğleniyordum şahsen izlediğimde onları tabikide oy atmadım atmamda orayada yazmısım pek sevmememe rağmen diye. Performans olarak kastetmedim Semihi zaten ağzı laf yapabilen kendini ezdirmeyen yarısmacılar arasında örnek verdim yani realitysi olan. Özetle sessiz ve performansı iyi olmayan yarışmacının orada işi yok.

    Einmal editiert, zuletzt von ExcuseMe ()

  • Karakterleri 0 olması veya olmaması beni ilgilendirmiyor ben sadece oraya gittiğinde sert, ayak uydurabilen, ikidebir ergenler gibi ağlamıyan, ezilmeyen ve ağzı laf yapıp herkezle başaçıkabilen realityisi olan kişileri örnek verdim ben eğleniyordum şahsen izlediğimde onları tabikide oy atmadım atmamda orayada yazmısım pek sevmememe rağmen diye. Performans olarak kastetmedim Semihi zaten ağzı laf yapabilen kendini ezdirmeyen yarısmacılar arasında örnek verdim yani realitysi olan. Özetle sessiz ve performansı iyi olmayan yarışmacının orada işi yok.

    Ben seni veya görüşünü eleştirmek için alıntı yapmadım yanlış anlama kardeşim bu görüş ve bakış açısı onu belirtmek istedim yoksa dediğin doğru kolyesi kopup oynamayan biri survivor oldu olması diğer şampiyonlara hakaret bana göre

  • Resim

    Eğer doğru ise Acunun başı çok ağrır.10 dk uzatma buradan sonra olduysa sıkıntı.Ama twiter kaynaklı olduğu için çok da güvenmiyorum...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Resim

    Eğer doğru ise Acunun başı çok ağrır.10 dk uzatma buradan sonra olduysa sıkıntı.Ama twiter kaynaklı olduğu için çok da güvenmiyorum...

    Bu belgeye erişebilme ihtimalleri var mı ya? Acun işi sağlamı alır böyle bir şey yapsa bile. Barış fan club diye biri paylaşmış ilk Instagram'da. Bana hiç doğru gelmedi bu belge.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Benim için buradaki mevzu kimin kazandığı değil , atılan toplamda 1,5 milyon civarı sms dir. 3 tl den yaklaşık 4,5 milyon tl eder. Para nasıl ,ne şartlarda kazanılır bilmeyenlerin , hiç yerine bu kadar bonkör (sorumsuz) olması çok kötü. Yazık çok yazık.


    Gençler okuyun okuyun ama masa başı iş başında koşmayın. Vida ,somun , civata , kontrol kalemi , matkap , lehim nedir bilmeyen bir nesil geliyor. En iyi yaptıkları iş teknolojik aletleri iyi kullanmak olacak, ama hiç bir şeyi tamir edemeyecekler. Çok ekmek var bu işte . Ampul bile değiştiremeyecekler .kafayı çalıştırın.

  • Acun'un önceki paylaştığı belgede de tesbit yazıyor.


    Bu belgeden yola çıkarak yalan düzenlenmiş bir belge gibi geldi bana. İll paylaşan barış murat yağcı fan club diye Instagram hesabıymış. Bilmiyorum gerçekçi gelmedi. Acun o işleri açığa çıkartmaz yapsa bile ki yapıyor da.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Dün Cemalcan'ın Danla adlı arkadaşından ötürü smste haksız rekabete yol açıp yarışmayı kazandığını iddia eden fan sayfalar bugün Barış'ın Cemal'den fazla oy aldığını iddia ediyor. Ne denir ki bilemedim, yorum sizin. :)


    Bu arada olur yada olmaz birşey diyemem ama şunu atlamamak lazım: Bu iddia doğruysa finalist adayların finaldeki varlığını da şüpheye sokar. En basitinden Yasin belki daha fazla oy almıştı vs. vs. vs. uzar gider.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Ben bu olayı ispatlayamam ama Semih’in yarıştığı zaman net şahit oldum daha öncede yazmıştım final işi acunun işi

    En büyük hile taner zamanı yapıldı. Göz göre göre derya'yı şampiyon yaptı. Derya 1 yıl parayı alamadı davalık oldu sonra parayı alıp amerikaya kaçtı :)

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • En büyük hile taner zamanı yapıldı. Göz göre göre derya'yı şampiyon yaptı. Derya 1 yıl parayı alamadı davalık oldu sonra parayı alıp amerikaya kaçtı :)

    Şampiyon Tanerdi bence ülkenin birçoğu Taneri destekliyordu.