Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi Genel Tahmin ve Uyarılar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • foruma zarar verdiğimin farkindayim benimde karakterim bu Üzgünüm. ..bundan sonra yazmamam daha doğru olucak

    Sizden yazmamanızı isteyen yok sizden sadece kendi bölgenizi kendi çevrenizi yorumlanızı istiyoruz.Hiç bir şey yok iken durup dururken başka yerlere sarmayın yeter.Başka bir şey istediğimiz yok.Kavgalarla uğraşan bizleriz.

  • @Samet_113 helal kardesim agzina eline saglik,demekki neymiş adaletin kralı varmış.Yukarıdaki yazışmalarda da söyledim olaylara taraflı bakıyorsunuz diye,herşey apaçık ortada..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Öncelikle @Samet_113 uğraştığınız emeğinize sağlık.


    Mevzu bahsi geçen karadeniz cezayı çekti derken ne ima ettiğimi anlamamakta inat etmişsiniz cezayı yemesi gereken kişi ve konu maramara ve hüseyin adlı kişidir.Ben sadece bu olayda karadeniz ceza aldı vs. diye bir lafım olmadı.
    Karadeniz bölgesinin ceza yemesinin alakası ne ? bundan bahsediyorum.Karadeniz cezayı yedi diye.Marmara zaten cezayı yemesi gereken bölüm.



    @BaFRaLı55 kişi o anda ban yememiş sonrasında yemiştir.Olaydan bağımsız hareketiyle.
    Özür konusunu görmemişim sorun değil bu sonucu değiştirmiyor.


    @Samet_113 kendi ağzınızla söylüyorsunuz yine sağa sola sataşmaya devam edince tamamen forumdan uzaklaştırıldı diye.An olarak ceza yemedi.Bende size soruyorum ki bu gecenin tartışma konusu olarak neden hüseyin adlı kişi o anda yasak yemeyip yasin yiyor sadece bunu soruyorum ama siz inatla başka konulara çekip oralarda zaman vakit kaybediyorsunuz.


    @Aytac Galiba forumun yetkili mercihi sizsiniz @Baybars adlı moderatörü uyarırsanız atmış olduğu ve report etmiş olduğum konuşmaları sebebiyle sevinirim bir üyeyle nasıl konuşması gerektiğini gücünü üstlerine kullanmaması gerektiğini,elinde ki yasaklama yetkisiyle tehdit etmemesi gerektiğini ibraz ederseniz sevinirim saygılara...

  • @Mia mesajı raporlarsın geçersin kimin uyarılacağına sen karar vermezsin. @Baybars abi ne dediyse doğru dedi . inatla sadece belli bi açıdan bakarsan olaya göremezsin gerçi amacında görmek değil
    sana tek tek olay anlatıldı sen tek taraflı özür dilendi dedin karşılıklı özür dilendiği söylendi kanıtlandı . bu konuda yaptığın haksız ithamlarla ilgili tek kelime söyleyemedin . doğru mudur ? bence doğru .

  • @Mia adlı uye, hala taraflı bakmaya devam ediyorsunuz, uye diyor ki yani tahrik serbest ( sizce masum bir sorudur bu eminim) , bende tahrik ederse ceza yolunun açık olduğunu belli ediyorum, bence herşey açık, siz yine işinize gelen tarafından yontuyorsunuz.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • @Mia mesajı raporlarsın geçersin kimin uyarılacağına sen karar vermezsin. @Baybars abi ne dediyse doğru dedi . inatla sadece belli bi açıdan bakarsan olaya göremezsin gerçi amacında görmek değil
    sana tek tek olay anlatıldı sen tek taraflı özür dilendi dedin karşılıklı özür dilendiği söylendi kanıtlandı . bu konuda yaptığın haksız ithamlarla ilgili tek kelime söyleyemedin . doğru mudur ? bence doğru .

    Hangi durumda söyleyemedim acaba ? özür dilenildiğini bilmiyordum sadece bu konuysa evet :) o da bölgemizden dilenmemiş bir özür.Başka her türlü konuya gereken açıklamaları yapmış durumdayım ancak bana hiç bir konuda gereken açıklama yapılmadı bunu napacaz ? hep benim sorduğum soruları cevaplamak yerine yok eskilerden şöyle böyle muhabbetine çevrildi beni eskiler ilgilendirmez ki ben eskiyi bilmem ben foruma girdiğim anda bu olay yaşandı sonrasında ise yasinin olayı yasin sonuna kadar haksız evet ama hüseyin haklı mıydı ? ben iki tane birbirine yakın hatta hüseyin adlı kişinin yapmış olduğu artık nirvana boyutunda işin o ceza almıyor bunu eleştiriyorum ancak kimse bu konuya gelemiyor bir türlü nedense ?


    Bu gecenin tartışma konusu ne biliyormusunuz benim hani sorduğum çıkarmış olduğum ?


    Neden hüseyin '' o gün '' ban yemedi de yasin yedi ? buyrun dinliyorum.En doğal hakkım bunu sormak.

  • @Mia Siz hala farkına varamadınız galiba.Özür tartışması ile sizin bahsettiğiniz konunun alakası yok.Çarpıtıyorsunuz diyorken bunu kastediyordum işte.Karadeniz ceza aldı diye lafım olmadı diyorsunuz bunu kim yazdı o zaman;

    Bir kez daha emin oldum sizde samimiyet yok art niyetli bakıyorsunuz.Ne yazdığınız unutmuşsunuz.O kadar resime rağmen her şeyi yazmama rağmen karadeniz neden ceza yedi diyorsunuz?Kendiniz itiraf ettiniz ben öncesini bilmem diye bende mesajımda belirttim.Öncesi var bu işin diye.Yani bu ilk defa olmuş ilk defa böyle bir ceza verilmiş diye bir şey yok.Tekrar söylüyorum öncesi var.
    Özür konusunu görmediniz ama görmüş gibi kesin ifade kullandınız.Doğru mu?Doğru.Bu çok şeyi değiştirir.Sizin ne kadar ön yargılı baktığınızı gösterir.
    Bakın tekrar söylüyorum hala hüseyin diyorsunuz hüseyin kim olayla alakası ne?Orada tartışan yasin5385 ile hasan can siz nerede kaldınız?İşin başka komik yanı işin içinde olmayan adam niye ceza yiyor?
    Başkasını yazım şekliyle itham edeceğinize şu an beni etiketleyerek yazsaydınız bu tartışma içinde kendinizi bulmazdınız.Demek ki çok güzel etiketleyerek de normal bir üye gibi yazılabiliyormuş dimi @Mia
    Kimse kimseyi tehdit etmiyor siz anlamak istediğiniz şekilde anlıyorsunuz.

  • @BaFRaLı55

    Konu örnek olarak ekmeğin 2 yarısı senin bahsetmiş olduğun sadece kırıntısı. :) ayriyetten üyenin o gün dışında almış olduğu cezayıda bana yıkmaya çalıştın ama olmadı forumda daha sonra ban yesen dahi önceki konulardaki mesaj profil pencerende ban yemiş olduğun gözüküyor -> fail.

    Bence de olaya bakılmak istenildiği yönden bakılıyor. @Baybars Kimse asıl sormuş olduğum soruyu cevaplamayıp açık aramak peşinde neden acaba merak ediyorum.belkide 2 saaattir tartışıyoruz sorular soruyorum kimse cevap vermiyor.

  • @Mia Olayı çok güzel saptıyorsun helal olsun alkışlıyorum.İşine gelir gibi döndür babam döndür konuyu.


    Ben cezayı o olaya yıkadım.Konudaki senin gibi bazı üyelerde olan "Marmaralılar hiç ban yemiyor" algısını yıkmaya çalışıyorum.


    Sen Samet abiye cevap ver önce bi :)

  • @Samet_113


    Cezayı kimler alır ? suçlular öyle değil mi bu olasıdır.Verilmesi gereken cezadır.
    Eğer ortada haksız bir ceza varsa ki var ben bundan bahsediyorum ''sadece karadeniz'' demiyorum fark ettiyseniz.'' sadece karadeniz'' desem haklısınız.
    Özür konusuna gelirseniz evet hatırlamadım görmedim büyük ihtimalle ki özrü bölgeden dahi dilemiyor bunu geçelim konumuz bu değil.
    Hüseyin ve Hasan isimleri karışmış kişinin isminide net hatırlamıyorum kimden bahsettiğimi anladınız siz zaten sorun yok.




    Ben sadece Hasan ile Yasin neden eşdeğer ceza almadı diye sordum sorum bu kadar basitti sizde öncesi var diyorsunuz hasanın yapmış olduğu davranışın öncesi sonrası olabilir mi ? :)

  • Sizlere karşı neden art niyet içinde olabilirim bir neden bulun ya da sebep ? adımı dahi daha önce bu konu dışında görmediniz bu konu dışında kimseyle alakam olmaz kimseyi muhattap edinip cevap vermem konu dışında.


    Ben halen daha Hasan ve Yasin'in almış olduğu cezalardayım.


    biri neden anında alıyor diğeri neden alay edip dalga geçerek bölgecilik yapmasına karşın ceza yemiyor üstüne üstlük cezayı karadeniz bölgesi alıyor ? pardon bakın cezayı dedim yine yanlış anlam çıkmasın meydana.