Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Beşiktaş 0 - 0 Göztepe
    Fenerbahçe 2 - 1 Osmanlıspor
    Gençlerbirliği 1 - 1 Galatasaray


    Geçen hafta 1000 puan almıştım, bakalım bu hafta tutturabilecekmiyim. (takip edemediğimden dolayı hisse dayalı tahmin yapıyorum)

  • Çok sıkıcı bir maç.Böyle boş boş top çevirirerek boş boş oynamaya devam edersek beraberlik bile zor olur.En kötü bir savunma hatası yaparız sonra gencler de golü atar ve gencler savunmasını bu sefer hiç açamayız

  • Orta alanda üç kritik top kaybı yapıldı Belhanda tarafından ciddi sıkıntı yaratabilirdi.Temposu düşük Galatasaray'ın ikinci yarıya çıkarken hocanın bir dokunuşu olacaktır sözlü olarak.Bu temposuz oyun sürerse hata yapma oranı yüksek savunmada gol ararken yenik durumda bulabilir Galatasaray kendini bir anda.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • gs ligin en kotu deplasman takimlarindan birisi ve onunde cok zorlu fikstur var. Ayrica bu maglubiyet besiktas ve fenerin bitmek uzere olan inancini tekrar yeniledi. Sampiyon kim olursa olsun kimse sampiyon olan takima sasirmasin.

  • geçmiş olsun haftaya beraberlik bile yetmez artık .Bakalım arena galibiyetlerine devam mı yoksa tamam mı.Gs işi zora soktu.Başakşehir avantajı elde etti.Haftaya başakşehiri yenemedik mi 2 hafta sonra bjkyi yenip 2. Olup başakşehiri şampiyon yapma çabasına gireriz..

  • yazmamak için kendimi zor tutuyordum ama yine tutamadım. Medyada o kadar çok algı oldu ki yok men yok kaybedecekler + gençlerin 9 kişi defans yapması Galatasaray ı zora düşürdü. İçerde bjk ve başakşehiri yenmesi muhtemel ileriki haftaları zevkle bekliyorum.

  • Şampiyonlar Dansı
    Şampiyonlar ligi çeyrek finalde müthiş maç ve skorlara sahne oldu.Çoğu kişinin favorisi olan M.City deplasmandaki ilk maçta şok yenilgi almıştı ( 3-0) Liverpooldan.Rövanşında kendi sahasında da 1-0 öne geçse de 2-1 yenilmekten kurtulamadı.Roma süprizlerden ilkini yaptı.Barçaya 4-1 yenilmişlerdi ve kendi sahasındaki maçı 3-0 alırsa averajla eliyor olacaklardı.Nitekim 2-0 önde iken Cengiz oyuna girdi ve kısa bir süre sonra da attığı kornerle 3.golü hazırlamış oldu.Bayern kupa takımı olduğunu gösterdi ve deplasmanda 2-1 yendiği Sevilla ile 0-0 berabere kalarak yarı finale rahat geçti.Ve tam bir efsane sonuç da Juventus'tan geldi.İlk maçta kendi sahasında 3-0 gibi şok skorla Real Madrid'e yenilmiş ve birçok futbolsevere göre tamamen formalite maçı kimliğindeydi.Ama Juve maçı 3-0 getirmiş Barnebau'yu şoka sokmuştu.Ama son dakikada kazandıkları penaltı ile Madrid İtalyanların hayallerini Barnebau'nun çimlerine gömdü....

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...