Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Afrin'de ki son durum. Hilal taktiği her zaman işe yaramıştır.



    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • ABD'deki 17 kişiyi öldüren 19 yaşındaki kişi ypg sempatizanı anti-Müslüman faşist birisi çıktı.Hem faşist birisi hem koministliği destekliyor ve ABD silahları kullanan kapitalist bir terör örtünü destekleyip, katılmak istemiş :D Ortaya karışık...


    Konuya dönersek bu bilgiyi propaganda amaçıyla kullanilabiliriz ABD kamuoyunda.ABD YPG'yi desteklediği için halkı tarafından protesto edilebilir.


    ABD sen gidip YPG gibi bir terör grubunu desteklersen o yılan senide sokar :) Olan gene masum çocuklara oldu.

  • baba tarafı mübadele de gelmiş 24'te orası Tikveş-Makedonya ana tarafı Kafkasya oradan da Susurluk ' a geçiyorlar fakat kafkasya dan gelenlerin 1830 civarına kadar inerken malesef baba tarafına ulaşamadım, dede 1881 doğumlu isimler filan tutuyor ama büyük dedenin kayıdı yok sadece ismi var. O tarafın belgelerine nasıl ulaşabiliriz? Makedonya Konsolosluğu mu?

  • Safkan Sürmeneliyim hiç ayrılmamışız oradan ta ki bana kadar :) Köyde Üst Mahalle'de ikamet ediyoruz üst mahallede ki neredeyse herkesle akraba olmuşuz ya kız almışız ya da vermişiz ki beklentimde bu yöndeydi zaten :) Elhamdülillah Türküz!

  • Hayır.



    Veriler ilk önce 4D-Var gibi sistemlerle işleniyor. Verilerdeki pürüzleri gidermek için genelde bir 6 saat sonrasının tahmini çıkarılıyor. Bu tahminden çalıştırma başlatılıyor. Bunlar sorun yoksa otonom gerçekleşiyor.


    Çıkan model çıktısında bir oynama yapılmaz.

  • Latin işgalinden sonra İstanbul'un başına gelen en kötü olay vizyonsuz/çıkarcı siyasetçiler ve rantçı müteahhitlerdir.


    Hayırlı sabahlar


    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.