Deprem Bildirim Konusu
-
Gréy -
October 30, 2016 at 6:34 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Haberglobali açın
-
Ben cumhur başkanı olsaydım. Depremin ilk gününden itibaren, 10 ildeki bölgedeki bütün cezaevindeki mahkumları (40-50 bin kişi yapar) enkazlara yönlendirirdim.
-
-
Yusuf ,yine Suriyeli güzellemesine başladın, Suriyeliler ağzı ile kuş tutsa, bu toplumun kahir ekseriyeti tarafından kabul edilmeyecek, sen de boşuna bu tarz hikayelere girişmek yerine Devletimizin görevlilerine ait gerçek görüntüleri ve bilgileri bizimle paylaş ki, hepimiz gurur duyalım.
abi artık yorum yazmıyorum. Allah suriyelilerin toptan belasını versin . sizde rahatlayın bende rahatlayım. haydi eyvallah.
-
Suriyeli ve arap fanatikliği yapmayın uydurma haberlerle. İlk onlar fırsatçılık yapıyorlar görüyorum da duyuyorumda ilk gözden.
-
dünyada Türkiyeye karşılıksız sevgi besleyen iki YABANCI ülke var.
1.Pakistan
2.AfganistanHani nerede bu iki ülkenin desteği?
Bizi karşılıksız Azerbaycan severse sever bir tek.
-
abi artık yorum yazmıyorum. Allah suriyelilerin toptan belasını versin . sizde rahatlayın bende rahatlayım. haydi eyvallah.
Aldığın bu radikal kararın sonuna kadar arkasında durman dileğiyle...
-
Ya tövbe estağfurullah burası bile adamın sinirine dokunuyor böyle bir günde adam Afgan diyor bilmem ne diyor ya? Meksika göndermiş yardım düşün kaç km var onu bile bilmiyorum. Her şeyi geçtim İsrail yardıma koşmuş.
-
Sanırım Suriyelilerin yağma olayı doğruymuş.
-
Hani nerede bu iki ülkenin desteği?
Bizi karşılıksız Azerbaycan severse sever bir tek.
Hocam Pakistan destekliyor.
-
Hocam fotoğraf gerçek değil, yer şekillerine bakarsanız anlaşılıyor.
-
Ülke yarıştırmak çok manasız şu durumda arkadaşlar.Batı da Doğu da yardım ediyor pek çok ülke.
-
Ya tövbe estağfurullah burası bile adamın sinirine dokunuyor böyle bir günde adam Afgan diyor bilmem ne diyor ya? Meksika göndermiş yardım düşün kaç km var onu bile bilmiyorum. Her şeyi geçtim İsrail yardıma koşmuş.
cevap vermeye bile tenezzül edilecek birisi değilsin.....
-
Hocam fotoğraf gerçek değil, yer şekillerine bakarsanız anlaşılıyor.
Hayır gerçek, uçaktan çekilmiş videodan alınmış ekran görüntüleri büyük ihtimalle
Birisi şehrin bir tarafı
Diğer fotoğraf diğer tarafı
-
Hayır gerçek, uçaktan çekilmiş videodan alınmış ekran görüntüleri büyük ihtimalle
Birisi şehrin bir tarafı
Diğer fotoğraf diğer tarafı
Hocam şehrin sınırı bitince dağ başlıyor fakat alttaki görüntüde boşluk var.
-
Hocam şehrin sınırı bitince dağ başlıyor fakat alttaki görüntüde boşluk var.
Hocam videosu var..
-
Dağın başlangıcı ve şehrin yer şekilleri uyuşmuyor hocam.
-
Meksikadan gelen yardımı gören gözleriniz acaba afganistandan ve pakistandan gelen yardımı niye görmüyor acaba.. Buraya gelen sapık mülteciler yüzünden yüzyıllardır milletimizin en büyük dostu olan bu iki millete çapulcu muamelesi yapmayın
-
Hocam videosu var..
Atın hocam bakalım.
-