Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Nisa milletin gözünün içine baka baka yalan söyledi, daha 5 gün evvel Sercana 2-3 gün evvelde Yasine kötü insan demişti şimdi 2sinede iyi insanlar dedi:)

    Biraz geriden izliyorum reklamlara takılmamak için.Ama Sercana yine de manipilasyon yapıyor demiş hocam.Evrime oynuyorsun demiş.Yine en cesur açıklama ondan.Belki yarışma kazanma gayesi olmadıgı için...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Yasin moralsiz duruyor somurtuk. Nisa yüzünden demişler ne kadar doğru bilemem. Özünde iyi adam olduğunu ve çok adaletli olduğunu herkes söyledi. Pirinç tanesine kadar eşit ayarlamış, balıkları tutmuş yedirmiş. Performans olarak az daha iyi olsa,biraz mağdur edebiyatı yapsaydı babasız büyüdüm kardeşlerime baktım şöyle hayat yaşadım falan oyları artardı. Sinirli yapısı üzerinden hiçbir zaman sevilemedi. Bu sene gönlüm elif. Herkes de övüyor. Gerçek bir hanımefendi. Bayılıyorum duruşuna, konuşmasına. Atatürk'ün dediği gibi. Zeki, çevik ve ahlaklı gerçek Cumhuriyet sporcusu, kadını.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Sasirmislar ne diyelim bide utanmadan yazmis 😄 Sanki as ekmek vericek ordaki yarismacilar. Hadi gonlunden kopar 1 sms atarsinda bu nedir arkadas. Acun zaten smslerle onceki sezon kackere oynadi bosa atiyolar farkinda degiller.

  • Bence bu yorumların daha realist olması için , oy atılan yere giderek , kameraya yalnız konuşmaları gerekiyordu. Herkesin gördüğü gerçekleri kimse söyleyemedi bu hali ile.

  • Bugün yine kaptanlık oyunu var. Bu olayı hiç sevemedim, yok sıra arkadaşı seçer gibi ben onun takımına gelemem diyen mi dersin ya da takımında istemeyen mi dersin tam bir saçmalık. Zaten 2 hafta önce ne güzel bireysel olacak diye seviniyordum sonra bu kaptanlık işi çıktı, bu hafta son diyorlardı yine takım kuracaklar. Parkurlar da sıkıcı bir de bu işi de uzattıkları için hiç izleyesim gelmiyor ama bir şekilde izleniyor yarışma.

  • Acun'un oylar ile oynamadığını bilmeyen kalmamıştır. En basiti 2011 sezonunu açın. Gitti derya büyükuncu'yu şampiyon yaptı. Sonra pişman oldu mahkemelik vs oldular. Ardahan'ın elenmesi vb bir sürü falsosu var. Çok fazla destekleyeni yoksa şampiyonu kendi belirliyor. Bence Acun'un şampiyonluk adayı bu sene cemal. Kendisi barış'ı çok seviyor gibi gelmedi.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Acunun sms olayını kendim bildiğim bir konuyla açıklayayım semih Öztürk yarışırken acun medyada çalışan bir arkadaşım vardı o zamana kadar ki en büyük sms oyu almasına rağmen aralarında yaptıkları bir anlaşmadan dolayı finale çıkartmamış sonra gördük ki Semih acun medyanın çalışanı olmuş

  • Acunun sms olayını kendim bildiğim bir konuyla açıklayayım semih Öztürk yarışırken acun medyada çalışan bir arkadaşım vardı o zamana kadar ki en büyük sms oyu almasına rağmen aralarında yaptıkları bir anlaşmadan dolayı finale çıkartmamış sonra gördük ki Semih acun medyanın çalışanı olmuş

    Aynen acun öyle biri. Taner olayı da var. O sezon açık ara şampiyon olurdu. Herkes ona oy atıyordu anlaşmayı kabul etmemiş yapılmadı. Derya'yı yaptı oda parayı bağışlamadan Amerika'ya kaçtı. Mert Öcal 2 hafta SMS 1. Olup elendi. Acun onu yanına alacağı yüzde yüz eminim.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Aynen acun öyle biri. Taner olayı da var. O sezon açık ara şampiyon olurdu. Herkes ona oy atıyordu anlaşmayı kabul etmemiş yapılmadı. Derya'yı yaptı oda parayı bağışlamadan Amerika'ya kaçtı. Mert Öcal 2 hafta SMS 1. Olup elendi. Acun onu yanına alacağı yüzde yüz eminim.

    Bugün bir gazetede gördüm kuruluş Osman’a girecekmiş diye ama dediğimiz gibi canı kimi istiyorsa onu şampiyon yapacak görüntü de Cemal gibi

  • Evet yasin sevimli bir karakter değil ama , nisa ayıp etmiş. Ne demek takımda istemiyorum? Seni kim istiyor ?

    Nisa bu zamana kadar elenmediyse başlarda Yasin'in emeği büyük. Dün nisa kendi dedi benim için aç kaldı yemeğini hep bana verdi kendi yemedi abilik yaptı diye. Baya üzülmüş yasin dünden beri değişik duruyor bugünde yeni bölümde dedi benim o kadar abilik yaptığım insan bana bunu yapıyorsa kalmanın anlamı yok demek ki gitme vakti gelmiş diye. İyilikten maraz doğar. Nisa şımarık çocuksu ruhlu ergen. Ergenliği hala bitmemiş.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • 1 sms ücreti nedir bileniniz varmı? bu arkadaşk 50 tane sms atmış, sonra acun niye bu kadar paralı:) Güzel ülkemde har vurup harman savuran o kadar çok insan var ki... Yıllardır izlerim 1 kere bile oy atmadım, aslada atmam..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN